• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Ayy evet mervee o taşlı ayakkabılardna bende sözde giymek için alıcaktım, iyi düşünmüşsün çok hoş olur hem daha sonrada her kıyafetle giyebilirsin.
Güzel konbin yapmışsın cnm, bende nişan için mor, turkuaz yada fuşya düşünüyorumm ay bi geçseydi şu günlerr:1:

nedense seni tanımadığım halde sana mürdüm çok yakışcakmış gibi bi his doğdu içime :78: (mora yakın zaten)

Son düzenleme:
nedense seni tanımadığım halde sana mürdüm çok yakışcakmış gibi bi his doğdu içime :78:

:1: kalp kalbi çekermiş cnm, o rengide yakıştırırlar. Beyaz tenli sarışınım yakışır herhaldee :)
Canım bu arada sen ist. neresindensin profilinde muhasebe yazıyoo çalışıyomusun şuan

:1: kalp kalbi çekermiş cnm, o rengide yakıştırırlar. Beyaz tenli sarışınım yakışır herhaldee :)
Canım bu arada sen ist. neresindensin profilinde muhasebe yazıyoo çalışıyomusun şuan

yakışır tabi kız o zamann :71:
istanbul ıımmmmm şöyle sölimm k.çekmece tarafi diyim.yakınsak ayrıntıları özelden şeyettiririz :60:
evet şu anda çalışıyorum canım

Sonunda topiğimi buldum :))
Nişanlıyım şimdi, düğünün ne zaman olacağı belli değil ama çok büyük ihtimal 2012 benim de:21:

kızlar ya süreç uzunmu sizce biz tanıtırdık aileleri şimdi il dışından gelip isteme yapalım söz yapalım hemen eylüle kadarda öyle dursun diyorlar sizce şimdiden yüzük takıp hazirana kadar düğün beklemek yorarmı ? Yoksa eylülde direk nişan takıp haziranda düğün yapmakmı mantıklı fikir vern ltfff

kızlarr ben çıkıyorum :10:
iyi akşamlar herkese :32:
hepiciğinizi tek tek tek öptüm :54:
yarın görüşmek üzere allaha emanet olun :6:

kızlar ya süreç uzunmu sizce biz tanıtırdık aileleri şimdi il dışından gelip isteme yapalım söz yapalım hemen eylüle kadarda öyle dursun diyorlar sizce şimdiden yüzük takıp hazirana kadar düğün beklemek yorarmı ? Yoksa eylülde direk nişan takıp haziranda düğün yapmakmı mantıklı fikir vern ltfff

canım valla bizde 2 ay sonra nişanlanıp taa hazirana kadar beklicez düğünü.o size bağlı.ben her zaman adının konulmasından yanayım.ailen karşı çıkmıyosa bence eylülü beklemenün bi anlamı yok bide şehir dışı yani.direk nişan olsun.benimkilerde şehir dışından (12 saatlik yoldan)gelcekler.1er hafta arayla isteme ve nişan olcak :69:

canım valla bizde 2 ay sonra nişanlanıp taa hazirana kadar beklicez düğünü.o size bağlı.ben her zaman adının konulmasından yanayım.ailen karşı çıkmıyosa bence eylülü beklemenün bi anlamı yok bide şehir dışı yani.direk nişan olsun.benimkilerde şehir dışından (12 saatlik yoldan)gelcekler.1er hafta arayla isteme ve nişan olcak :69:
en kötüsüde herkes bana bırakıyor ne istersen öyle yaparız diyor :)) sanırım kimsesorumluluk almak istemiyorum kısmet bakalım ne yapcam

selam kızlaaarr
başlığı görünce yazamadan edemedim
biz de 2012'de anca olur diyoduk ama
çokk şükür güzel şeyler oldu ve eylül 2011 de evleniyoz
hepinize mutluluklaarr :64:

Hoşbulduk kızlar:))

Nişanlımın tayin almasını bekliyoruz aslında, Ankara'ya gelebilirse Ekim' de olur, tayin olmazsa 2012 mayıs. Hatta hadi kendimce tarih veriyim:))).......hımmmmmmmmmm

19 Mayıs nikah, 26 mayıs düğün:7:

bende nişanlıyım kızlar.Ben aslında 11.11.11 istiyorum çok ama o zamana yetişmemiz pek mümkün gözükmüyo şu an görünen tarih 8.4.2012 kısmetse

Ben daha çöp almadım :) Mezun olup iş bulup ondan sonra almak istiyorum. Sizler başlamışsınızdır

Ben daha çöp almadım :) Mezun olup iş bulup ondan sonra almak istiyorum. Sizler başlamışsınızdır

hmm anldm cnm,ben daha yeni başladm 2-3 ay önce :) o kadar çok ıvır zıvır varkı alınıcak hepsini aynı anda almak çok güç..allah sanada kolaylık versin :)

Teşekkür ederim:)) Ankara'dayım ve çeyizimi buradan almak istemiyorum. Gönlüm İstanbulda yana ama çalışırken 4-5 gün izin alıp oraya nasıl giderim bilmiyorum. Sen nerde oturuyorsun?

Back