2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
4 sene yapım şirketinde çaLıştım oyuncu menajerLiği yapıodum ordan cıktım bazı nedenLer vardı..3 aydır nişantaşında bi cast ajansındaım

bende öyle bir işte çalıştım o da ajanstı ama biz sadece fuarlara çalışıyorduk. Servis hostesi Stand hostesi Tanıtım mankeni Tercüman fln veriyorduk ama sonra ben çıktım şimdiki çalıştığım yere girdim.

bende öyle bir işte çalıştım o da ajanstı ama biz sadece fuarlara çalışıyorduk. Servis hostesi Stand hostesi Tanıtım mankeni Tercüman fln veriyorduk ama sonra ben çıktım şimdiki çalıştığım yere girdim.

aNLadım cnmm bnm çalıştıgım yerLer sadece dizi-sinema-rekLamLara oyuncu verıyo...

meliis kaldi temmuzzzaaaaa :9:

SELAM kizlar ben geldiiiim nasilsiniz? :)

Bugün ben biraz daha iyiyim is arkadasi ile actigim konuda anlattim detaylica kizlar okursunuz isterseniz :)

Seliniiim canim senin adina cok sevindim hersey gönlünce olmus bundan iyisi samda kayisi Allah olmayanlarada nasip etsin sirada ni$an var dimi canim?

Lila canim hayirli olsun insaAllah :)

Esmaaam taki dedin de bende arada bi düsünmüyor degilim acaba bize bisey takilirmi diye :9:
Sonucta ni$anim evde olacak yani bilmiyorum ki nasil olur acaba.. Yoksa bende 5 ceyrek yürütürdüm hani :9::9:

Saka bir yana ben diyorum ki eger ki üc bes kurus para takanlar olursa ben eksigini üzerine ekledim trabzon burmasi bir bilezlik alirim ama kac para o bilezikler bilmiyoruuuum :31: Belki hic taki takilmaz oda olabilir... Önemli de degil en önemlisi su ni$an yüzüklerini parmagimiza takmamiz.. :69:

Merveeem sen nasilsin canim? Senin 36 benim 37 günümüz kaldiii ben 37 gün sonra geliyoruuuum :10: günler saya saya bitmeyecek diyordum ama bu hafta da sorunlu bir sekilde cabucak geldi gecti hamd olsun yarin yine cuma ve hafta sonu :)

siz almanya da euro kazanmıyor musunuz?
burda o kazandığınız parayı 2 ile çarpıp öyle harcayabilirsiniz :)

Bu arada nişanım için yaptığım iğnelik bitti biticek
elimde silikonu eritmeye uğraşıyordum
babam dayanamadı bırak kızım şunu yarın ben sana getiricem ondan git yatttt :26:
gittim tos tos yattım hemen hemde sevindim artık bir sıcak silikon tabancam var diyeee :69:

Besmeleyle başlamalı benım Aşk'im ki
Fatiha'yla yol bulsun,
Nas ile ulaşsın tüm dünyaya,
İhlas ile korunsun...
Eğer hakkıyla sevmezse seni bu yürek,
Fil suresiyle yok olsun...

:69:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu arada nişanım için yaptığım iğnelik bitti biticek
elimde silikonu eritmeye uğraşıyordum
babam dayanamadı bırak kızım şunu yarın ben sana getiricem ondan git yatttt :26:
gittim tos tos yattım hemen hemde sevindim artık bir sıcak silikon tabancam var diyeee :69:
ayy o silikon tabanca çok şeyde işe yarıyomuş kız
Besmeleyle başlamalı benım Aşk'im ki
Fatiha'yla yol bulsun,
Nas ile ulaşsın tüm dünyaya,
İhlas ile korunsun...
Eğer hakkıyla sevmezse seni bu yürek,
Fil suresiyle yok olsun..

:69:

ayyyy :69::69::69:

itiraf zamanııı dinleyin beni

Melis ile yazışıyoruz ya hani

ben daha bu gün öğlen aklıma düştü