- 18 Ekim 2011
- 1.774
- 0
- 41
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #2.121
günaydın kızlar,3lü test sonucumu aldım 1/1200 çıktı,ilk seferinde 1/195 çıkmıştı,çok şaşırdım.doktor hiçbi sorun yok dedi.yine de ayrıntılı ultrasonu ihmal etme dedi 1 şubatta ayrıntılı ultrasonum.inşallah bi sorun çıkmaz.
günaydın kızlar,3lü test sonucumu aldım 1/1200 çıktı,ilk seferinde 1/195 çıkmıştı,çok şaşırdım.doktor hiçbi sorun yok dedi.yine de ayrıntılı ultrasonu ihmal etme dedi 1 şubatta ayrıntılı ultrasonum.inşallah bi sorun çıkmaz.
nil derya kuzusu doğdu biliosun 3870
ona rağmen new baby i ilk zaman giyemedi çok büyük geldi 1,5 aylığa kadar da rahat giydi. SOnra boydan sıkınca giydirmedim.
bu arada nil e 4 tane prematüre tulumu gelmişti ilk dönem çok işimize yaradı
tiny baby olanlardan al sen de C&A da var hem de uygun
kizlar gunaydin
gece kasik sancisindan hic uyuyamadim
cok fena bicak saplaniyo gibi sonra geciyo teskrar basliyo
boyle bisey yasayan varmi
doktora gidicem ve korkuyorumm
utkumuz gozun aydin bu arada
cardelenss afp testi 3lu veya 4lunun icinde bakiyolar
kızlar bu kasık ağrıları bende de oluyor. Doktoruma sordum olcak şeler bunlar diyo. üstünde bile durmuyorlar. çok şiddetli ağrı olursa ve kanama olursa endişe edin diyorlar. Içinizi rahat tutun güzel annişler. Ama genede bi sorun derim doktorunuza. Bu arada ben hamile pantolanu aldım iki tane:)) şimdiden giymeye başladım çok garip ya ama güzelde. Allah hepimizin bebişlerini korusun
günaydın kızlar ya sze bşy sorucam bnde bikaç gndür özellikle yatarken garip bi ağrı giriyo kasıklarıma daha doğrusu ağrıda değil böle sağdan sola dönerken yada dizlerimi çekmek isterken tan özel bölgenin kenarları yanni bacak aralarına bi acı oluyo zor çekiyorum
yaa tam anlatamıyom ama öle bşy işte bnu yaşayan warmıı
günaydın kızlar ya sze bşy sorucam bnde bikaç gndür özellikle yatarken garip bi ağrı giriyo kasıklarıma daha doğrusu ağrıda değil böle sağdan sola dönerken yada dizlerimi çekmek isterken tan özel bölgenin kenarları yanni bacak aralarına bi acı oluyo zor çekiyorum
yaa tam anlatamıyom ama öle bşy işte bnu yaşayan warmıı
gözün aydın,allahın izniyle ayrıntılıda da sorun çıkmaz inş.
günaydın bu arada:))biz de birazdan 4lü sonucumu almaya gideceğiz,inş. ii haberlerle geliriz:)
yuppiiiiiii prensesim geliyorrrrr. çok mutluyum kızlar. listede pembiş yapılabilir mi.
Bir kaç gün önce tavsiye ettiğin Mehtap hanıma bugün gittim gerçekten çok ilgili ve de iyi bir doktor içimi ferahlattı bana güven verdi.. Çok mutlu oldum bundan sonra takibi mi kendisi yapacak inşallah. Önceki doktor düşük riskim olduğunu söylemişti ama Mehtap hanım uzun bir kontrolden sonra gayet sağlıklı olduğumuzu söyledi.. Çok teşekkür ederim canım bu doğru doktoru bana tavsiye etiğin için:)
kizlarkasik agrimvar bugun
sizdedevar mi normal mi acaba hala olmasi
Merhaba kızlar, bende uzun süre sonra hamiş olarak giriyorum siteye,
17haftalik hamileyim bende, Haziran annesi oluciiiimm bende inşallah :)
Benim gibi başka Haziran annelerinde burda olmasına çok sevindim
Topiğinize benide kabul edermisiniz bayanlar :)
Bundan sonra daha sık ve çokça görüşüp bu güzel aylarımızı birbirimizle paylaşmak dileğiyle
Allah hepimize rahat hayırlı hamilelikler nasip etsin inşallah :)
geldim:)allahıma şükürler olsun sorun yokmuş:)renkli ultrasyon için şubatın 15ine gün aldık..paşa olduğu bir kez daha tescillendi:)