• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Yaş kaç cnm? ne kadardır berabersinizz, ve nişanlın yaşı kaçç.
Aslında abinn size öncelik tanıyabilirrr belki :82:

hehe tanımaz kii:) zaten ekim gbi onlarınkisi az kaldı yanii..ben 21 yaşndaym nişanlm 25 ..2.5 sene berabrlgmz war aillermz önceden tanışıolardı o yuzdn bzm hızlı ılerledi biraz :):69:

hehe tanımaz kii:) zaten ekim gbi onlarınkisi az kaldı yanii..ben 21 yaşndaym nişanlm 25 ..2.5 sene berabrlgmz war aillermz önceden tanışıolardı o yuzdn bzm hızlı ılerledi biraz :):69:

Hmm iyiymiş o zaman balım, hem beraberliğiniz çok uzun değil, hem birbirinize daha yakınlaşırsınız hem hazırlıkları iyice tamamlamış olursunn daha iyi hayırlısı inş.
Çeyiz yapıyormusun, yoksa sonramı düşünüyorsun

Hmm iyiymiş o zaman balım, hem beraberliğiniz çok uzun değil, hem birbirinize daha yakınlaşırsınız hem hazırlıkları iyice tamamlamış olursunn daha iyi hayırlısı inş.

2 aydır yapmaya başladm tatlm çnku hepsini aynı anda almak mümkün diil..bide heves edıor ınsan herşeyı guzel kalıteli olsn istıor o zaman fıyatlar yukselıor..bende yavaş yavaş başladm işte var biraz ıvır zıvır :10: senin çeyizler ne alemde :):51:

2 aydır yapmaya başladm tatlm çnku hepsini aynı anda almak mümkün diil..bide heves edıor ınsan herşeyı guzel kalıteli olsn istıor o zaman fıyatlar yukselıor..bende yavaş yavaş başladm işte var biraz ıvır zıvır :10: senin çeyizler ne alemde :):51:

Oyy inanamıyorumm bende biann kimsee yazmıycak sanmıştım:1: hoş geldiniz kızlarrrrr

Mervemm hoşgeldinn, Eclipse, gzmus, naz-naz, zozo123 hoşgeldinizz kıslarrrrrr:66::66::66:
Keisn tarihi belli olan varmıı canlarrr ilk sayfayaa ekliyelimmmm
benim 23 haziran doğum günüm düşünüyoruzzz:82:
benimde net belli değil.nişandan sonra net belli olur böcüğüm.ama haziran diyelim :nazar:
dedim buradan kusur kalmayım :66::66::66::66::66:
resmen fink atıyorum topickler arası :66::66::66::66::66::66::66:
aynı ben :60: senn düğün ne zaman spitcik :52:
Hoş geldinn spitcimm, sen bizden öncee gitcenn düğünden sonraa tecrübelerinii burdan dinliyorr olcazzz:64::64:

ivviiitttttt:69:

Mervemm sana 17 haziran yazıym mıı ilk sayfaya yazcam bende tarihlerii ne dersinn

Kıslarr merhabalarr, baktımm her yıl içinn gelin sohbet topiği açılmış, bizim neden topiğimiz olmasın dimiii :66: hadii bakalımm kimlerrr evleniyorr 2012 dee el kaldırsınnnnnn:74::74:

merve_52 17 Haziran 2012

:123:

bal_bocegi 23 Haziran 2012

:123:
6644.jpg

6680.gif

ayhhhhhh :69::69::69::69: yazan ellerini yirim kız senin :69::69:

kendime isteme + nişan topiği,çeyiz topiği falan açıcam zamanı gelince ama herşeyi tek tek burdada paylaşcam :69:müdavimi olcam nen buranın :66:

kendime isteme + nişan topiği,çeyiz topiği falan açıcam zamanı gelince ama herşeyi tek tek burdada paylaşcam :69:müdavimi olcam nen buranın :66:

Daha olmadın mıı :1: ben burdan başkaa siteye girmiyorum pek, topiğini sabırsızlıkla bekliyorum resimlerinide eklersinn görürüzzz:77:
Bende açıcam şu sözü bi atlassakk off offf bide elbise olayı çıktıı elbise bakmaya gitcezz yüzük alcazzzzz
siz nasıl yapcaksınız cnm sahii onlar biraz erken gelicek sonramı alışverişe gitceniz, bohça olayı felan olcakmı nişanda

Back