2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
canım sıkkın emrahla girdik yine birbirimize.sebep yok küçük şeyler.ama ona olan güvenim bitti.

günaydın canım

günaydın evet bir gün daha yaslandık sevinsek mi üzülsek mi

bilimem...

tuhaf durum zaten.. hayat hep bi koşturma işte..giden ömrümüzden gidiyo..

yine sevdiklerimiz yanımızda..hayatın güzel yanlarını görmek lazım

kızlar slm. dun carsıya cıktım. hemen yazmak ıstedım. oncelıkle bnm yakın ark kına gırısınde gelen mısafırlere lokum tutucaktı ona bındallı baktık o sırada gıysın dıe. kıralık cok uyguna bulduk. 40 tl gercı cok gusel bısı degıl ama ıdare etsın o havayı versın dıyeydı amac. gelınlıgımı dıktırmeyı duusndugum yerlerden bırıne gırdım erken mı sıparıs ıcın dedım kadın dugun ne zaman dedı hazıran dedım oo alamayız doluyuz dedı soka gırdım resmen yaaa(( gecen gun bahsettıgım kınalardan aldım 100 tanesı 15 tl. ( gercı ıkı dukkan yanında aynı seye adam 25 tl dedı nasıl bı mantık cozemedım ) halay mendıllerınden aldım 10 tanesı 5 tl. kına tacı ıcın malzeme aldım ıncılı cok gusel taclar yaptım 24 tane. bana malıyetı 20 tl gıbı bısı oldu. bındallı baktım ıkı yere kıraları 300 350 tl falan kayınvalıdemle konustum hemen cabuk cıkalım anne yoksa acıkta kalcaz dedım bakalım bı ara gıdıp bakıcaz onlardan haber beklıorum artık. ama ıcım suan kıpır kıpır, kelebek kacmıs sankı ıcıme :)))

cnım ne güzel baya halletmişsin arastırmışsın.gelinlik için hazirana şimdiden dolular mı yerden yere göre değişiyo demekki.benm yaptıracagı9m yer sen martın ortasında gel dedi.mayıs ması düğün :) baska yerleride arastır moralini bozma.

evet ömrümüzden gidiyo ve biz bu kşturmaca içinde kendimize zaman bile ayırmıyoruz :26:

kendimiz mii?

ben nişanlımla tanıştığımdan beri bu kavramı unuttum

kendi aileme bile ayırdığım zaman okadar azaldıki..

kişisel bakımlarımı bile geç saatlerde yapabiliyorum..ailenel ilgilen nişanlınla ilgilen gelen giden eşyalar peşine koş aman bu sürede

kimseyi kırma falan filan derkeeen ben kendimi çoktan unuttum be emyay

gelinlik içinde başka yerlere bak ya..demekki o gelinlikçi çok doluymuşş..

halay mendilleri kınalar falan bnm nişanlımın ailesi alcak.. bizde erkek tarafı alır bunları..

valla param yok yaaaa veremem onlara da paara

olabılır cnm . ama elımı cabuk tutmam gerektıgını anlamıs oldum en azından. bıraz tutulan bı kadın sanırım o yuzden öle oldu bı kac yer daha var kafamda onlara bakayım artık

canım onları bızdede erkek tarafı alıyor fakat bn dun uygun fıyata gorunce dayanamadım aldım kayınvalıdeme sölerım verırse verır yada gerısını alırken bı sekılde hallederız vermezsede problem degıl cok. benım ıcımden gectı o an dayanamadım aldım yapcak bısı yok:))))

ben artık kimseyi kırmamaya ugrasma cabasından vazgeçtim çünkü bi işe yaramıyo herkes bişeyler bekledği için hangisinin isteği yerine gelse diye çırpınırken psikolojim bozulmuş durumdayım.artık lak diye söylüyorum kırıp geçiyorum rahatlıyorum tavsiye ederim
dipnot:denenmiştir

iyi yapmışsın canım..haklısın insanın içinden her an bişeyler geliyo işte

ayyyy canım yaaa tabi ki onları düşünürken kendimizi de düşünmemiz lazım.. her ne kadar kendim yapamasamda.. benim nişanlımın ailesi burda değil;memlekette.. onun tarafından o yalnız. bazen diom kimse yok yardımcı olcak çnkü gerçekten zorlanıyo.. ama bzen diom olsun herşeyimizi biz yapalım daha da güzel.. onları telefonla arayıp soruyorum.hem mesefelyim hem yakın.. ama bnimde ailem bazen sorun çıkarabiliyo işte naparsın...

nolur sende çok üzme kendini onlara he he de geç.. bu gnler gerçekten güzel.. tadını çıkar onlar da kendi çaplarında eğlensinler

canım çok sıkkın aşırı derecede.ama bişey belli değil daha.kesin belli olmadan yazmak istemiyorum kafa şişiriyorum burda

günaydın herkeseeee... ben aydın bi gün olmasada...

noldu emyay?niye kafa şişiresinn dertleşmek içn varız burda

kızlar slm malum artık hepımız yavas yavasta olsa gelınlık bakmaya basladık bnde en kısa surede cıkıp gelınlıkcılerle gorusucem kafamda bı kac fıkır var ama tam emın olamıyorum. ust kısmında az bucuk karar versem de altı nasıl olsun bılmıorum bı kac model paylastım fıkır verırsenız cok sevınırm

bunun etek kısmı bıraz hosuma gıttı
Eki Görüntüle 352968

bu 2 sının ustunu begenıyorum
Eki Görüntüle 352965

bu modelın sırtı ve omuzlardan asagıya ınen tuller cok hosuma gıttı. o tullerı takıp cıkabılen bısı yapıp daha sonra rahat etmek ıcın cıkarayım dıorum

bununda ustunu begenıyorum

Merhaba kızlarrr nasılsınızz anlatın anlatın dökün içinizi..
Ben başlıyorum
Dün izinliydim nişanlımcımın doğum günüydü sabah sabah işyerine gittim haberi yoktu çok şaşırdı kek yapmıştım onları verdim hediyesiyle birlikte, sonra çıktık ev baktık sokak sokak dolaşıp ne güzel doğum günü kutlamak ama uygun iki tane bulduk ama 600 kirası :26: biz en fazla 500 e bi ev düşünüyoduk, tanıdıklar var onlar araya gircek 500 e düşerler inşllah.. Sonracıma gelinlik ayakabısı bakalım dedk, böcüğüm bahsetmişti galiba yok hiçbiyerde model, bunları satan biyer olsa nerden bulcaz :111: kapalı çarşıya yada bakırköye filan bakmak lazım herhalde.. Sonra tv baktık, uff uçuyo fiyatlar, samsungların led tv kenarsızları beğeniyo nişanlım ama 2900 filan fiyatı bu kadar borcun içinde ne gerek var lcd tv alırız bi tane heralde.. Öyle işte..

ciğdm sende üstü katlı katlı tül istiyosun sanırm tül drape diyolar, bende hep böyle aradım ama hazır modelini görmedim pek, herkes yapamıyo sanırım :26:
Eteğide buna parçalı daha yakışır işleme ve dantelde yok çok sade olur yoksa.. Yada üstünü dantel işlemeli altını sade etek yapıcan denge olsun.. Ben 2. ve 3. modeli beğendm.. Zor bi seçim gelinlik işi cidden, Allah içimize sindirsin..

Son düzenleme:

tesekkur ederım cnm . ustu kesınlıkle bu tarz bısı yanı kafamda sımdılık bu var. ama bazı yerlerıne tas ısleme falan koydursam mı yoksa böle mı bıraksam pek karar veremedım. alta gelınce pek karman corman bısı olsun ıstemıorum dumduz de cok sıradanlasıcak etek konusunda gercekten cok kararsızım ya. fransız dantelı dedıklerı olaydan da cok sıkıldım 10 kısıden 9u öle gıyıyo o yuzden bıraz sadelıkten kurtarmak ıstersem tas dusunurum galıba ama kafamda bır suru soru ısaretı var hıc bısıden emın olamıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…