- Konu Sahibi bal_bocegi
neenone ben de benimki Ankara'dan yanıma gelsin diye bekliyordum, neyse senin durumunda farksızmış
Ankara' da mı olacak kısmetse düğününüz?? Yoksa erkek tarafı başka mı?
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim:)) Ankara'dayım ve çeyizimi buradan almak istemiyorum. Gönlüm İstanbulda yana ama çalışırken 4-5 gün izin alıp oraya nasıl giderim bilmiyorum. Sen nerde oturuyorsun?
neenone ben de benimki Ankara'dan yanıma gelsin diye bekliyordum, neyse senin durumunda farksızmışAnkara' da mı olacak kısmetse düğününüz?? Yoksa erkek tarafı başka mı?
ben istanbuldaym cnm.neden ankaradan almak istemıyorsun merk ettm?
Öyle tabi doğru söylüyorsun, burdan da bakarım. Ben her yerde olan markalardan ziyade daha ufak mağazalarda çok daha güzel şeyler görmüştüm İstanbul' da. İnşallah zamana yayarak alırım elzem eşyaları. Sen neler aldın çeyizine?
cnm ben en çok mutfak eşyası almşm farketmeden walla ayrı bi ilgim var mutfak eşyalarına :) bikaç nevresim takımı,2 yatak örtüsü ,çelik tencere takımı ,teflon tava seti,havlular,battaniyeler aldm .bide siemens te ötv indirmi varmış bu ay geçen gün elektrk supurgesıyle ütü aldık hatta bunları aldgmz için phılıps kettle 9 tl ye geldi:)
Çayyolu nerden çıktı, gölbaşı..
Oh oh maşallah rabbim daha çok versin inşallah :)) Benim için de mutfak çok önemli. Bazen kiralık evlere bakıyorum da, mutfağı güzel, istediğim gibi değilse istediği kadar ev güzel olsun yine de dönüp bakmıyorum. Çeyiz diyince de aklıma hemen tabak, çatal vs geliyor:))
Oh oh maşallah rabbim daha çok versin inşallah :)) Benim için de mutfak çok önemli. Bazen kiralık evlere bakıyorum da, mutfağı güzel, istediğim gibi değilse istediği kadar ev güzel olsun yine de dönüp bakmıyorum. Çeyiz diyince de aklıma hemen tabak, çatal vs geliyor:))
evet gerçekten de öyle :)inş allah gönlümüze göre werirbide masa hazırlangnda değişik şeylerle servis etmek güzel olur senin dedgn gibi ufak yerlerde çok oluor böyle süslü servislikler :81:
Heyoo bernardo'da ay sonuma kadar kampanya var bakın biii. 100tl'e 50 tl, 200e 100,300e 150 tl çek var, rakamları doğru hatırlıyorsam. cazip geldi bana..
Heyoo bernardo'da ay sonuma kadar kampanya var bakın biii. 100tl'e 50 tl, 200e 100,300e 150 tl çek var, rakamları doğru hatırlıyorsam. cazip geldi bana..
mirador var ona bakıyoruz ama sitesinden baktık yani. Daha doğrusu ben beğendimbaşka da alternatif bakacağız artık ya. nikah için fazla gelir herhalde ama bir bak istersen canım
Evet ben de çok severim değişik servis tabaklarını. Özellikle kahvaltı sofrası gözüme hitap etmeli, renk renk çeşit olmalı. Dümdüz beyaz kare kahvaltı takımı arıyorum ama henüz bulamadım.
Canım dün burda bernardodan tabak takımı alıp defolu çıktığı için değiştirmekte zorlanan, memnun olmayan hanımları okudum ama her sette yokmuş galiba defo. Biraz şans işi gibi görünüyor. Ben bernardoya bayılırım, bir kaç yemek takımını çok beğeniyorum ama biraz pahalı buluyorum. Gidin eminönüne daha ucuza daha güzelleri var :))
Evet ben de çok severim değişik servis tabaklarını. Özellikle kahvaltı sofrası gözüme hitap etmeli, renk renk çeşit olmalı. Dümdüz beyaz kare kahvaltı takımı arıyorum ama henüz bulamadım.
Canım dün burda bernardodan tabak takımı alıp defolu çıktığı için değiştirmekte zorlanan, memnun olmayan hanımları okudum ama her sette yokmuş galiba defo. Biraz şans işi gibi görünüyor. Ben bernardoya bayılırım, bir kaç yemek takımını çok beğeniyorum ama biraz pahalı buluyorum. Gidin eminönüne daha ucuza daha güzelleri var :))