2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

biz de evlendikten sonra daha bi bağlandık birbirimize. hatta ben bazen takılıyoruım ben evlenmeden seni sevmiyomuşum, şimdi daha başka seviyorum diye. ben tabi ki emzirirken görmesin görüşünde değilim ama böyle bişey duydum diye sizinle de paylaşmak istedim

annecikler hastaneden geliyorum oğluşumu gördük minicik pipisi vardı allahım ne güzel bi duygudur bu bacak bacak üstüne atmıştı elleri yumruk halindeydi çok tatlıydı yaaa
220gr olmuş minnoşumm 3lü test içinde kan aldırdım 10gün sonra çıkcakmış sonuç biraz fazla bi süre gibi geldi bana:26: fazla su içemedğimi söledim doktora bebeğin suyu gayet iyi görünüyomuş rahim ağzı kalınlığı da 31 mm miymiş neymiş bebeğe bakmaktan pek anlayamadım orasını

Nasıl sevindim nasıl sevindim inşallah testinde güzel çıkar Allah analı babalı büyütsün darısı bizim bebişlere inşallah ayyy canım ya pipisini görünce bile nasıl mutlu oluyo insan :)))

sezaryende zaten almıyolar ameliyata kimseyi,
ben epidural istiyorum eğer öle olursa eşim doğuma girsin istiyorum
o çok özel bi an bebek doğduğu gibi ilk gözünü açtığında yanında anne ve babasını görmeli bence
ben doğum fotoğrafçısı da düşünüyorum her anı hatıra olarak sakliycam inş.

doğum fotoğrafcılarının çektiği doğum fotolarına bakıyorumda fuul makyaj fönlü saçlar bu anneler sanki doğurmamış çocuk emanet duruyo kucaklarında :)

benim eşim doğuma girse benle daha fazla cesaretlenirim o beni korur derim çünkü ben kan bile veremiyorum normalde ama yanımda eşim olunca pek canım yanmıyo destek destek

benim eşim iğneden korkuyo nikah için kan verirken deli etti beni
Doğuma hayatta girmez kan revan iğne iplik derken adam sıyırır kafayı

maşallah cnm hep böyle güzel haberlerle gelelim inş.
Yarında ben gidicem dr inş herşey yolundadır da yazarım sizede...

cnm epidural derken belden aşağı mı uyuşuyo?
Bi de doğum şeklini dr soruyomusunuz yarın sorayımmı ben mesela?
Isteğe bağlı sezeryan kalktı diyolar ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…