- 29 Ekim 2008
- 1.365
- 0
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #2.101
Yok ben ilk 12. haftada gittim gordum. Burdaki doktor ve hastaneler bi cins. 19-21. hafta arasi cagriyorlar tekrar. Hem 3lu test hemde cinsiyet icin.
Ozledim bebisi. Bugun esimle bakiyoruz hastanenin verdigi resimlere. Simdi ne kadar buyumustur diyor adamcagiziple 1 subat i bekliyorum. Az kaldi diye avutuyoruz kendimizi. Ay bide gittigimizde gostermezse cildiririm herhalde. Okadar bekle bekle, nazlanip acmasin sonra bacaklarini
kızlar bir de şöyle bir ürün var
Eki Görüntüle 327635
bunlar bebinninin tek kullanımlık önlüğü
içinde 10 tane falan var, fiyatı 4,16tl hepsiburadada
ben 2 paket aldım
hem dışarı çıktığımda kullanmak için, hem de mesela demir damlasına başlıyoruz birsüre sonra
demir damlayınca çıkmıyor lekesi
en azından demir falan verirken bunu takmayı düşünüyorum
güzelim önlüklerimiz lekeli olmasın di mi
Eki Görüntüle 327639
Eki Görüntüle 327640
Eki Görüntüle 327641
tchibodan şimdi sipariş ettim bunları da
çok şirinler yaa
yuppiiiiiii prensesim geliyorrrrr. çok mutluyum kızlar. listede pembiş yapılabilir mi.
yuppiiiiiii prensesim geliyorrrrr. çok mutluyum kızlar. listede pembiş yapılabilir mi.
Tebrik ederim.Hayırlı olsun..
tebrikler canımmm
aaa tmm sımdı gırıorum google a hemen cok saol cnm tşk ettım
Bu arada,icinizde calisan varmi?
Ben calisiyorum ama 23 nisan da okuluma baslicam tekrardan. 1 nisan da isten cikmayi dusunurken 1 mart a ayrilmis olcam isten. Iyi mi yapiyorum kotu mu bilmiyorum :26:
kKIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR HABERLERİ İZLEDİNİZMİ 17 OCAK YARIN YANİ SGK ÖZEL HASTNELERLE SÖZLEMESİ DOLUYMUŞ YENI BİR SÖZLŞME YAPILMASSA BUTUN ÖZELLERD
E DIREK PARALI YARINDAN SONRA
Ya onu bende dinledim ama sanıyorum bir nüans var orda,yani inşallah biz zataen ücret veriyoruz ya özelde ücretsiz karşılanan tedavileri kapsıyor.Yada ben yine anlamadan dinlemeden optimist yaklaşıyorum.İnşallah değildir.
cnm dr konusunda ben göztepe medical park ta mehtap hanım a gidiyorum. çok da memnunum şimdilik.
ama testler hakkında bişi diyemeyeceğim, ben bi tek 2 li yaptırdım. 3 ve 4 lü istemedi mehtap hnm.
merhaba kızlar, bende uzun süre sonra hamiş olarak giriyorum siteye,
17haftalik hamileyim bende, haziran annesi oluciiiimm bende inşallah :)
benim gibi başka haziran annelerinde burda olmasına çok sevindim
topiğinize benide kabul edermisiniz bayanlar :)
bundan sonra daha sık ve çokça görüşüp bu güzel aylarımızı birbirimizle paylaşmak dileğiyle
Allah hepimize rahat hayırlı hamilelikler nasip etsin inşallah :)