2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

ay bol bol giydir supergirl üüü
benim kızıma olmuo artık yawwww

ay bol bol giydir supergirl üüü
benim kızıma olmuo artık yawwww

ohohohoho yirim superNil'i :)

ben new baby aldım hata mı ettim daha büyük almamakla
ama hastaneden öyle çıksınlar istedim
Eymen'e de mavilisini aldık tam little superman olacak inşallahh

konuyla pek ilgisi yok amaaa
kar yağdı ayvalığaaaaaa

kızlar izmirede yağdımı ??
ayvalıkta ilk defa kar görüyorum :)

slm annecikler nasılsınız bebişleriniz nasıl

tatlım malesef izmire yağmadı sabaha karşı eşim uyandırdı kar yağıyor diye sadece atıştırıyordu tabi tutmadı

şuan 40 günlük tam canım doktor 25 de çagırdı kanamam durdu ama ben endişelniyorum bebek düştümü diye

slm kızlaaar nasılsınız tuana ya sen miydin egepole giden burda bi arkadaş wardı egepole gidiyodu ama bn adını unuttumm

slm kızlaaar nasılsınız tuana ya sen miydin egepole giden burda bi arkadaş wardı egepole gidiyodu ama bn adını unuttumm

slm canım ben gidiyorum egepole??

nasılsınız kızlar,bugün çok üşüyorum,çok miskinim,hiiiç bişi yapmak gelmiyo içimden.hep sıcak battaniyenin altında yatsam ya:)

nezahat hnmamı gidiyodun cnmm bide ayrıntılı usg hakkında konuştunuzmu fiyat fln biliyomusun

gökalp beye gidiyorum canım nezehat hanıma arkadaşım gidiyor geçen hafta o çektirdi 50 tl olduğunu söyledi ben tekrar sormadım randevumda 7 şubatta acayip yoğunlar ya sen nereye gidiyorsun

gökalp beye gidiyorum canım nezehat hanıma arkadaşım gidiyor geçen hafta o çektirdi 50 tl olduğunu söyledi ben tekrar sormadım randevumda 7 şubatta acayip yoğunlar ya sen nereye gidiyorsun

bn nezahat hnma gidiyorum cnmm 22. haftamızsa giricez sanırım ayrıntılıya daha konuşmadık ama bnmde 23 ocakta randewum
özellikle gökalp bey çok yoğun

3 kişi olduk egepole giden:) ne güzeell

ben dilek hanıma gidiyorum,ama hakan beye geçicem sabah aradım hakan beyden 16 şubata ancak randevu alabildim.gökalp beyi çok meth ediyolar ama çok yoğunmuş.nezahat hanım hakkında bilgim yok,27 ocakta dilak hanıma son kez gidicem detaylı için.bu son gidişimde de o sekreterine bi çift laf söyliycem

şuan 40 günlük tam canım doktor 25 de çagırdı kanamam durdu ama ben endişelniyorum bebek düştümü diye

anladım cnm bnm sen bılırsn allahın izniyle bişey olmamıştır bn iice için rahatlasn dıe dedım kendı doktoruna gıt ama daha çok varmış
normal bı devlet hastanesıne gıtsen bıle yaparlar hcg en iisi alttan falan baktrma hcg yaptırmadan bnm arkadasmn aynı oldu kndı doktoru alttan bakalım dedı baktı çıktık eve gıttık eve gıtmemzle düştü yınede 1 saat arayla hcg yaptılar 2200de 5e düştü dikkat et

:) kızdırmışlar seni anlaşılan aslında btn drlar yoğun walla artık

bn nezahat hnma gidiyorum cnmm 22. haftamızsa giricez sanırım ayrıntılıya daha konuşmadık ama bnmde 23 ocakta randewum
özellikle gökalp bey çok yoğun

evet gökalp bey çok yoğun internetden baktım ayrıntılı ultrason için 20-24 hafta arası çekiliyor yazıyor randevular 2 ay doluydu 7 şubata verdiler o zamande biz 24+2 oluyoruz tlf açtım doktora hemşiresi bi problem olmaz dedi inşaallah olmaz buarada randevu saatinden 30 dk öncesinede ayrıntılı ultrason için randevu alıcakmışız sonuçları alıp muayeneye gircekmişiz çektiren arkadaş öyle söyledi seninde bilgin olsun canım

:) kızdırmışlar seni anlaşılan aslında btn drlar yoğun walla artık

öyle tabi doktorlar yoğunda,benim geçen gece lekelenmem oldu sabah dilek hanımı aradım ulaşamadım tabi her zamanki gibi,sekreteri dediki yarım saat sonra gelir tekrar arayın,yarım saat sonra aradım gelmemiş ama bu sekreterde bi afra bi tafra,neyse müsait olunca kendisi arayabilirmi peki dedim bi dövmediği kaldı,hem şu kadar zaman sonra ara diyo,hem bi dövmediği kalıyo.gittiğindede bişi soruyosun sanırsın doktor kendisi bi havalar,geriyo beni o kız yahu iyisimi ilişkimiz seviyeliyken bitirmek

eee bn 23 ocakta gidicem şimdi ozmn konuşuruz ayrıntılı için randewu için 2 ay snrya weiyolarsa bn ne zmn gidicem walla bşy anlamadım bn bu işten

hadi yaaaa:/ ne gıcık nezahat hnmın sekreteri çok tatlı bi kız walla nese boşwer cnmm içine sinmiyosa değiştir drunu sende

tatlım benim arkadaşımda aynı durumdan şikayetciydi değiştirdi doktorunu sende değiştir diğer doktorlarda güzel hiç canını sıkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…