2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

bencede akkıllı bıdık haklısın mesela ben eşimle sewgiliyken herşey çok güzeldi ama ewlenince biz daha çok birbirimize bağlandık ve sewdik bu bence evliliğin kutsal bir olay olmasındankaynaklanıyor hele ben hamile olunca bana karşı daha da güzel ve farklı davranmaya başladı :nazar::nazar: buda bebeğimizin evimize kattğı huzur belkide doğuncada anne olma ve baba olmanın o güzel duygusunu paylaşırız eğer görürse buda ayrı bir tat ayrı bir güzellik
diğer tarz düşünceler saplantılı düşüncelerden kaynaklanıyor belkide bilemiyorum ama korkmayın kızlar peygamber efendimiz ewleniniz ve çoğalınız demiştir o böyle dediyse mutlaka muhabbetini sewgisini allah verdirecektir tatlı hamişler...

biz de evlendikten sonra daha bi bağlandık birbirimize. hatta ben bazen takılıyoruım ben evlenmeden seni sevmiyomuşum, şimdi daha başka seviyorum diye. ben tabi ki emzirirken görmesin görüşünde değilim ama böyle bişey duydum diye sizinle de paylaşmak istedim:KK34:

annecikler hastaneden geliyorum oğluşumu gördük minicik pipisi vardı allahım ne güzel bi duygudur bu bacak bacak üstüne atmıştı elleri yumruk halindeydi çok tatlıydı yaaa :KK16::KK16:
220gr olmuş minnoşumm 3lü test içinde kan aldırdım 10gün sonra çıkcakmış sonuç biraz fazla bi süre gibi geldi bana:26: fazla su içemedğimi söledim doktora bebeğin suyu gayet iyi görünüyomuş rahim ağzı kalınlığı da 31 mm miymiş neymiş bebeğe bakmaktan pek anlayamadım orasını :KK1::KK1:

annecikler hastaneden geliyorum oğluşumu gördük minicik pipisi vardı allahım ne güzel bi duygudur bu bacak bacak üstüne atmıştı elleri yumruk halindeydi çok tatlıydı yaaa :KK16::KK16:
220gr olmuş minnoşumm 3lü test içinde kan aldırdım 10gün sonra çıkcakmış sonuç biraz fazla bi süre gibi geldi bana:26: fazla su içemedğimi söledim doktora bebeğin suyu gayet iyi görünüyomuş rahim ağzı kalınlığı da 31 mm miymiş neymiş bebeğe bakmaktan pek anlayamadım orasını :KK1::KK1:

Nasıl sevindim nasıl sevindim inşallah testinde güzel çıkar Allah analı babalı büyütsün darısı bizim bebişlere inşallah ayyy canım ya pipisini görünce bile nasıl mutlu oluyo insan :)))

sezaryende zaten almıyolar ameliyata kimseyi,
ben epidural istiyorum eğer öle olursa eşim doğuma girsin istiyorum
o çok özel bi an bebek doğduğu gibi ilk gözünü açtığında yanında anne ve babasını görmeli bence
ben doğum fotoğrafçısı da düşünüyorum her anı hatıra olarak sakliycam inş. :KK24::KK24:

Nasıl sevindim nasıl sevindim inşallah testinde güzel çıkar Allah analı babalı büyütsün darısı bizim bebişlere inşallah ayyy canım ya pipisini görünce bile nasıl mutlu oluyo insan :)))

saatlerce izleyebilirdim onu çok güzeldii, hala bulutlar üstündeyimm :KK16::KK16:
inş. bütün anneciklerimiz en kısa zamnda cinsiyetlerini öğrenirler bebişlerinin
cinsiyetin önemi yok sağlıklı olsunlar yeter ama insan yinede öğrenince hayallere dalıveriyo
oğlum için şunu yapıcam bunu alıcam falan filann :21:

saatlerce izleyebilirdim onu çok güzeldii, hala bulutlar üstündeyimm :KK16::KK16:
inş. bütün anneciklerimiz en kısa zamnda cinsiyetlerini öğrenirler bebişlerinin
cinsiyetin önemi yok sağlıklı olsunlar yeter ama insan yinede öğrenince hayallere dalıveriyo
oğlum için şunu yapıcam bunu alıcam falan filann :21:

aaa tabi ccanım. ben de geçen hafta öğrendim cinsiyetini, dr bak pipisi diye oraya tutup yaklaştırdı ultrason aletini.:KK9::KK9::KK9::KK9:
benim ağzım kulaklarımda tabi:KK52::KK52::KK52::KK52:

doğum fotoğrafcılarının çektiği doğum fotolarına bakıyorumda fuul makyaj fönlü saçlar bu anneler sanki doğurmamış çocuk emanet duruyo kucaklarında :)

benim eşim doğuma girse benle daha fazla cesaretlenirim o beni korur derim çünkü ben kan bile veremiyorum normalde ama yanımda eşim olunca pek canım yanmıyo destek destek

benim eşim iğneden korkuyo nikah için kan verirken deli etti beni :KK1:
Doğuma hayatta girmez kan revan iğne iplik derken adam sıyırır kafayı :KK53:

220gr olmuş minnoşumm 3lü test içinde kan aldırdım 10gün sonra çıkcakmış sonuç biraz fazla bi süre gibi geldi bana:26: Fazla su içemedğimi söledim doktora bebeğin suyu gayet iyi görünüyomuş rahim ağzı kalınlığı da 31 mm miymiş neymiş bebeğe bakmaktan pek anlayamadım orasını :KK1::KK1:

maşallah cnm hep böyle güzel haberlerle gelelim inş.
Yarında ben gidicem dr inş herşey yolundadır da yazarım sizede...

sezaryende zaten almıyolar ameliyata kimseyi,
ben epidural istiyorum eğer öle olursa eşim doğuma girsin istiyorum
o çok özel bi an bebek doğduğu gibi ilk gözünü açtığında yanında anne ve babasını görmeli bence
ben doğum fotoğrafçısı da düşünüyorum her anı hatıra olarak sakliycam inş. :KK24::KK24:

cnm epidural derken belden aşağı mı uyuşuyo?
Bi de doğum şeklini dr soruyomusunuz yarın sorayımmı ben mesela?
Isteğe bağlı sezeryan kalktı diyolar ama

X