- Konu Sahibi bal_bocegi
-
Ayy evet mervee o taşlı ayakkabılardna bende sözde giymek için alıcaktım, iyi düşünmüşsün çok hoş olur hem daha sonrada her kıyafetle giyebilirsin.
Güzel konbin yapmışsın cnm, bende nişan için mor, turkuaz yada fuşya düşünüyorumm ay bi geçseydi şu günlerr
nedense seni tanımadığım halde sana mürdüm çok yakışcakmış gibi bi his doğdu içime :78:
kalp kalbi çekermiş cnm, o rengide yakıştırırlar. Beyaz tenli sarışınım yakışır herhaldee :)
Canım bu arada sen ist. neresindensin profilinde muhasebe yazıyoo çalışıyomusun şuan
Sonunda topiğimi buldum :))
Nişanlıyım şimdi, düğünün ne zaman olacağı belli değil ama çok büyük ihtimal 2012 benim de
Akimel cnm bu arada senide ilk sayfaya ekliyelim haziran olduğu belli günü de söylersen yazayımm cnm
kızlar ya süreç uzunmu sizce biz tanıtırdık aileleri şimdi il dışından gelip isteme yapalım söz yapalım hemen eylüle kadarda öyle dursun diyorlar sizce şimdiden yüzük takıp hazirana kadar düğün beklemek yorarmı ? Yoksa eylülde direk nişan takıp haziranda düğün yapmakmı mantıklı fikir vern ltfff
en kötüsüde herkes bana bırakıyor ne istersen öyle yaparız diyor :)) sanırım kimsesorumluluk almak istemiyorum kısmet bakalım ne yapcamcanım valla bizde 2 ay sonra nişanlanıp taa hazirana kadar beklicez düğünü.o size bağlı.ben her zaman adının konulmasından yanayım.ailen karşı çıkmıyosa bence eylülü beklemenün bi anlamı yok bide şehir dışı yani.direk nişan olsun.benimkilerde şehir dışından (12 saatlik yoldan)gelcekler.1er hafta arayla isteme ve nişan olcak
Sonunda topiğimi buldum :))
Nişanlıyım şimdi, düğünün ne zaman olacağı belli değil ama çok büyük ihtimal 2012 benim de
selam kızlaaarr
başlığı görünce yazamadan edemedim
biz de 2012'de anca olur diyoduk ama
çokk şükür güzel şeyler oldu ve eylül 2011 de evleniyoz
hepinize mutluluklaarr
Ben daha çöp almadım :) Mezun olup iş bulup ondan sonra almak istiyorum. Sizler başlamışsınızdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?