2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Kaynanam gelcek TR den doguma yakin bi sure .ben kendi baykusluyu alirim oda tr den getirir bikac tane ucuz ucuz

Kaynanam gelcek TR den doguma yakin bi sure .ben kendi baykusluyu alirim oda tr den getirir bikac tane ucuz ucuz

:)iyi fikir orada oldukça pahalıymış baksana..bana arkadaşm taçı önerdi yani taç 77 ise süper,ben 2 tkm alırım diye düşünüyorum..lastikli çarşaflarla desteklerim:)

ben bir uyku seti
ayrica bir ince yorgan
2 de nevresim tk aldim
yalniz size tavsiyem once yorgani begenip alin
cunku yorgan boyutlari o kadar farkliki her nevresim olmaz zaten
yorgani begenip alin onun olculrine uyan yerlere bakin

ben bir uyku seti
ayrica bir ince yorgan
2 de nevresim tk aldim
yalniz size tavsiyem once yorgani begenip alin
cunku yorgan boyutlari o kadar farkliki her nevresim olmaz zaten
yorgani begenip alin onun olculrine uyan yerlere bakin

peki aklımızda bulunsun,sağ ol..peki nevresim takımları park yataklarına nasıl oluyor bilgin var mı?ben taç organik nevresim takımlarına baktım.

iyi geceler kızlar.....nevresim-yorgan bile konuşulmaya başlanmış....çok şükür bu günlerimizi gösterene....
geçsin artık 10 gün ben de cinsiyetimize göre zevkli paylaşımlarda bulunabileyim artık ya ((((

inş. hayırlısı ile öğrenirsin canım,vallahi aklıma takıldı şimdi başka bir şey:)bizim bebşler şapka kullanır mı ki?yani yaz ya o anlamda sıcak gelr mi ki

biz de ne yaparız tatlım :))))
şu ince şapkalar var ya,keten tarzı olanlardan işte....alırız onları kullanır kuzularımız

midem çok kötü kızlar.....evde maden suyu da kalmamış nasıl rahatlarım bilmiyorum ama,hani böyle midem ağzımda derler ya öyle bir durumdayım....
işin tuhafı gebeliğimin ilk zamanlarında mide bulantısı yaşamayan ben ne oluyorsa 4. aydan sonra bu haldeyim....
eskiler derler ya saç çıkmaya başladığında da midesi bulanır annenin diye.....doğrumu acaba diye aklıma da gelmiyor değil....

bugün arkadaşmla konuştum onunda kızı olacakmış öğrenmeye gitmişti zaten neyse kilosunu söyledi bebeğin çok şaşırdım acaba yanlış mı anladı 17.haftalık bebeğin gramı 850 olurmu 3 gün önce ben gittin 181 gr dedi..kıza bişi diyemedim kafasına takmasın diye ama ne bileyim sizlerinki nasıl acaba

ben bugün gittim 18+5 im 211gr

bi yanlışlık vardır onda canım hiç sanmıyorum 850 gr olabilceğni :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…