2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

kızlar brz özel olacak ama sormk istedim eşinizle aranız nasıl yani nasıl diim gece hayatı bz tamameen unuttuk dr bşy demedi ama eşim korkudan bana yaklaşmıyo :KK17:

benim bayağı belirgin bol panço tarzı hırkalarla dolaşıyorum aksi takdirde rahatsız oluyorum
normalde bakmıyodur ama herkes göbeğime bakıyo gibi geliyo bana.. utanıyorum:26:

ikiz olduğunu bilmedikleri için bebeği olanlar soruyo çok çabuk büyüdü falan diyolar
ama işte iç karnım yokmuş falan diyip geçiştirmeye çalışıyorum:KK1:
canım ben uzun zamandır foruma takılmadım. şimdi vera&eymeni okudum. bi kız bi oğlan mı geliyo ben mi yanlış anladım :KK1:

kızlar birazdan afp testimin sonuçlarını almaya gidicem. dua edin bana olur mu:18::18:
inş canım hayırlı haberlerle dönersin. ben stres yaparım diye hiçbir teste girmedim. girince eminim daha fazla stres yapardım panik anne ben :)

:nazar:

Eki Görüntüle 328139

ultrasyon haftamıza göreeee 20. haftaların sonları miniş yaramaz kızımmmm ve göbüşüm
sana da maşallah canım :nazar::nazar::nazar:
benimki tam avatardakine benziyo... o yüzden onu seçmiştim zati:KK1:

ayyy cnm bnm yaaaa maşllah ama bnm bu göbüşe göre bayaa fazla:) göbekmi bebkmi o tartışılır tabi:))
kızlaar ağrım çok şiddetli değil yani oturken bi sıkıntım yok ayağa kalkmaya çalışırken acıyo kasıklarda kaslar sanki amaaan anlatamadımda walla nese allah korusun hepimizi ne diim beklicem pztsiye kdr
canım bu aralar tansiyon düşmesi, rahime bağlı düz kasların kasılıp gevşemesi normalmiş. özellikle sağda olurmuş ağrı. yine de farklı birşey hissedersen dr una danış derim ben. geçen ay ben öyle oldum. ani gece krampları giriyordu. hamile kuzenime sordum normal değil ben 8 aylığım bende yok öyle şiddetli ağrı dedi. hemen dr umu aradım. asistan sürekli amliyatta dedi. galiba 3. aramamın sonunda acil mi diye sordu. saolsun dr um da 3 doğum arasındaki boşlukta beni gördü. galiba taş düşürüyorum ya da düşürdüm. röntgene giremedim ama tahlil sonuçları öyle diyooo.... bence git ihmal etme derim. :KK20: gitmediğim 3 gün 3 geceye yanıyorum ben. bana ii tecrübe oldu yani..

Son düzenleme:
kızlar brz özel olacak ama sormk istedim eşinizle aranız nasıl yani nasıl diim gece hayatı bz tamameen unuttuk dr bşy demedi ama eşim korkudan bana yaklaşmıyo :KK17:

canım direk bunu dr.a sormadım ama soran arkadaşlar oldu ayrıca uzman tv den izledğim kadarıyla eğer çoğul gebelik riskli gebelk erken doğum riskleri yoksa cinsel yaşama bu dönemlerde dewam edebilirz yani pozisyonlara dikkat ederek tabi karnı sıkıştıracak bir durum yaratmadan sanıyorum
biz dewam ediyoruz :26::KK17::26::KK17:
yani çok şükür kötü birşey olmadı :KK51:

dün ben de kilo almadığımı düşünüp akşam iş çıkışı diyetisyene gittim. hamileliğe 45le başlamıştım. şu an 49 olmuşum. zaten zayıf olduğum için emin olamadım ne kdr vitamin kullansam da.. saolsun dr bey güzel bi diyet listesi hazırladı. isteyen olursa akşam paylaşabilirim şimdi yanımda yok :KK43: yalnız önemli olan şu, sık sık süt ürünü özellikle yoğurt koydu. 2.5 lt su önerdi ki ben günde 5 bardak içersem kar sayıyorum, 12 bardaktan fazla ediyor ... bi de 2.5 saatte bir atıştırıyorsun. zor gibi gözüküyo ama dün başladım bile gayet eğlenceli geçiyo bugün. bu arada kızlar yüyüşü ihmal etmeyin derim. el ayak şişmesine ve yorgunluğa birebir..

vala listeni paylaşırsan çok memnun olurum. belki uygulayabilirim çünkü. 55 le hamile kaldım şu an 61 im:KK43:( inanamıyorummmmmmm

kızlar birazdan afp testimin sonuçlarını almaya gidicem. dua edin bana olur mu:18::18:
hayırlı haberler gel inşallah canım.
kızlar saolun cvplarınız için ama bgn bn daha kötü oldum yaa yürürken bile acıyo bacak arası yani kasıklar alla allaa yaaa normaldir demi ufff nasıl geçicek bu hamilelik bu telaşla
canım benimde 3 hafta önce biraz yürüdüğümde hatta idrarda bile sancı oluyodu kasıklarda,dayanamayıp gittim doktora kızım biraz aşağıda olduğu içinmiş tüm bu ağrılar,progestan verip istirahat edeceksin dedi,doktora gitmek dışında pek çıkmıyorum bende evden,sende dinlen doktora gidene kadar,seni yorucak işler yapma,ağır kaldırma canım.
:nazar:

Eki Görüntüle 328139

ultrasyon haftamıza göreeee 20. haftaların sonları miniş yaramaz kızımmmm ve göbüşüm

:nazar::nazar:maşallah canım ne kadar kibar bi göbüş bu ya,benimkine bakınca utandım valla:)

walla canım benimki benden 10 saat uzaklıkta :KK50::KK50::KK50: hamileliğin balayı diye biliyorum şu 3 ayı. yani erken doğum riski yok, düşük riski yok. eşini de al dr a git istersen ya da netten ilgili yazıları okut, faydası olabilir... :KK34::KK34::KK34:

vala listeni paylaşırsan çok memnun olurum. belki uygulayabilirim çünkü. 55 le hamile kaldım şu an 61 im:KK43:( inanamıyorummmmmmm
canım bana normal gibi geldi kilo alışın. çünkü ilk üç aydan sonra haftada bir kilo diyorlar. ilk üç ay içinde 1-2 kg olursa çok bi fazlan yok ki... ama akşam olduğu gb yazarım listeyi merak etme :KK34:

merhaba teyzoşlar.... nasılsınız...?

kızlar "utkumuz"dan haber yok mu hala?

sabah yazdı utkumuz.

''günaydın kızlar,3lü test sonucumu aldım 1/1200 çıktı,ilk seferinde 1/195 çıkmıştı,çok şaşırdım.doktor hiçbi sorun yok dedi.yine de ayrıntılı ultrasonu ihmal etme dedi 1 şubatta ayrıntılı ultrasonum.inşallah bi sorun çıkmaz.'' diye yazdı.
doktor sorun yok demiş yani...

canım ben uzun zamandır foruma takılmadım. şimdi vera&eymeni okudum. bi kız bi oğlan mı geliyo ben mi yanlış anladım :KK1:
inş canım hayırlı haberlerle dönersin. ben stres yaparım diye hiçbir teste girmedim. girince eminim daha fazla stres yapardım panik anne ben :)
sana da maşallah canım :nazar::nazar::nazar:
benimki tam avatardakine benziyo... o yüzden onu seçmiştim zati:KK1:..

teşekkürler canım:21:

:nazar::nazar:maşallah canım ne kadar kibar bi göbüş bu ya,benimkine bakınca utandım valla:)

aslında bir sürü resmini çekmiştim ama bu resim hoşuma gitti belkide sadece fotoğraftan kaynaklanıyordur :KK17:
çok sağol canım :KK8:

dün ben de kilo almadığımı düşünüp akşam iş çıkışı diyetisyene gittim. hamileliğe 45le başlamıştım. şu an 49 olmuşum. zaten zayıf olduğum için emin olamadım ne kdr vitamin kullansam da.. saolsun dr bey güzel bi diyet listesi hazırladı. isteyen olursa akşam paylaşabilirim şimdi yanımda yok :KK43: yalnız önemli olan şu, sık sık süt ürünü özellikle yoğurt koydu. 2.5 lt su önerdi ki ben günde 5 bardak içersem kar sayıyorum, 12 bardaktan fazla ediyor ... bi de 2.5 saatte bir atıştırıyorsun. zor gibi gözüküyo ama dün başladım bile gayet eğlenceli geçiyo bugün. bu arada kızlar yüyüşü ihmal etmeyin derim. el ayak şişmesine ve yorgunluğa birebir..

ay kızlar liste kimde :) bende bakmak isterim gerçi diyet listeleri kişiye özeldir belkide ama yinede bilgi sahibi oluruz eğer paylaşırsan çok seviniriz :))) hepimiz

bebişlerin listesini kim tutuyor kızlar. orda benimki hala pembiş değil. bizi beğenmiyomusunuZ:)

sabah yazdı utkumuz.

''günaydın kızlar,3lü test sonucumu aldım 1/1200 çıktı,ilk seferinde 1/195 çıkmıştı,çok şaşırdım.doktor hiçbi sorun yok dedi.yine de ayrıntılı ultrasonu ihmal etme dedi 1 şubatta ayrıntılı ultrasonum.inşallah bi sorun çıkmaz.'' diye yazdı.
doktor sorun yok demiş yani...

çok sağol canım merakta kalmıştım bende:KK16:

kizlar doktordan geldum
bebisin iyi coj sukur
hafif idrar yolu enf cikti
kasik agrisi normal bol bol dinlen yorulma dedi
tansiyonum cok dusuk cikiyor 6/2 cikti
boyle devam ederse kalp doktoruna gidecekmisin

kizlar doktordan geldum
bebisin iyi coj sukur

önce bebişin iyi olduğu için gözün aydın:)) sonra da geçmiş olsun. 6/2 çok düşük değil mi? sen nasıl ayakta duruyorsun bu tansiyonla. dikkat et kendine .

önce bebişin iyi olduğu için gözün aydın:)) sonra da geçmiş olsun. 6/2 çok düşük değil mi? sen nasıl ayakta duruyorsun bu tansiyonla. dikkat et kendine .

evet canim cok dusuk
gecen sefer de 7/2ydi daha da dusmus
doktor da nasil ayakta durduma sasiyo
bi de matematik ogretmeniyim ben surekli tahta basinda
basim cok donuyo bazen o zaman oturuyorum
sikintili tabi ama yukseltenedim biturlu
tsklerbu arada

kizlar doktordan geldum
bebisin iyi coj sukur

canım dikkat et kendine bu tansiyon hamilelikle mi ilgili yoksa beslenmek ve dış etmenler ilemi. mesela yoruluyomusun. ona göre kendine program yap bence fazla yorulma ayaktada kalma fazla. gerçi öğretmenmişin hemde matematik. Allah yardımcın olsun canım.

kizlar doktordan geldum
bebisin iyi coj sukur

sürekli tuzlu ayran içip yükseltmeye çalışmaktansa, düşük tansiyonu olan arkadaşlar baş dönmesi yaşadğnz zaman sırt üstü uzanın ve ayaklarınızı yukarıya kaldırın yani bir yastğa yada bir şeye dayayabilirsiniz bu sizin kan akışınızı düzenleyecek ani tansiyon düşmelerinde işinize yarayacaktır

X