2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

hadi yaaaa:/ ne gıcık nezahat hnmın sekreteri çok tatlı bi kız walla nese boşwer cnmm içine sinmiyosa değiştir drunu sende

aslında bu ay dilek hanım gitmeden direk hakan beydeki randevumu bekliycektim ama o zaman 24.haftamda oluyorum geç olur diye düşündüm.birde buca kadın doğumda yapılıyomu detaylı bilginiz varmı?

Merhaba annisler
Nasilsiniz bugun? Ben güya bugun tatildim. Evde yan gelip yatacaktim
Ama dun aksam sol elimdeki bas parmagim kizardi pek sismedi ama cok agrimaya basladi. Oyle hic birsey yapmasamda hafif oynatsamda. Bugun eczaneye gittim doktoru aramadan once. Eczanede ki kadin iltihap gibi dedi. Doktorun gormesi lazim diyince doktorumu aradim. Hemen cagirdi ve gittim. Alerji dedi doktor,nasil birseyse artik Ilk hemsire bakti parmagimdan kan aldi bakteri mi diye,kadin gorunce anlayamadi ne oldugunu Suan hala agriyor. Krem yazdi anca yarin ise gitmeden alcam.

Bu arada cilek yemek zararlimi? Bir bilginiz varmi? Bir kac gundur yemek yiyince midem bulaniyor kusmuyorum ama kuscak gibi oluyorum.
Gittim birsuru meyve aldim

harika bunlar yaa
zaten ben de bu tarz fular alıyordum ama tanesi 5 küsüre
bunlar baya ekonomikmiş
hemen 2 set sipariş ediyorum teşekkürlerr
geçmiş olsun öncelikle
çileği sormuşsun
çilekl ben çok yedim hala da yiyorum
çünkü tadları yazınkinden bile güzel
ama çok da sağlıklı değildir, sera ortamında yetişiyor neticede

Cok tesekkur ederim
Aldim koydum dolaba emin olmadan yemeyim diye.Sanirsam emziren anne icin yemeyi önermiyorlar. Ama hamilelikdede önermiyorlarmi diye dusundum.

kızlar bir de şöyle bir ürün var

bunlar bebinninin tek kullanımlık önlüğü
içinde 10 tane falan var, fiyatı 4,16tl hepsiburadada
ben 2 paket aldım
hem dışarı çıktığımda kullanmak için, hem de mesela demir damlasına başlıyoruz birsüre sonra
demir damlayınca çıkmıyor lekesi
en azından demir falan verirken bunu takmayı düşünüyorum
güzelim önlüklerimiz lekeli olmasın di mi

Bu arada,icinizde calisan varmi?
Ben calisiyorum ama 23 nisan da okuluma baslicam tekrardan. 1 nisan da isten cikmayi dusunurken 1 mart a ayrilmis olcam isten. Iyi mi yapiyorum kotu mu bilmiyorum :26:

Bu arada,icinizde calisan varmi?
Ben calisiyorum ama 23 nisan da okuluma baslicam tekrardan. 1 nisan da isten cikmayi dusunurken 1 mart a ayrilmis olcam isten. Iyi mi yapiyorum kotu mu bilmiyorum :26:

ben çalışıyorum
doğum sonrası iznimi kullanamadığım için doğum öncesi 8 haftalık iznimi kullanıcam
nisan 15ten sonra ayrılıcam izne
doğumdan sonra da allah nasip ederse ücretsiz izin düşünüyorum 1 yaşına kadar

Bende ise devam etsem doguma 8hafta kala dogum iznine cikacaktim. Benim isim agir bir is. 1sene boyunca maasli izin hakkim var.
Ama okula gitsemde okul maasim iki kat oluyor ( danimarkadayim ben ). Okula devam etsemde 1 sene yine izine cikabiliyorum. Tabi okuldan 1 sene geri kaliyorum ama onemli olan kaydimin devam ediyor olmasi.
Yinede aklim cok karisik bu durumda. Hamile kalmadan okula tekrar basvurmustum

Ne kadanda mutluyum bugün kızlar.Dün gece 12 sularında nutella kavanozundan kaşık kaşık götürdükten sonra kızımı hisetdim o kadar enerjiye kayıtsız kalamadı daha pıt pıt gibi ve tüm günde ara ara hissetdim.Acaba mı demedim daha öncekilere acaba mı demiştim ama bu kuzucumda ya...

ohohohoho yirim superNil'i :)

ben new baby aldım hata mı ettim daha büyük almamakla
ama hastaneden öyle çıksınlar istedim
Eymen'e de mavilisini aldık tam little superman olacak inşallahh

nil derya kuzusu doğdu biliosun 3870
ona rağmen new baby i ilk zaman giyemedi çok büyük geldi 1,5 aylığa kadar da rahat giydi. SOnra boydan sıkınca giydirmedim.

bu arada nil e 4 tane prematüre tulumu gelmişti ilk dönem çok işimize yaradı
tiny baby olanlardan al sen de C&A da var hem de uygun

Son düzenleme:
Merhabalar hosgeldiniz

Ben daha ne bebisi hissettim nede cinsiyetini ogrendim

Seninki göstermiyordu dimi...Gerçi benimkide edepli bir kız olduğundan hiç açmadı bacaklarını ama doktorumuz secde pozisyonunda olduğundan arkadan bakarak anladı hemen....

Seninki göstermiyordu dimi...Gerçi benimkide edepli bir kız olduğundan hiç açmadı bacaklarını ama doktorumuz secde pozisyonunda olduğundan arkadan bakarak anladı hemen....

Yok ben ilk 12. haftada gittim gordum. Burdaki doktor ve hastaneler bi cins. 19-21. hafta arasi cagriyorlar tekrar. Hem 3lu test hemde cinsiyet icin.

Ozledim bebisi. Bugun esimle bakiyoruz hastanenin verdigi resimlere. Simdi ne kadar buyumustur diyor adamcagiz iple 1 subat i bekliyorum. Az kaldi diye avutuyoruz kendimizi. Ay bide gittigimizde gostermezse cildiririm herhalde. Okadar bekle bekle, nazlanip acmasin sonra bacaklarini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…