- 28 Kasım 2011
- 1.772
- 0
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #2.841
bencede akkıllı bıdık haklısın mesela ben eşimle sewgiliyken herşey çok güzeldi ama ewlenince biz daha çok birbirimize bağlandık ve sewdik bu bence evliliğin kutsal bir olay olmasındankaynaklanıyor hele ben hamile olunca bana karşı daha da güzel ve farklı davranmaya başladıbuda bebeğimizin evimize kattğı huzur belkide doğuncada anne olma ve baba olmanın o güzel duygusunu paylaşırız eğer görürse buda ayrı bir tat ayrı bir güzellik
diğer tarz düşünceler saplantılı düşüncelerden kaynaklanıyor belkide bilemiyorum ama korkmayın kızlar peygamber efendimiz ewleniniz ve çoğalınız demiştir o böyle dediyse mutlaka muhabbetini sewgisini allah verdirecektir tatlı hamişler...
annecikler hastaneden geliyorum oğluşumu gördük minicik pipisi vardı allahım ne güzel bi duygudur bu bacak bacak üstüne atmıştı elleri yumruk halindeydi çok tatlıydı yaaa
220gr olmuş minnoşumm 3lü test içinde kan aldırdım 10gün sonra çıkcakmış sonuç biraz fazla bi süre gibi geldi bana:26: fazla su içemedğimi söledim doktora bebeğin suyu gayet iyi görünüyomuş rahim ağzı kalınlığı da 31 mm miymiş neymiş bebeğe bakmaktan pek anlayamadım orasını
Nasıl sevindim nasıl sevindim inşallah testinde güzel çıkar Allah analı babalı büyütsün darısı bizim bebişlere inşallah ayyy canım ya pipisini görünce bile nasıl mutlu oluyo insan :)))
saatlerce izleyebilirdim onu çok güzeldii, hala bulutlar üstündeyimm
inş. bütün anneciklerimiz en kısa zamnda cinsiyetlerini öğrenirler bebişlerinin
cinsiyetin önemi yok sağlıklı olsunlar yeter ama insan yinede öğrenince hayallere dalıveriyo
oğlum için şunu yapıcam bunu alıcam falan filann
Nasıl sevindim nasıl sevindim inşallah testinde güzel çıkar Allah analı babalı büyütsün darısı bizim bebişlere inşallah ayyy canım ya pipisini görünce bile nasıl mutlu oluyo insan :)))
saatlerce izleyebilirdim onu çok güzeldii, hala bulutlar üstündeyimm
inş. bütün anneciklerimiz en kısa zamnda cinsiyetlerini öğrenirler bebişlerinin
cinsiyetin önemi yok sağlıklı olsunlar yeter ama insan yinede öğrenince hayallere dalıveriyo
oğlum için şunu yapıcam bunu alıcam falan filann
aaa tabi ccanım. ben de geçen hafta öğrendim cinsiyetini, dr bak pipisi diye oraya tutup yaklaştırdı ultrason aletini.
benim ağzım kulaklarımda tabi
Ben 14+4 oldum pazartesi 15 deyim dr söyler kesin haftaya hayırlısı bakalım
kızlar nimessay vardı ya
bikaç gündür yok:26:
neden aceba merak ettim
benim eşim doğuma girse benle daha fazla cesaretlenirim o beni korur derim çünkü ben kan bile veremiyorum normalde ama yanımda eşim olunca pek canım yanmıyo destek destek
annecikler hastaneden geliyorum oğluşumu gördük minicik pipisi vardı allahım ne güzel bi duygudur bu bacak bacak üstüne atmıştı elleri yumruk halindeydi çok tatlıydı yaaa
220gr olmuş minnoşumm 3lü test içinde kan aldırdım 10gün sonra çıkcakmış sonuç biraz fazla bi süre gibi geldi bana:26: Fazla su içemedğimi söledim doktora bebeğin suyu gayet iyi görünüyomuş rahim ağzı kalınlığı da 31 mm miymiş neymiş bebeğe bakmaktan pek anlayamadım orasını
canım girmeye fırsat bulamamıştır belkide kötü bişy olduğunu sanmıyorum
sezaryende zaten almıyolar ameliyata kimseyi,
ben epidural istiyorum eğer öle olursa eşim doğuma girsin istiyorum
o çok özel bi an bebek doğduğu gibi ilk gözünü açtığında yanında anne ve babasını görmeli bence
ben doğum fotoğrafçısı da düşünüyorum her anı hatıra olarak sakliycam inş.
hg cnm allah hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin işlhhmerhaba hanımlar bende 20+2 günlük hamileyim haziran annesiym muhtemelen :) nasılsınız ?
selam herkese biz geldik..........
hg cnm allah hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin işlhh
slm cnm hg bzde geldiik:)
merhaba hanımlar bende 20+2 günlük hamileyim haziran annesiym muhtemelen :) nasılsınız ?
selam herkese biz geldik..........