- 5 Temmuz 2008
- 358
- 1
- 42
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #2.181
bebişlerin listesini kim tutuyor kızlar. orda benimki hala pembiş değil. bizi beğenmiyomusunuZ:)
kizlar doktordan geldum
bebisin iyi coj sukur
hafif idrar yolu enf cikti
kasik agrisi normal bol bol dinlen yorulma dedi
tansiyonum cok dusuk cikiyor 6/2 cikti
boyle devam ederse kalp doktoruna gidecekmisin
ayzaaaan çook gzl maşallaah maşallah berekellaah bayaa büyümüşünüzz kıss
maşallahbüyümüş minik melek
geçmiş olsun canım. helal walla haftasonu benimki 10/6 ya düştü neredeyse bayılacaktım. Allah korusun kuzum seni de...kizlar doktordan geldum
bebisin iyi coj sukur
hafif idrar yolu enf cikti
kasik agrisi normal bol bol dinlen yorulma dedi
tansiyonum cok dusuk cikiyor 6/2 cikti
boyle devam ederse kalp doktoruna gidecekmisin
maşalllaaaaahhhhh ne tatlııııı
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm...oğlum olucakmııııııııııışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm...oğlum olucakmııııııııııışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
maşallah ne güzel çıkmış göbeğin....
maşallah sen 18+4' sün ama içerdeki 28+4
kızlar 20. haftadayım ve beşşşşş kilo almışım(sabah tartısında 5 tabi) sonumu merak edeyommmm:18::18::18: