2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
peşpeşe 3 haftada nişan var kızlar.
11 haziran lila
19 haziran esma
25 haziran ben :69:

meliis kaldi temmuzzzaaaaa :9:

SELAM kizlar ben geldiiiim nasilsiniz? :)

Bugün ben biraz daha iyiyim is arkadasi ile actigim konuda anlattim detaylica kizlar okursunuz isterseniz :)

Seliniiim canim senin adina cok sevindim hersey gönlünce olmus bundan iyisi samda kayisi Allah olmayanlarada nasip etsin sirada ni$an var dimi canim?

Lila canim hayirli olsun insaAllah :)

Esmaaam taki dedin de bende arada bi düsünmüyor degilim acaba bize bisey takilirmi diye :9:
Sonucta ni$anim evde olacak yani bilmiyorum ki nasil olur acaba.. Yoksa bende 5 ceyrek yürütürdüm hani :9::9:

Saka bir yana ben diyorum ki eger ki üc bes kurus para takanlar olursa ben eksigini üzerine ekledim trabzon burmasi bir bilezlik alirim ama kac para o bilezikler bilmiyoruuuum :31: Belki hic taki takilmaz oda olabilir... Önemli de degil en önemlisi su ni$an yüzüklerini parmagimiza takmamiz.. :69:

Merveeem sen nasilsin canim? Senin 36 benim 37 günümüz kaldiii ben 37 gün sonra geliyoruuuum :10: günler saya saya bitmeyecek diyordum ama bu hafta da sorunlu bir sekilde cabucak geldi gecti hamd olsun yarin yine cuma ve hafta sonu :)

HoşgeLdin meLis önceLikLe cok sağoL hepimiz için hayırLı oLsun =))
Ayrıca geçmiş oLsun yaşadıgın o kötü oLay için söLüorumm :59:
GünLerrr geçioooo sabredicezzz artık :66:

HoşgeLdin meLis önceLikLe cok sağoL hepimiz için hayırLı oLsun =))
Ayrıca geçmiş oLsun yaşadıgın o kötü oLay için söLüorumm :59:
GünLerrr geçioooo sabredicezzz artık :66:

Amin canim insaAllah.

Coook tesekkür ederim canim. Ilk soku anlattim sinir yüzünden migdemin agrilarida hafifledi Allaha sükür. Suan daha iyiyim. Yaza kadar dayanmaya calisicam bi aksilik cikmazsa ondan sonrasina Allah kerim canim.

Eveeet 85 günden asaga saymaya baslamistim bu günler hic gecmez diyordum ama bak 37'ye indiiim :66:

Sen napiyosun canim calisiyosmusun okuyomusun?

Amin canim insaAllah.

Coook tesekkür ederim canim. Ilk soku anlattim sinir yüzünden migdemin agrilarida hafifledi Allaha sükür. Suan daha iyiyim. Yaza kadar dayanmaya calisicam bi aksilik cikmazsa ondan sonrasina Allah kerim canim.

Eveeet 85 günden asaga saymaya baslamistim bu günler hic gecmez diyordum ama bak 37'ye indiiim :66:

Sen napiyosun canim calisiyosmusun okuyomusun?

Allah daha kötü kaza beLaLardan korusun canım inşş..
Benim de şafak 22 =)
Ben çaLışıorum cnm cast direktörlüğü yapıorum oyuncuLuk ajansında...

Amin canim insaAllah :)

22 güün hiiic bisey kalmamis canim yaa ne güzel :46:

Cast direktörlügü cok enteresan memnunmusun isinden peki:)

Bu işte 5.senem zorLukLarı tabii ki her işte oLdugu gibi var ama egLenceLi bi iş bi de şuan çaLıştıgım yer cok rahat o yüzden memnunum şimdiLik =)

Canlar ben geldim nasilsiniz insaAllah?

Mervem esmam cok tesekkür ederim desteginiz icin moral verdiginiz icin diger konuda cevabimi yazdim burada laf kalabaligi olmasin diye kisaca sunu söyleyim simdilik ise devam etmeye karar verdim Allahtan hayirlisi bakalim daha neler görecegim.. Diger konumda detaylica okuyabilirsiniz canlar.

Bugün pa$amdan bi msj aldim ve moralime coook iyi geldi. Kayinannemle nevresim ve pike takimi bakmaya gitmisler ve 3 takim almislar. Biri kendi annecigime diger ikisi bizim icin. Cok sevindim cok mutlu oldum. Buda bana moral olmus oldu kizlar.

Siz napiyosunuz? mervem sen neden isten cikacaksin peki anlatmak istermisin?

tanya canim ben kocaeline gelin gidicem. Sen neresine gideceksin? Ancak 2013de olma sebebi ne peki? Askerlik filan mi var yoksa maddi sebeblerden dolayimi? Yada aileler mi erken olsun istemiyor?

canim ben istanbula gidicem. bizim nisanda nisanimiz oldu. fakat askerligini yaptiktan sonradir is bulamiyo. buldugu isler hep 700 liranin altinda isler....yani duzgun bi is bulana dek uzayacak bizim mesele.....

Bu işte 5.senem zorLukLarı tabii ki her işte oLdugu gibi var ama egLenceLi bi iş bi de şuan çaLıştıgım yer cok rahat o yüzden memnunum şimdiLik =)

Ne güzel Allah bozmasin ve daima hayirli kazanclar nasip etsin insaAllah :)

Bende türkiye ye gelin gideyim de adam akilli bir is bulur calisirim diyorum bebis olana kadar :emir_bebek:

canim ben istanbula gidicem. bizim nisanda nisanimiz oldu. fakat askerligini yaptiktan sonradir is bulamiyo. buldugu isler hep 700 liranin altinda isler....yani duzgun bi is bulana dek uzayacak bizim mesele.....

düzgün bir is bulabilmek gercekten cok zor canim.. ama pes etmesin aramaya devam etsin.. 700TL den düsük bir maasla aile gecindirmek eminim zor olur.. o yüzden biraz daha beklemeniz belki daha mantikli olur ama bilemiyorum gercekten.. arayi fazla da uzun tutmamak gerekir diye de düsünüyorum da iste herkesin sorunlari farkli farkli oluyor canim.. insaAllah hakkinda en hayirlisi olur.. bakarsin Rabbim esine daha iyi bir is nasip eder ve dügününüz daha erken olur :)

ben cumartesi nişanlanıyorum sen pazar geliyosun tatlım.öbür hafta pazarada senin nişanın olur büyük ihtimal meliscim

canim yok bende cumartesi günü geliyoruuum ama aktarmali geliyoruz aksama ancak evde oluruz :)

ni$anim son haftamizda olacak sözlüm ve ailesi ancak o zaman gelebilecek :(

o yüzden hersey cok aceleye gelecek cok stres olacak bakalim insaAllah güzel gecer hersey...

Back