- Konu Sahibi bal_bocegi
- #1.301
Amin amin inş. Hayırlısı ile inş. ![KK70 :70: :70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
![KK70 :70: :70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
NoLsun canım ofisteyim..Cnm sıkkın bırascıkk![]()
Ya zaman daraLdıkça bana bu nişanı yapamiicaz gibi geLioo
Gecen hafta babam rahatsızLandı sureklı başı donuo haLsizLik fLn..tahLiL yaptırdık özeL hastaneye gtrdk iice baksınLar die..bişi cıkmadı Allah'tan..ama haLa devam edıo o haLi..gerçi işe gidip geLio o kdr kötü değiL..bende yüzükLeri fLn aLdıgımızı anLatıodum haLama..babanem fLn vardı..koyun can derdinde kasap et fLn dedı...cok moraLim bozuLdu..dedım aLLah korusun sankı babam öLümcüL hasta..ki ben cok düşerim hepsnn ustune duyarsızmışım gibi bi konuma düştüm cok üzüLdümBi tek ben heycanLanıorum bizim evde bi tek ben kafa yoruorum bu nişan oLayına sanki ya da bana öLe geLio..erkek arkadasımın aiLesinin gündemi sürekLi biziz,nişan fLn..bizimkiLerde onu goremıorum
canım kız aileleri hep böyle.emin ol herkes böyle yani.
bizimkilerde pek konuşmaz bu konu hakkında yani.
ben sorarsam söylüyolar amaann amma büyütüyosun ne varmış 1 günde halledilir diyolar![]()
sen sıkma canını milletide takma baban zaten kızının kendisine nası düşkn oldugunun farkındadır![]()