• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
inş kızlar acele etmıorum zaten de işte afedersinz suyu çıkıo ..herkes soruo zaten düğün ne zmn diye :D nişan hazırlıkları ne alemde pekiii :69:

23 yaşında canm.onun askerligi işi falan tamam oldugu için aileside sıkıştırıyo bizi artık nişanlanın diye

inş kızlar acele etmıorum zaten de işte afedersinz suyu çıkıo ..herkes soruo zaten düğün ne zmn diye :D nişan hazırlıkları ne alemde pekiii :69:

mayıs başı eve badana yapılcak :6: mayısın sonuna doğru kıyafetimi alcam.
yani bu ay çıksın herşeyi mayısta halletcem.hazirana bişey bırakmicam.hazirana sadece ev temizliği börek çörek bırakcam :69:
benim nişan evde olacağı için 1 ay öncesinden hazırlık yeterli :49:

mayıs başı eve badana yapılcak :6: mayısın sonuna doğru kıyafetimi alcam.
yani bu ay çıksın herşeyi mayısta halletcem.hazirana bişey bırakmicam.hazirana sadece ev temizliği börek çörek bırakcam :69:
benim nişan evde olacağı için 1 ay öncesinden hazırlık yeterli :49:

bizimde evde olmştu ,sizinde söz nişan bi arada mı oluo? allah yardmcnz olsun çok güzel heyecanlar:69:kıyafete karar werdn mi pekii:69:

bizimde evde olmştu ,sizinde söz nişan bi arada mı oluo? allah yardmcnz olsun çok güzel heyecanlar:69:kıyafete karar werdn mi pekii:69:

evet canım söz-nişan birlikte olcak allahın izniyle :69:
kıyafete karar verdim.model renk alacagım yer belli.
petrol mavisi,
sadece göğüs altında taşları var,göğüs altında tüllerle bollaşıyo yerlere kadar :69:
üstünede abiyenin kendi bolerosunu giymicem.tüllü dantelli bolero diktircem.
türban modelimde belli :69:
ayakkabıda göğüs altındaki taşların renginde olcak ne dyolar o renge bilmiyorum gri gibi oluyoya :77:

evet canım söz-nişan birlikte olcak allahın izniyle :69:
kıyafete karar verdim.model renk alacagım yer belli.
petrol mavisi,
sadece göğüs altında taşları var,göğüs altında tüllerle bollaşıyo yerlere kadar :69:
üstünede abiyenin kendi bolerosunu giymicem.tüllü dantelli bolero diktircem.
türban modelimde belli :69:
ayakkabıda göğüs altındaki taşların renginde olcak ne dyolar o renge bilmiyorum gri gibi oluyoya :77:

anladm cnm çok şık olucaksn deseneee:66: bencede dantel bolerolar daha guzel duruo dıeri elbısenin şıklığını kapatırdı .. allah mutlu huzurlu etsin inş,allah tamamına erdirsn :69:

anladm cnm çok şık olucaksn deseneee:66: bencede dantel bolerolar daha guzel duruo dıeri elbısenin şıklığını kapatırdı .. allah mutlu huzurlu etsin inş,allah tamamına erdirsn :69:

dantelin içinde astar gibi bişey olcak tabi kollarım görünmesin diye :12:
sağol canım çok teşekkür ederimmm :69: hepimizin inşallah :69:

Oyy inanamıyorumm bende biann kimsee yazmıycak sanmıştım:1: hoş geldiniz kızlarrrrr

Mervemm hoşgeldinn, Eclipse, gzmus, naz-naz, zozo123 hoşgeldinizz kıslarrrrrr:66::66::66:
Keisn tarihi belli olan varmıı canlarrr ilk sayfayaa ekliyelimmmm
benim 23 haziran doğum günüm düşünüyoruzzz:82:

ne güzelllll:69: benm daha belli diil :50:

Bizimde kesin değil ama öyle olsun istiyoruzz balımm, nişanda hazirna dedik ama yetişmiycek eylüle kaldı:26:
Canım okuduklarımdan 1 senedir nişanlısın evlenmek için abini beklediğini anladım doğrumudur ??

Bizimde kesin değil ama öyle olsun istiyoruzz balımm, nişanda hazirna dedik ama yetişmiycek eylüle kaldı:26:
Canım okuduklarımdan 1 senedir nişanlısın evlenmek için abini beklediğini anladım doğrumudur ??

ewett aynen öylee cnm beklemedeyz bakalm..ztn acelem yok seneye uygundur benm için.her işte bi hayır vardır dıorum dha küçüğm zatn :69:

ewett aynen öylee cnm beklemedeyz bakalm..ztn acelem yok seneye uygundur benm için.her işte bi hayır vardır dıorum dha küçüğm zatn :69:

Yaş kaç cnm? ne kadardır berabersinizz, ve nişanlın yaşı kaçç.
Aslında abinn size öncelik tanıyabilirrr belki :82:

Back