2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

kalkan daha farklı bişey göğüs ucu çıkarıcı 2. linktekiydi

sağol cnm inceledim...

gebelik takibinden mi bahsettin yoksa sadece doğum yapmak için mi diyorsun?ben ankaradayım gebelik takibini etlik kadın doğum hastanesinde devam ediyorum ama doğum için epidural normal doğum yapabileceğim bir hastaneye karar veremedim.başkent hastanesi olabilir belki.

ya kızlar epidural normal doğum belden iğne yapılan acısız doğummu?

arkadaşlar ankarada epidural normal doğum yapmak için bir hastane tavsiyeniz varmıdır.ben henüz araştırmadım .artık bakayım diyorum tavsiyeniz varsa.sadece doğum yapmak için düşünüyorum.

devlet hastanelerinden sonra en uygun lokman hekim sincan hast. diye biliyorum
lokman hekim etlik ve sincan arasında bile fark varmış, sincan daha ucuzmuş

Lokman hekimi biliyorum oradan hiç memnun değilim orayı değiştirecem sürekli problem çıkartıyorlar evet sincanda doğum 750 tl etlikde 1500 tl sincanda kontrol 35 tl etlikde 60 tl fark atıyor ordaki dr pek deneyimli değil iyi uygun bi hastane arıyorum bu fiyatlarda

arkadaşlar ankarada epidural normal doğum yapmak için bir hastane tavsiyeniz varmıdır.ben henüz araştırmadım .artık bakayım diyorum tavsiyeniz varsa.sadece doğum yapmak için düşünüyorum.

Bende ilk başta etliğe gidiyodum bebği doğru düzgün göstermediler babasınada banada kendi bakıyo tamam diyo dr lar ama keşkem oraya devam etseydim deneyim konusunda devlet hastanesindeki dr lar daha deneyimli

hrs kadın hast. ve doğum hastanesi var
2100 normal doğum, epidüral işin içine girince 2700 oluyormuş
benim gittiğim merkez hrs ile anlaşmalı ve anlaşmalı paket fiyatları bunlar

Allah korusun küvez gibi ek şeyler ücretlendirilmiyor
2 günden fazla kalırsan o da ücretlendirilmiyor.. lokman hekim bildiğim kadarıyla yapılan ek ne varsa hepsini ücretlendiriyor.
örneğin epidüralle uyuşmayan bir hastaya doğum asnasında genel anestezi yapmışlar onun bile ücreti yazılmış
bebek 1 gün küvezde kaldı ona verilen herşey ücretlendirilmiş.. tüm ilaçlar ve preperatlar

Lokman hekimi biliyorum oradan hiç memnun değilim orayı değiştirecem sürekli problem çıkartıyorlar evet sincanda doğum 750 tl etlikde 1500 tl sincanda kontrol 35 tl etlikde 60 tl fark atıyor ordaki dr pek deneyimli değil iyi uygun bi hastane arıyorum bu fiyatlarda

ben boğaz ağrısı ve grip için antibiyotik yazsın doktor diye lokman hekime gitmiştim 2 yıl önce
adam tomografi yazdı!!!! tomografi çekilen yere gittim acayip sıra var ve hepsi ya grip ya başağrısı şikayeti var
tabi hepimizin tomografi parasını ssk dan çatır çatır aldıkları için cayır cayır yazıyolar

elbette girmedim tomografiye!!! oradan 5 kişi de örgütledim beraber çıktık doktorun odasına
yazdırdık antibiyotiklerimizi ooooh 3 güne turp gibi olduk:KK1:

hrs kadın hast. ve doğum hastanesi var
2100 normal doğum, epidüral işin içine girince 2700 oluyormuş
benim gittiğim merkez hrs ile anlaşmalı ve anlaşmalı paket fiyatları bunlar

Allah korusun küvez gibi ek şeyler ücretlendirilmiyor
2 günden fazla kalırsan o da ücretlendirilmiyor.. lokman hekim bildiğim kadarıyla yapılan ek ne varsa hepsini ücretlendiriyor.
örneğin epidüralle uyuşmayan bir hastaya doğum asnasında genel anestezi yapmışlar onun bile ücreti yazılmış
bebek 1 gün küvezde kaldı ona verilen herşey ücretlendirilmiş.. tüm ilaçlar ve preperatlar

hrs yi çok duydum sgk ile anlaşması varmıdır acaba??

ilk doğumda olmadığı konusunda bişey duymadım.belki beni ilgilendirmediği için dikkatimi çekmedi.zira bu benim 3. doğumum olacak inşallah:KK1::KK1::KK1:

evet kesin onadndır cnm :KK1:
maşallah 3 olucak sa sen baya deneyimlisin canım ya biraz bize bilgi versen ne iyi olar çok korkuyom bennn :18::18:

pek bilmiyorum benim doktorumla anlaşmalı fiyatı bu
olsa bile bundan daha yüksek olacağını kabul edebilirsin
ama anestesiztini çok methediyolar.. bakalım inşallah hayrlısıyla tecrube ederiz

sağol canım ilgine :KK54::KK54::KK54:.zaten anestesist te bitiyormuş iş,epidural normal doğumda.bi arayım bakalım ne kadar fiyat verecekler.

evet kesin onadndır cnm :KK1:
maşallah 3 olucak sa sen baya deneyimlisin canım ya biraz bize bilgi versen ne iyi olar çok korkuyom bennn :18::18:

normal doğumdan mı korkuyorsun canım ya.ilk 2bebeğimi normal doğum yaptım .tamam biraz zor oluyor ama.olacak o kadar dünyaya yeni bir can getiriyorsun.onu görünce hiç bi acı falan kalmıyor.herşeyi o anda unutuyorsun.şimdiden düşünüp stres yapma canım ya.gözünde de çok büyütme.inşallah hepimiz bir avazda kurtulur bebişleri alırız kucağımıza :KK16::KK16:

Son düzenleme:
selam kızlar napıyosunuz.yeni gelenler olmuş hoşgeldiniz diyorum bende.
cinsiyet öğrenenler olmuş hayırlı olsun diyorum tüm sayfaları okuyamadım.sadece aşağıdaki son sayfadaydı ona cevap yazim.

"canımcım hiç öyle düşünme benim ilk bebeğimde emzirdim gerektiğinde sağdım yani o kadar kasmayın kendinizi derim.çünkü herşey doğal haliyle güzel.
valla hiç bişede olmuyor sen gene karısı o gene kocan yani:KK53:

:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

kalkan ne ki duymadım bn nasıl bşy ne zmn kullanılacak

ay ben de ilk defa duydum kalkanı falan:KK53:

normal doğumdan mı korkuyorsun canım ya.ilk 2 yi normal yaptım .tamam biraz zor oluyor ama.olacak o kadar dünyaya yeni bir can getiriyorsun.onu görünce hiç bi acı falan kalmıyor.herşeyi o anda unutuyorsun.şimdiden düşünüp stres yapma canım ya.gözünde de çok büyütme.inşallah hepimiz bir avazda kurtulur bebişleri alırız kucağımıza :KK16::KK16:

ben doktor tavsiyesiyle hiç kimseyi dinlemiyorum
doğum hakkında bişey bilmek de istemiyorum

doktorum da özellikle eğitimli kadınların doğumlarının daha zor geçtiğinden bahsetti
okuyolar başkalarının hikayelerini kafalarında kuruyorlar dedi..oysa ki herkesin bünyesi hastalığı gibi doğumu da farklı olur dedi.
doğum esnasında da bir karar veriyorum itiraz ediyorlar öyle yaparsanız böyle olur diye..sanki bütün parametreler okuduğu hikayeyle aynıymış gibi diyor
ve sana göre cahil diye nitelendirilebilecek bir sürü kız geliyor 2-3 saatte doğurup çıkıyor ama üni mezunu hastalarımın çoğu 10 saatten aşağı çıkamıyor dedi

o yüzden doğum konusu bana çok uzak zamanı gelecek ve sağlıkla doğuracağım inşallah deyip geçiyorum

ay kızlar oğluşumla ütü yapıyorduk, ara verdim azcık size bi bakiim dedim. hhhhiiiiiiiiçççç sevmiyorum ütü yapmayı, nefret ediyorum:KK53::KK37::KK37::KK37::KK37:

bi de ben bugün ilk defa yoğurt mayaladım, birazdan açıp bakıcam nasıl olmuş diye.şimdiden bebiş için tecrübe kazanıyım dedim:KK1::KK1::KK1:

epidural ilk doğumda olmaz diye bişy yok canım yengem yaptı ben daha küçüktüm ozman epidural daha yeni yeni çıkmıştı, ilk bebeğini epiduralle dünyaya getirdi ıkınamadığı için vakumla çektiler bebeği öle hatırlıyorum :26:

ay kızlar oğluşumla ütü yapıyorduk, ara verdim azcık size bi bakiim dedim. hhhhiiiiiiiiçççç sevmiyorum ütü yapmayı, nefret ediyorum:KK53::KK37::KK37::KK37::KK37:

bi de ben bugün ilk defa yoğurt mayaladım, birazdan açıp bakıcam nasıl olmuş diye.şimdiden bebiş için tecrübe kazanıyım dedim:KK1::KK1::KK1:

bugün mayaladıysan açılmaz daha!
mayalayıp kapatınca 4 saat bir beze sarılı vaziyette dışarda durur sonra dolaba koyarsın 20 saat dolapta durur
24 saati tamamlayınca kaskatı güzel bir yoğurt elde edersin
ben öyle yapıyorum kalıp gibi oluyo

ütüyü seven varmı acaba :KK53: ben sandalyeye oturupta yapıyorum anca belim kopuyo yoksa.
yoğurt mayalamayı bnde bilmiyorum hiç :) inş. tam kıvamında olmuştur canım

X