- 28 Temmuz 2009
- 12.437
- 22
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #2.861
aramıza hoşgeldin cnm..
cinsiyetiniz bellimi?
slm cnm hoşgeldiniz...
sende hoşgeldin cnm
hoşbulduk cnm
kızlarrr tetenoz aşısı oldunuzmu???
az önce aralık annelerini okuyordum da hepsi göğüs kalkanından bahsetmiş
kimisi başta kullanmamış lansinoh kremle beraber kalkan kullanmış 3-4 günde iyileştirmiş
kimi baştan kalkan kullanmış lansinoha hiç gerek kalmamış...öyle işte aklınızda bulunsun
bir de pişik için tek geçilen ürün sudocream'miş
benim geçen seneden 2 dozum var bu senede 3 doz yapılacak oda 20. haftada olacagım
kimisi başta kullanmamış lansinoh kremle beraber kalkan kullanmış 3-4 günde iyileştirmiş
kimi baştan kalkan kullanmış lansinoha hiç gerek kalmamış...öyle işte aklınızda bulunsun
hoşbulduk cnm
kızlarrr tetenoz aşısı oldunuzmu???
ya ne biliim bazıları girsin, sana destek olsun diyo. ama bazıları da diyo ki eşin seni o halde görürse soğur bi daha yaklaşmaz diyo. hatta emzirirken bile eşinin yanında emzirmemek gerekiyomuş ki eşin seni o zaman anne olarak benimsiyomuş, çok arzulu olmuyomuş eskisi gibi
siz ne sdüşünüyosunuz bu konuda
Gögüs kalkanı neymiş nasıl bişeymiş nerde satılıyor kaç paraymış ne zaman başlayacakmışız bende alim madem önceden başlayacaz hemen başlayım
Canım bende pazartesi 21. haftama gireceğim ama doktor bişey söylemedi hala tetanoz aşısı ile ilgili. Sadece 24. haftada şeker yüklemesi için gel dedi. Bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.
gögüs kalkanı nasıl bişey ki? hamileliğin hangi aşamasında kullanmaya başlicaz acaba?
.
ayybu dogum fotografındakiler na kadr süslü anneler ne kadr makyajlı saçlar falan kuaförden çıkma
GÖĞÜS KALKANINI BEBİŞKOLAR DOĞUNCA KULLANICAZ AMA ONDAN ÖNCE GÖĞÜS UCUNU İYİCE ÇIKARMASI İÇİN 9. AYDA GÖĞÜS UCU ÇIKARICILAR VAR ONLARDAN KULLANMANIN VE LANSINOH KREMLE MASAJ YAPMANIN BÜYÜK FAYDASI VARMIŞ
GÖĞÜS KALKANI BU
Philips Avent Göğüs Kalkanı 2`li - e-bebek.com
GÖĞÜS UCU ÇIKARICI DA BU
Philips Avent %0 BPA Niplette-TekliVirüs - e-bebek.com
Gögüs kalkanı ne işe yarıyomuş acaba anlayamadım uca ihtiyacım yokda
GÖĞÜS KALKANINI BEBİŞKOLAR DOĞUNCA KULLANICAZ AMA ONDAN ÖNCE GÖĞÜS UCUNU İYİCE ÇIKARMASI İÇİN 9. AYDA GÖĞÜS UCU ÇIKARICILAR VAR ONLARDAN KULLANMANIN VE LANSINOH KREMLE MASAJ YAPMANIN BÜYÜK FAYDASI VARMIŞ
GÖĞÜS KALKANI BU
Philips Avent Göğüs Kalkanı 2`li - e-bebek.com
GÖĞÜS UCU ÇIKARICI DA BU
Philips Avent %0 BPA Niplette-TekliVirüs - e-bebek.com
kalkan eğer gögüs ucu çıkarıcı ise benim zaten gögüs uçlarım çıkmış ve büyümüş...
o kremide doğumdan önce de kullanın diyenler var...
Kızlar ankarada en uygun fiyata doğum yaptıran hastane hangisi bilen varmı ben hala dr arıyorum
Kızlar ankarada en uygun fiyata doğum yaptıran hastane hangisi bilen varmı ben hala dr arıyorum