- 30 Ekim 2007
- 800
- 1
- 45
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #2.081
hadi yaaaa:/ ne gıcık nezahat hnmın sekreteri çok tatlı bi kız walla nese boşwer cnmm içine sinmiyosa değiştir drunu sende
evet gökalp bey çok yoğuninternetden baktım ayrıntılı ultrason için 20-24 hafta arası çekiliyor yazıyor randevular 2 ay doluydu 7 şubata verdiler o zamande biz 24+2 oluyoruz tlf açtım doktora hemşiresi bi problem olmaz dedi inşaallah olmaz buarada randevu saatinden 30 dk öncesinede ayrıntılı ultrason için randevu alıcakmışız sonuçları alıp muayeneye gircekmişiz çektiren arkadaş öyle söyledi seninde bilgin olsun canım
ayzancım buca hakkında hiç bi bilgim yok ben çıkıyorum kızlar iyi akşamlar
harika bunlar yaaakıllımmmmmmmmmmmmmmmmm
bu fularlardan 2 şer set al bana dua edeceksin
çok çok çok işe yarıo özellikle benim gibi önlükten nefret edenler için :) 20 küsüre almıştım zamanında şimdi 9 TL 3 günde geldi bana mavilisini de aldım
hem fonksiyonel hem şık hem de tulumları tamamlıyor çok güzel oluyor
Tchibo.com.tr || 3lü Fular Seti Yeşil Beyaz Mavi
Tchibo.com.tr || 3lü Fular Seti Yeşil Beyaz Mavi
geçmiş olsun öncelikleMerhaba annisler
Nasilsiniz bugun? Ben güya bugun tatildim. Evde yan gelip yatacaktim
Ama dun aksam sol elimdeki bas parmagim kizardi pek sismedi ama cok agrimaya basladi. Oyle hic birsey yapmasamda hafif oynatsamda. Bugun eczaneye gittim doktoru aramadan once. Eczanede ki kadin iltihap gibi dedi. Doktorun gormesi lazim diyince doktorumu aradim. Hemen cagirdi ve gittim. Alerji dedi doktor,nasil birseyse artikIlk hemsire bakti parmagimdan kan aldi bakteri mi diye,kadin gorunce anlayamadi ne oldugunu Suan hala agriyor. Krem yazdi anca yarin ise gitmeden alcam.
Bu arada cilek yemek zararlimi? Bir bilginiz varmi? Bir kac gundur yemek yiyince midem bulaniyor kusmuyorum ama kuscak gibi oluyorum.
Gittim birsuru meyve aldim
harika bunlar yaa
zaten ben de bu tarz fular alıyordum ama tanesi 5 küsüre
bunlar baya ekonomikmiş
hemen 2 set sipariş ediyorum teşekkürlerr
geçmiş olsun öncelikle
çileği sormuşsun
çilekl ben çok yedim hala da yiyorum
çünkü tadları yazınkinden bile güzel
ama çok da sağlıklı değildir, sera ortamında yetişiyor neticede
Bu arada,icinizde calisan varmi?
Ben calisiyorum ama 23 nisan da okuluma baslicam tekrardan. 1 nisan da isten cikmayi dusunurken 1 mart a ayrilmis olcam isten. Iyi mi yapiyorum kotu mu bilmiyorum :26:
ben çalışıyorum
doğum sonrası iznimi kullanamadığım için doğum öncesi 8 haftalık iznimi kullanıcam
nisan 15ten sonra ayrılıcam izne
doğumdan sonra da allah nasip ederse ücretsiz izin düşünüyorum 1 yaşına kadar
merhabalarrrrrr :)
ohohohoho yirim superNil'i :)
ben new baby aldım hata mı ettim daha büyük almamakla
ama hastaneden öyle çıksınlar istedim
Eymen'e de mavilisini aldıktam little superman olacak inşallahh
merhabalarrrrrr :)
meraba hoşgeldin
bu arada kızlar ben artık bebişimi çok hissediyorum
sürekli kıpır kıpır
Merhabalar hosgeldiniz
Ben daha ne bebisi hissettim nede cinsiyetini ogrendim
Seninki göstermiyordu dimi...Gerçi benimkide edepli bir kız olduğundan hiç açmadı bacaklarını ama doktorumuz secde pozisyonunda olduğundan arkadan bakarak anladı hemen....