2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

günaydın kızlar,3lü test sonucumu aldım 1/1200 çıktı,ilk seferinde 1/195 çıkmıştı,çok şaşırdım.doktor hiçbi sorun yok dedi.yine de ayrıntılı ultrasonu ihmal etme dedi 1 şubatta ayrıntılı ultrasonum.inşallah bi sorun çıkmaz.

gözün aydın cnm. Allah sağlıkla sıhatle bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Biz de merak ettik seni. Kaç gündür gelmeyince. Allah'tan sorun yokmuş:)

günaydın kızlar,3lü test sonucumu aldım 1/1200 çıktı,ilk seferinde 1/195 çıkmıştı,çok şaşırdım.doktor hiçbi sorun yok dedi.yine de ayrıntılı ultrasonu ihmal etme dedi 1 şubatta ayrıntılı ultrasonum.inşallah bi sorun çıkmaz.

oy çok şükürrrr
inşallah ayrıntılın da iyi çıkacak :KK16:

gözün aydın,allahın izniyle ayrıntılıda da sorun çıkmaz inş.
günaydın bu arada:))biz de birazdan 4lü sonucumu almaya gideceğiz,inş. ii haberlerle geliriz:)

nil derya kuzusu doğdu biliosun 3870
ona rağmen new baby i ilk zaman giyemedi çok büyük geldi 1,5 aylığa kadar da rahat giydi. SOnra boydan sıkınca giydirmedim.

bu arada nil e 4 tane prematüre tulumu gelmişti ilk dönem çok işimize yaradı
tiny baby olanlardan al sen de C&A da var hem de uygun

boydan sıkıyosa ayak kısımlarını kesip az miktarda içe kıvırıp giydirebilir misin acep
biz dana gibi doğunca alınan tüm patikli pantolonların ayak kısımlarını kesip o şekilde giydirmişler kardeşime ve bana:44::44::44:

geçen aldıklarımızı gösteriyorum anneme babaannem de annemlerde kalıyo o da gördü
aahhh ah çekti derinden...büyük amcam doğduğunda saracak bişey bulamamışlar sofra bezine sarmışlar :KK30::KK30::KK30:
yoktu öyle madıdan (mothercare) 5li çıtçıtlı body diyo:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

günaydın annelerrr ne gusel hberler var hepinzden sevndm herkzn gözü aydın
daha ii hberlerle inş.

kizlar gunaydin
gece kasik sancisindan hic uyuyamadim
cok fena bicak saplaniyo gibi sonra geciyo teskrar basliyo
boyle bisey yasayan varmi
doktora gidicem ve korkuyorumm

utkumuz gozun aydin bu arada

cardelenss afp testi 3lu veya 4lunun icinde bakiyolar

kizlar gunaydin
gece kasik sancisindan hic uyuyamadim
cok fena bicak saplaniyo gibi sonra geciyo teskrar basliyo
boyle bisey yasayan varmi
doktora gidicem ve korkuyorumm

utkumuz gozun aydin bu arada

cardelenss afp testi 3lu veya 4lunun icinde bakiyolar

canım inşallah önemli bişey değildir
çalışmaya başladın mı? Belki yorulduğun için olmuştur:44:

Bende sürekli değil de gece uykuda gerindim mi ne yaptıysam sol tarafa bir ağrı saplandı 5-6 sn sonra geçti ama
sanırım benzer şeyler değil:26:

günaydın kızlar ya sze bşy sorucam bnde bikaç gndür özellikle yatarken garip bi ağrı giriyo kasıklarıma daha doğrusu ağrıda değil böle sağdan sola dönerken yada dizlerimi çekmek isterken tan özel bölgenin kenarları yanni bacak aralarına bi acı oluyo zor çekiyorum
yaa tam anlatamıyom ama öle bşy işte bnu yaşayan warmıı:KK43:

kızlar bu kasık ağrıları bende de oluyor. doktoruma sordum olcak şeler bunlar diyo. üstünde bile durmuyorlar. çok şiddetli ağrı olursa ve kanama olursa endişe edin diyorlar. içinizi rahat tutun güzel annişler. ama genede bi sorun derim doktorunuza. bu arada ben hamile pantolanu aldım iki tane:)) şimdiden giymeye başladım çok garip ya ama güzelde. Allah hepimizin bebişlerini korusun

kızlar bu kasık ağrıları bende de oluyor. Doktoruma sordum olcak şeler bunlar diyo. üstünde bile durmuyorlar. çok şiddetli ağrı olursa ve kanama olursa endişe edin diyorlar. Içinizi rahat tutun güzel annişler. Ama genede bi sorun derim doktorunuza. Bu arada ben hamile pantolanu aldım iki tane:)) şimdiden giymeye başladım çok garip ya ama güzelde. Allah hepimizin bebişlerini korusun

ben de giyiyorum sanki göbek daha bir büyük gibi duruyor hamile pantolonlarıyla
daha bıçak kesiği gibi acır ilerde dedi doktor bana
sanırım iç karın iyice gerilmeye başladığı zaman öyle olacak

günaydın kızlar ya sze bşy sorucam bnde bikaç gndür özellikle yatarken garip bi ağrı giriyo kasıklarıma daha doğrusu ağrıda değil böle sağdan sola dönerken yada dizlerimi çekmek isterken tan özel bölgenin kenarları yanni bacak aralarına bi acı oluyo zor çekiyorum

ben de de oluyor bikaç gündür. bıcak saplanır gibi. biraz durunca geçiyor. sanırım normal....

tam da anlattığın tarzda ağrılar bende de oluyor.ama olur böyle şeyler ,sanırım karnımız büyüyor artık ondan olabilir .

yuppiiiiiii prensesim geliyorrrrr. çok mutluyum kızlar. listede pembiş yapılabilir mi.

hayırlı olsun o zaman kızımıız cnm :)))

Bir kaç gün önce tavsiye ettiğin Mehtap hanıma bugün gittim gerçekten çok ilgili ve de iyi bir doktor içimi ferahlattı bana güven verdi.. Çok mutlu oldum bundan sonra takibi mi kendisi yapacak inşallah. Önceki doktor düşük riskim olduğunu söylemişti ama Mehtap hanım uzun bir kontrolden sonra gayet sağlıklı olduğumuzu söyledi.. Çok teşekkür ederim canım bu doğru doktoru bana tavsiye etiğin için:)

çok mutlu oldum ya memnun kaldığın için dr dan. inş bundan sonraki süreçlerden de memnun kalırsın. zaten mehtap hnm ın en güzel tarafı böyle sakin sakin anlatıp insanın içini rahatlatması:KK34:

kizlarkasik agrimvar bugun
sizdedevar mi normal mi acaba hala olmasi

ya ben de hep olmuyo ama ben de hapşırmaktan korkuyorum. böyle hapşırınca sanki öyle bir ağrı oluyo ki allah korusun sanki bebişi düşürcem gibi geliyo:18::18:

Merhaba kızlar, bende uzun süre sonra hamiş olarak giriyorum siteye,
17haftalik hamileyim bende, Haziran annesi oluciiiimm bende inşallah :)
Benim gibi başka Haziran annelerinde burda olmasına çok sevindim
Topiğinize benide kabul edermisiniz bayanlar :)
Bundan sonra daha sık ve çokça görüşüp bu güzel aylarımızı birbirimizle paylaşmak dileğiyle :emir_bebek:
Allah hepimize rahat hayırlı hamilelikler nasip etsin inşallah :)

hoşgeldin cnm, sana da hayırlı hamilelikler inşş:KK34:

geldim:)allahıma şükürler olsun sorun yokmuş:)renkli ultrasyon için şubatın 15ine gün aldık..paşa olduğu bir kez daha tescillendi:):nazar:

hmonoğlu seninle aynı doktora gidiyormuşuz.

Mehtap hanım'dan bende çok memnunum ama her seferinde 1 1,5 saat beklemek çok zor oluyor.

X