- 25 Ağustos 2011
- 2.175
- 121
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #2.141
Ya ben birseyi merak ediyorum sizdede aynimi acaba.
Hala yemek yemekde zorlaniyormusunuz? Ben aksam yemegi yapsamda yiyemiyorum. Salata, gevrek,meyve ve ekmek arasi birseylerle anca yiyebiliyorum.
Bugun ilk defa yuruyuse ciktim. Ama sadece 25 dkHava buz gibiydi.Camasir yikamasi bitene kadar az yuruyeyim dedim
valla be iştahla her şeyi yiyorum. kilo da çok aldım. bulantım çok nadir oluyor...
ben de arada yürümeye çalışıyorum ama hava çok soğuk. en fazla yarım saat yürüyorum zaten. ama o da yeterli sanırım:)))
hmonoğlu seninle aynı doktora gidiyormuşuz.
Mehtap hanım'dan bende çok memnunum ama her seferinde 1 1,5 saat beklemek çok zor oluyor.
kızlar göbüşler belirginleştimi
en işte benim çıktı sayılır
hatta eşim diyo ki, senin yürüyüşün bile değişti, hamile gibi gerine gerine yürüyosun diyo. ben de dedim hamileyim zaten
Ya ben birseyi merak ediyorum sizdede aynimi acaba.
Hala yemek yemekde zorlaniyormusunuz? Ben aksam yemegi yapsamda yiyemiyorum. Salata, gevrek,meyve ve ekmek arasi birseylerle anca yiyebiliyorum.
Bugun ilk defa yuruyuse ciktim. Ama sadece 25 dkHava buz gibiydi.Camasir yikamasi bitene kadar az yuruyeyim dedim
slm annişler ve hamişler.... umarım herkes iidir bugün...
dün ben de kilo almadığımı düşünüp akşam iş çıkışı diyetisyene gittim. hamileliğe 45le başlamıştım. şu an 49 olmuşum. zaten zayıf olduğum için emin olamadım ne kdr vitamin kullansam da.. saolsun dr bey güzel bi diyet listesi hazırladı. isteyen olursa akşam paylaşabilirim şimdi yanımda yokyalnız önemli olan şu, sık sık süt ürünü özellikle yoğurt koydu. 2.5 lt su önerdi ki ben günde 5 bardak içersem kar sayıyorum, 12 bardaktan fazla ediyor ... bi de 2.5 saatte bir atıştırıyorsun. zor gibi gözüküyo ama dün başladım bile gayet eğlenceli geçiyo bugün. bu arada kızlar yüyüşü ihmal etmeyin derim. el ayak şişmesine ve yorgunluğa birebir..
benimkisi azcık çıktı teyzesi. önceden büyük geldiği için giymediğim atletlere şimdi sığamıyoruzzaten 2 aydır hamile çamaşırı kullanıyorum, var yani göbeeeimiz..
son 2 haftadır göbeğim bayağı belirginleşti.hamile olduğum iyice belli oluyor artık
benim bayağı belirgin bol panço tarzı hırkalarla dolaşıyorum aksi takdirde rahatsız oluyorum
normalde bakmıyodur ama herkes göbeğime bakıyo gibi geliyo bana.. utanıyorum:26:
ikiz olduğunu bilmedikleri için bebeği olanlar soruyo çok çabuk büyüdü falan diyolar
ama işte iç karnım yokmuş falan diyip geçiştirmeye çalışıyorum
maşallah canım sana iki tane
canım yaa allah yardımcın olsun inş. insanlar bu konuşur sen hergün eve gelince bebişlerine felak nas oku Allahım onları gözlerden korusun
Allah hepimizin miniklerini korusun kuzum
okumaya çalışıyorum siz de okuyun aman ihmal etmeyin
canım ya çok kötü olduysan bir dr. u ara istersen yada bi kontrole gitkızlar saolun cvplarınız için ama bgn bn daha kötü oldum yaa yürürken bile acıyo bacak arası yani kasıklar alla allaa yaaa normaldir demi ufff nasıl geçicek bu hamilelik bu telaşla
kızlar saolun cvplarınız için ama bgn bn daha kötü oldum yaa yürürken bile acıyo bacak arası yani kasıklar alla allaa yaaa normaldir demi ufff nasıl geçicek bu hamilelik bu telaşla
kızlar birazdan afp testimin sonuçlarını almaya gidicem. dua edin bana olur mu:18::18:
Eki Görüntüle 328139
ultrasyon haftamıza göreeee 20. haftaların sonları miniş yaramaz kızımmmm ve göbüşüm