- 22 Nisan 2008
- 8.760
- 0
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #2.061
tamam alıyorum
valla aldığımız 5 er parça çıtçıtlı body 1 er tane superbaby tulum ödediğimiz para 200 tl buna ne cep dayanır ne cepken
herşeyleri motherdan zaradan olmayacak bi zahmet.. kipada da güzel şeyler var geçen bi penye battaniye almak için gittiğimde gördüm yaz sezonu açılsın kipayı bayağı bi ihya edicez
ama dediğin gibi F&F kaliteli ise o marka olmasına dikkat edicem
ay bol bol giydir supergirl üüü
benim kızıma olmuo artık yawwww
konuyla pek ilgisi yok amaaa
kar yağdı ayvalığaaaaaa
kızlar izmirede yağdımı ??
ayvalıkta ilk defa kar görüyorum :)
canım dikkat et kendıne bol bol yat ama bence ıkıgun aray gıt hcg testı yaptır en iisi hcg yükselıo bıgun öncesıne göre devam edıodur gebelığn kendı içinde rahat eder ultrasnda tam belli olmaya bılır daha kalp atışı yoktur onun 40 günlükken can gelıo dıolar gıt hastanye yaptr hcg nı için rahatlasn kesın sonuç bnm arkadasımın aynısı gecn basına geldı odan dıorm cnm
slm kızlaaar nasılsınız tuana ya sen miydin egepole giden burda bi arkadaş wardı egepole gidiyodu ama bn adını unuttumm
evet canım ben egepole gidiyorum
slm kızlaaar nasılsınız tuana ya sen miydin egepole giden burda bi arkadaş wardı egepole gidiyodu ama bn adını unuttumm
slm canım ben gidiyorum egepole??
nasılsınız kızlar,bugün çok üşüyorum,çok miskinim,hiiiç bişi yapmak gelmiyo içimden.hep sıcak battaniyenin altında yatsam ya:)
nezahat hnmamı gidiyodun cnmm bide ayrıntılı usg hakkında konuştunuzmu fiyat fln biliyomusun
gökalp beye gidiyorum canım nezehat hanıma arkadaşım gidiyor geçen hafta o çektirdi 50 tl olduğunu söyledi ben tekrar sormadım randevumda 7 şubatta acayip yoğunlar ya sen nereye gidiyorsun
3 kişi olduk egepole giden:) ne güzeell
gökalp beye gidiyorum canım nezehat hanıma arkadaşım gidiyor geçen hafta o çektirdi 50 tl olduğunu söyledi ben tekrar sormadım randevumda 7 şubatta acayip yoğunlar ya sen nereye gidiyorsun
şuan 40 günlük tam canım doktor 25 de çagırdı kanamam durdu ama ben endişelniyorum bebek düştümü diye
ben dilek hanıma gidiyorum,ama hakan beye geçicem sabah aradım hakan beyden 16 şubata ancak randevu alabildim.gökalp beyi çok meth ediyolar ama çok yoğunmuş.nezahat hanım hakkında bilgim yok,27 ocakta dilak hanıma son kez gidicem detaylı için.bu son gidişimde de o sekreterine bi çift laf söyliycem
bn nezahat hnma gidiyorum cnmm 22. haftamızsa giricez sanırım ayrıntılıya daha konuşmadık ama bnmde 23 ocakta randewum
özellikle gökalp bey çok yoğun
:) kızdırmışlar seni anlaşılan aslında btn drlar yoğun walla artık
evet gökalp bey çok yoğuninternetden baktım ayrıntılı ultrason için 20-24 hafta arası çekiliyor yazıyor randevular 2 ay doluydu 7 şubata verdiler o zamande biz 24+2 oluyoruz tlf açtım doktora hemşiresi bi problem olmaz dedi inşaallah olmaz buarada randevu saatinden 30 dk öncesinede ayrıntılı ultrason için randevu alıcakmışız sonuçları alıp muayeneye gircekmişiz çektiren arkadaş öyle söyledi seninde bilgin olsun canım
hadi yaaaa:/ ne gıcık nezahat hnmın sekreteri çok tatlı bi kız walla nese boşwer cnmm içine sinmiyosa değiştir drunu sendeöyle tabi doktorlar yoğunda,benim geçen gece lekelenmem oldu sabah dilek hanımı aradım ulaşamadım tabi her zamanki gibi,sekreteri dediki yarım saat sonra gelir tekrar arayın,yarım saat sonra aradım gelmemiş ama bu sekreterde bi afra bi tafra,neyse müsait olunca kendisi arayabilirmi peki dedim bi dövmediği kaldı,hem şu kadar zaman sonra ara diyo,hem bi dövmediği kalıyo.gittiğindede bişi soruyosun sanırsın doktor kendisi bi havalar,geriyo beni o kız yahu iyisimi ilişkimiz seviyeliyken bitirmek
öyle tabi doktorlar yoğunda,benim geçen gece lekelenmem oldu sabah dilek hanımı aradım ulaşamadım tabi her zamanki gibi,sekreteri dediki yarım saat sonra gelir tekrar arayın,yarım saat sonra aradım gelmemiş ama bu sekreterde bi afra bi tafra,neyse müsait olunca kendisi arayabilirmi peki dedim bi dövmediği kaldı,hem şu kadar zaman sonra ara diyo,hem bi dövmediği kalıyo.gittiğindede bişi soruyosun sanırsın doktor kendisi bi havalar,geriyo beni o kız yahu iyisimi ilişkimiz seviyeliyken bitirmek