- 7 Şubat 2011
- 16.912
- 27
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #2.921
merhaba;
gecen gun sen sormustun sanirim. ben kimya mezunuyum ama hep yurtdisinda calistim. buraya donunce ozel sirketlerde calismak istemedim o yuzden formasyon aliyorum ya memurluk ya ogretmenlik artik ne cikarsa bahtima :)
2.trimester hayat boyu tansiyonumuzun en dusuk oldugu donemmis. dikkat edin.
evet canım ben sormuştum4lu testim cikti bugun dr.a gittim sonucu gostermeye ve benimki yine gostermedi cinsiyetini birde inadina yapar gibi sirtini dondu
bende yine bisey alamadan dondum oysa alisveris yapa niyetim vardi bugun.
napıyım canım ya artık zevk haline geldiHosgeldin
Yine neler aldin kiz bebise? Bitiremedin okadar almana ragmen
Ay kizlar su patige bayildim ben rengide cok seker
ben alacam canımemzirme sutyeni almayi dusunuyormusunuz? veya aldinizmi
Kızlaaarr şu geceliklere bi bakın ne tatlılar,lohusa gecelikleri...
Eki Görüntüle 330698 Eki Görüntüle 330699 Eki Görüntüle 330700 Eki Görüntüle 330701 Eki Görüntüle 330702 Eki Görüntüle 330703 Eki Görüntüle 330704 Eki Görüntüle 330705 Eki Görüntüle 330706
güzeller canım
hangi siteden bunlar?
ben de dün biraz baktım da
önden düğmeli normal bi pijama takımı almaya karar verdim
ablamdan da geceliğini alıcam
bikez doğum zmanı giymişti o da
burdan baktım canım,bakırköyde bi mağazada da satılıyormuş bu ürünler.
https://www.lohusashop.com/shop/categori_shop.asp?grup_id=55&grup_adi=Spor Modeller
bende biraz sonra güveç kabında yoğurt mayalayacağım.yalnız kızlar benim bildiğim yoğurt mayalandıktan sonra buzdolabına kaldırıyoruz ya, bir gecede hiç ellemeden öyle dinlenmesi gerekiyor diye duydum.birde yoğurda metal kaşık sokunca daha çok sulanırmış tahta kaşık kullanmak gerekiyormuş. benim arçelik marka eski model bir yoğurt makinem var ama bence gereksiz bir şey. pek bir özelliği yok.aynı oluyor.ve çok daha az yoğurt yapılabiliniyor.ikide bir bitiyor.
evet dün bakmıştım buraya
ama dediğim gibi sanırım ben lohusa geceliği değil de normal önden düğmeli bişey alıcam
sonra da giyerim öyle olursa
çok hastayım eşim beni bekle beraber gidelim doktora dedi. gelmedi, neyse gittim geldim tansiyonmum düşmüş eve geldim kendimden geçtim. eşimi aradım maça gidecektim bugun bitsin hemen gelecem dedi. diyecek hiçbirşey bulamadım. ağlayıp durdum. yalnızım kimsem yok burda
istanbulda bildiğiniz uygun olan bebek giyim ve eşyası satan yerler varmı ay başında ufaktan ufaktan alıiveriş yapmayı düşünüyorum.
geçmiş olsun canım. ballı süt iç bi de istersen. yumuşatır derler...
ay canım çok geçmiş olsun benimki yeni yeni geçiyor. Ihlamuru 1 fincandan fazla içme genede canım bol bol meyve ye bal pekmez bi kaşık ye hergün. ballı sütte iyi geliyor Allah şifa versin canım
bitki çayı günde iki fincanı geçmesin diyorlar. bi de sahlep güzel yumuşatıyo boğazı... tam da mevsimi yani...
çok sağ ol canım valla kararsız kaldım yine ben 1 fincan içeyim :) kuşburnunu duymuştum enerji verirmiş
buarada gözün aydın canım karneleri verdiniz tatilde bol bol dinlenirsin inş
Bebislerinize nevrezim aldinizmi ? Bende penguen,fil ve baykus hastaligi varIlgimi tek o desenli nevresimler cekiyor.
Ah turkiyede olsam,sanirsam enligsh home daki butun nevresimleri almistim
Ben 3 takim almayi dusunuyorum.. Orada fiyatlar nasil organiklerde?Burda konu nevresim olunca ayni fiyata geliyor ama cok pahali ya
Tl olarak 90 lira dan basliyor
Bunlar cok seker,ucude 100% pamuk ve organik