2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Pardon ya Türkiye' de bu haftaya kadar öğrenmediysen kesin açmamıştır bacaklarını.Maşallah burdakiler en az ayda bir ultrasona sokup iyi kötü yüzdeyle bir tahmin yapıp yolluyor.

güle güle giysin/kirletsin paşacık :)

bebişin hareketlerini çok net hissedemiyorum
bazen ara ara dalgalanmalar oluyo :)

yuppiiiiiii prensesim geliyorrrrr. çok mutluyum kızlar. listede pembiş yapılabilir mi.

aaa tmm sımdı gırıorum google a hemen cok saol cnm tşk ettım

rica ederim canım begendin mi ?

Bu arada,icinizde calisan varmi?
Ben calisiyorum ama 23 nisan da okuluma baslicam tekrardan. 1 nisan da isten cikmayi dusunurken 1 mart a ayrilmis olcam isten. Iyi mi yapiyorum kotu mu bilmiyorum :26:

ben de calişiyorum ama nisan basında 3 hafta rapor alacam ardından da dogum iznim gelecek zaten sezonu kapatırım böylelikle

kKIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR HABERLERİ İZLEDİNİZMİ 17 OCAK YARIN YANİ SGK ÖZEL HASTNELERLE SÖZLEMESİ DOLUYMUŞ YENI BİR SÖZLŞME YAPILMASSA BUTUN ÖZELLERD
E DIREK PARALI YARINDAN SONRA

kKIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR HABERLERİ İZLEDİNİZMİ 17 OCAK YARIN YANİ SGK ÖZEL HASTNELERLE SÖZLEMESİ DOLUYMUŞ YENI BİR SÖZLŞME YAPILMASSA BUTUN ÖZELLERD
E DIREK PARALI YARINDAN SONRA

Ya onu bende dinledim ama sanıyorum bir nüans var orda,yani inşallah biz zataen ücret veriyoruz ya özelde ücretsiz karşılanan tedavileri kapsıyor.Yada ben yine anlamadan dinlemeden optimist yaklaşıyorum.İnşallah değildir.

Özel hastaneler SGK ile sözleşme yeniledi Sağlık Haber7 haber7.com - Güncel Haberler, Son dakika haberleri - Bu noktada haber var

burda yenilendi diyor :)

yarın 3lü test yaptırmaya il merkezine gidecez de ondan yusuf yusuf olmam

cnm dr konusunda ben göztepe medical park ta mehtap hanım a gidiyorum. çok da memnunum şimdilik.
ama testler hakkında bişi diyemeyeceğim, ben bi tek 2 li yaptırdım. 3 ve 4 lü istemedi mehtap hnm.

Bir kaç gün önce tavsiye ettiğin Mehtap hanıma bugün gittim gerçekten çok ilgili ve de iyi bir doktor içimi ferahlattı bana güven verdi.. Çok mutlu oldum bundan sonra takibi mi kendisi yapacak inşallah. Önceki doktor düşük riskim olduğunu söylemişti ama Mehtap hanım uzun bir kontrolden sonra gayet sağlıklı olduğumuzu söyledi.. Çok teşekkür ederim canım bu doğru doktoru bana tavsiye etiğin için:)

Merhaba kızlar, bende uzun süre sonra hamiş olarak giriyorum siteye,
17haftalik hamileyim bende, Haziran annesi oluciiiimm bende inşallah :)
Benim gibi başka Haziran annelerinde burda olmasına çok sevindim
Topiğinize benide kabul edermisiniz bayanlar :)
Bundan sonra daha sık ve çokça görüşüp bu güzel aylarımızı birbirimizle paylaşmak dileğiyle
Allah hepimize rahat hayırlı hamilelikler nasip etsin inşallah :)

Merhaba anne addayları allah sağlıkla kucağınıza versin evlatlarınızı inş! Burda herkez hamile olduğu için size bişi sormak istiyorum yardımcı olursanız allah razı olsun! Benim 1 hafta önce adet günümdü eşimle 3. Günü beraber olduk ve bu gün birde dün sol kasığımda pıt pıt damar atmaları oldu bu kadar erken belirti olur mu sizlerde oldu mu pıt pıt damar atması :s

rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş cnm hayırlı olsun darısı başıma inş

günaydın kızlar,3lü test sonucumu aldım 1/1200 çıktı,ilk seferinde 1/195 çıkmıştı,çok şaşırdım.doktor hiçbi sorun yok dedi.yine de ayrıntılı ultrasonu ihmal etme dedi 1 şubatta ayrıntılı ultrasonum.inşallah bi sorun çıkmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…