• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Şans değil aslında ya, kontrol edeceksin orada,evde.Ama niye değiştirmesinler ki hemen geri dönüş yaptıktan sonra..Bilemedim. Ben çok beğeniyorum ya hatta kahvaltı seti beğendim gidip alacağım kısmetse. Meraklısına tabi.Eminönü'nün yeri ayrı tabi, ama Bernardo'yu da tek geçerim:3:

cnm ne kadardı kahwaltı seti?bende almayı düşünyrmda..

bu arada eminönünde en ucuz yer mercan kızlar kime sorsanz soyler bi cadde sdc züccaciye üzerine .suleymanıye camısın arka kısmındA yer alıor... bu arada bencede aldıklarımızı kontrol edersek sorun olmaz.kırık eşyalar heryerde olablr..

Bence de bernardo çok şık, Kütahya' dan Güral' dansa bernardoyu tercih ederim. Ama hani bazen eve kargoyla isteniyor, gelince bakıyorsun defolu, götürüyorsun değişsin diye ama başka koliler de açılıyor onlar da defolu çıkıyor falan filan. Aman neyse kötü düşünmeyelim kötü olmasın :)

Bence de bernardo çok şık, Kütahya' dan Güral' dansa bernardoyu tercih ederim. Ama hani bazen eve kargoyla isteniyor, gelince bakıyorsun defolu, götürüyorsun değişsin diye ama başka koliler de açılıyor onlar da defolu çıkıyor falan filan. Aman neyse kötü düşünmeyelim kötü olmasın :)

bencde kızlar iyi düşünelm iyi olsn:51:

Kızlar size bir şey soracağım. Burda çeyiz topiğine bakıyorum da genelde hatunların çeyizinde çamaşır makinesi, bulaşık makinası, tv fln var. Bunları erkek tarafı alır biliyorum ya da en azından bir kaçını. Sizce nasıl?

cnm ne kadardı kahwaltı seti?bende almayı düşünyrmda..

bu arada eminönünde en ucuz yer mercan kızlar kime sorsanz soyler bi cadde sdc züccaciye üzerine .suleymanıye camısın arka kısmındA yer alıor... bu arada bencede aldıklarımızı kontrol edersek sorun olmaz.kırık eşyalar heryerde olablr..

ay link verebiliyor muyuz... hayatım sitesine gir orada fiyatları yazıyor. 240 falan set

ay link verebiliyor muyuz... hayatım sitesine gir orada fiyatları yazıyor. 240 falan set

tamam cnm tşkr..

Kızlar size bir şey soracağım. Burda çeyiz topiğine bakıyorum da genelde hatunların çeyizinde çamaşır makinesi, bulaşık makinası, tv fln var. Bunları erkek tarafı alır biliyorum ya da en azından bir kaçını. Sizce nasıl?

erkek tarafı buzdolabını alır çamaşır ve bulaşığı kız tarafı..

Canım bizde Bursa'da kız alıyor. Tv buzdolabı hariç,küçük eşyalar dahil.Ama biz birlikte öderiz dedik.Tabi erkeğin aldıklarına da ortak oluyorum bu durumda.Aslında kendimiz kazanıp kendimiz harcayacağız durumu.

Canım bizde Bursa'da kız alıyor. Tv buzdolabı hariç,küçük eşyalar dahil.Ama biz birlikte öderiz dedik.Tabi erkeğin aldıklarına da ortak oluyorum bu durumda.Aslında kendimiz kazanıp kendimiz harcayacağız durumu.

ewet aynen öylee...bende öyle bılıorm kızlar

tamam cnm tşkr..

erkek tarafı buzdolabını alır çamaşır ve bulaşığı kız tarafı..

Biz hiç öyle bir şey konuşmadık, nişanlım alıcak diye konuştuk. Bunu bir konuşmak lazım, karşı tarafı da sıkıştırmayayım.

Bizim de öyle olacak, her şeyi nişanlım alıcak, haliyle birlikte ödeyeceğiz. İlk 3-4 sene kredi ödemeyle geçer artık:))

Biz hiç öyle bir şey konuşmadık, nişanlım alıcak diye konuştuk. Bunu bir konuşmak lazım, karşı tarafı da sıkıştırmayayım.

Bizim de öyle olacak, her şeyi nişanlım alıcak, haliyle birlikte ödeyeceğiz. İlk 3-4 sene kredi ödemeyle geçer artık:))

Allah hepimize yardm etsin ya çok zor işler çookk :50: keşke eşyayla bitse gelinlikti takıydı kuaför resim kına vsvsvs offfff offf...dertlendm akşam akşam şmdi yine bütün gece hesap kitaba dalarm :D

En güzeli zaten. Biz de ben ya da o fark etmeyecek muhtemelen. ödemesi birlikte olduktan sonra. Öylesi daha iyi ya her şeyi gönlümüze göre bakıyoruz. Annemi bile karıştırmıyorum :1:

Allah hepimize yardm etsin ya çok zor işler çookk :50: keşke eşyayla bitse gelinlikti takıydı kuaför resim kına vsvsvs offfff offf...dertlendm akşam akşam şmdi yine bütün gece hesap kitaba dalarm :D

Sen de dalıyor musun? :)) Ben de bazen alıyorum elime kağıdı kalemi, ha babam hesap yapıyorum. Ortalama fiyat yazıyorum, topluyorum, çıkarıyorum, bölüyorum ama işin içinden çıkamıyorum, nasıl olacak diyorum:)) Allah yardımcımız olsun.

Allah sağlık sıhhat versin hepsi ödenir her şey hallolur.Kar gibi erir borç harç hiiiiç dertlenme pul için.

Sen de dalıyor musun? :)) Ben de bazen alıyorum elime kağıdı kalemi, ha babam hesap yapıyorum. Ortalama fiyat yazıyorum, topluyorum, çıkarıyorum, bölüyorum ama işin içinden çıkamıyorum, nasıl olacak diyorum:)) Allah yardımcımız olsun.

walla aynen öyle cnm..bu matematik bizi kandırıor yaniii :D aminnnnn:69:

haklsın cnm allah sağlık huzur versin gerisi boş..ama insan yinede korkuyor işte..

Korkmadan olmuyor galiba ya:1:Can acımadan iş yapınca, emek vermeden olunca kıymeti bilinmiyor. İyidir iyidir oh, gün gelir amma zahmet çektik diye çoluğa çocuğa anlatırız hehe

Son düzenleme:
Korkmadan olmuyor galiba ya:1:Canım acımadan iş yapınca, emek vermeden olunca kıymeti bilinmiyor. İyidir iyidir oh, gün gelir amma zahmet çektik diye çoluğa çocuğa anlatırız hehe

doğru söyluorsun eskiler cümleye nasıl başlar : "ewlenirken neyimiz wardı................" :))

Hahaha ben gece yarılarına kadar ne hesaplar yaptım, cebiri evlenirken,geometriyi seni dünyaya getirirken buldum deriz :42:

:1::1::1::1::1::1::1::1: hiç gülecgm yoktuu:1: napalm artık ya allah yuva kurana yardm eder derler.hayatta ewlenebilcek kadar güwendgmz ve sewdgmz insanlar oldugu için sewinelm.birazda polyanna olalım :69: aslında polyannaclk diil ya doğruu ewet ewet iyiki böyle bi nişanlm war:69::69:

Allah herkese sağlık,mutluluk,huzur,hayırlı para versin. Vallahi ne mutlu..Evlenen arkadaşlarım boşandı bile. Bu devirde çok zor ya bu işler.Şükretmek lazım tabi.Bak annem gibi konuşmaya başladım bile ben:1:Olmuşum artık

Back