- 20 Haziran 2011
- 1.940
- 321
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #2.941
gerçekten çok tatlılar,ama işin gerçeği ben biraz tembelliğe kaçmayı düşünüyorum:)yani renkli bir şeyler almayı düşünyorum o kadar para verip 2 şer 3 er tane alacağız,türk mantığıyla uzun süre kullanır:))
Kaynanam gelcek TR den doguma yakin bi sure .ben kendi baykusluyu alirim oda tr den getirir bikac tane ucuz ucuz
Ben uyumaya gidiyorum.Beynim sulandi netden bebek cicilerine bakmakdan
Iyi geceler
ben bir uyku seti
ayrica bir ince yorgan
2 de nevresim tk aldim
yalniz size tavsiyem once yorgani begenip alin
cunku yorgan boyutlari o kadar farkliki her nevresim olmaz zaten
yorgani begenip alin onun olculrine uyan yerlere bakin
iyi geceler kızlar.....nevresim-yorgan bile konuşulmaya başlanmış....çok şükür bu günlerimizi gösterene....
geçsin artık 10 gün ben de cinsiyetimize göre zevkli paylaşımlarda bulunabileyim artık ya((((
bugün arkadaşmla konuştum onunda kızı olacakmış öğrenmeye gitmişti zaten neyse kilosunu söyledi bebeğin çok şaşırdım acaba yanlış mı anladı 17.haftalık bebeğin gramı 850 olurmu 3 gün önce ben gittin 181 gr dedi..kıza bişi diyemedim kafasına takmasın diye ama ne bileyim sizlerinki nasıl acaba
bugün arkadaşmla konuştum onunda kızı olacakmış öğrenmeye gitmişti zaten neyse kilosunu söyledi bebeğin çok şaşırdım acaba yanlış mı anladı 17.haftalık bebeğin gramı 850 olurmu 3 gün önce ben gittin 181 gr dedi..kıza bişi diyemedim kafasına takmasın diye ama ne bileyim sizlerinki nasıl acaba