- 24 Ekim 2011
- 1.013
- 1.315
- 133
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #6.601
canım sıkkın emrahla girdik yine birbirimize.sebep yok küçük şeyler.ama ona olan güvenim bitti.
günaydın canım
günaydın evet bir gün daha yaslandık sevinsek mi üzülsek mi
bilimem...
tuhaf durum zaten.. hayat hep bi koşturma işte..giden ömrümüzden gidiyo..
yine sevdiklerimiz yanımızda..hayatın güzel yanlarını görmek lazım
kızlar slm. dun carsıya cıktım. hemen yazmak ıstedım. oncelıkle bnm yakın ark kına gırısınde gelen mısafırlere lokum tutucaktı ona bındallı baktık o sırada gıysın dıe. kıralık cok uyguna bulduk. 40 tl gercı cok gusel bısı degıl ama ıdare etsın o havayı versın dıyeydı amac. gelınlıgımı dıktırmeyı duusndugum yerlerden bırıne gırdım erken mı sıparıs ıcın dedım kadın dugun ne zaman dedı hazıran dedım oo alamayız doluyuz dedı soka gırdım resmen yaaa(( gecen gun bahsettıgım kınalardan aldım 100 tanesı 15 tl. ( gercı ıkı dukkan yanında aynı seye adam 25 tl dedı nasıl bı mantık cozemedım ) halay mendıllerınden aldım 10 tanesı 5 tl. kına tacı ıcın malzeme aldım ıncılı cok gusel taclar yaptım 24 tane. bana malıyetı 20 tl gıbı bısı oldu. bındallı baktım ıkı yere kıraları 300 350 tl falan kayınvalıdemle konustum hemen cabuk cıkalım anne yoksa acıkta kalcaz dedım bakalım bı ara gıdıp bakıcaz onlardan haber beklıorum artık. ama ıcım suan kıpır kıpır, kelebek kacmıs sankı ıcıme :)))
evet ömrümüzden gidiyo ve biz bu kşturmaca içinde kendimize zaman bile ayırmıyoruz :26:
kızlar slm. dun carsıya cıktım. hemen yazmak ıstedım. oncelıkle bnm yakın ark kına gırısınde gelen mısafırlere lokum tutucaktı ona bındallı baktık o sırada gıysın dıe. kıralık cok uyguna bulduk. 40 tl gercı cok gusel bısı degıl ama ıdare etsın o havayı versın dıyeydı amac. gelınlıgımı dıktırmeyı duusndugum yerlerden bırıne gırdım erken mı sıparıs ıcın dedım kadın dugun ne zaman dedı hazıran dedım oo alamayız doluyuz dedı soka gırdım resmen yaaa(( gecen gun bahsettıgım kınalardan aldım 100 tanesı 15 tl. ( gercı ıkı dukkan yanında aynı seye adam 25 tl dedı nasıl bı mantık cozemedım ) halay mendıllerınden aldım 10 tanesı 5 tl. kına tacı ıcın malzeme aldım ıncılı cok gusel taclar yaptım 24 tane. bana malıyetı 20 tl gıbı bısı oldu. bındallı baktım ıkı yere kıraları 300 350 tl falan kayınvalıdemle konustum hemen cabuk cıkalım anne yoksa acıkta kalcaz dedım bakalım bı ara gıdıp bakıcaz onlardan haber beklıorum artık. ama ıcım suan kıpır kıpır, kelebek kacmıs sankı ıcıme :)))
cnım ne güzel baya halletmişsin arastırmışsın.gelinlik için hazirana şimdiden dolular mı yerden yere göre değişiyo demekki.benm yaptıracagı9m yer sen martın ortasında gel dedi.mayıs ması düğün :) baska yerleride arastır moralini bozma.
gelinlik içinde başka yerlere bak ya..demekki o gelinlikçi çok doluymuşş..
halay mendilleri kınalar falan bnm nişanlımın ailesi alcak.. bizde erkek tarafı alır bunları..
valla param yok yaaaa veremem onlara da paara
kendimiz mii?
ben nişanlımla tanıştığımdan beri bu kavramı unuttum
kendi aileme bile ayırdığım zaman okadar azaldıki..
kişisel bakımlarımı bile geç saatlerde yapabiliyorum..ailenel ilgilen nişanlınla ilgilen gelen giden eşyalar peşine koş aman bu sürede
kimseyi kırma falan filan derkeeen ben kendimi çoktan unuttum be emyay
olabılır cnm . ama elımı cabuk tutmam gerektıgını anlamıs oldum en azından. bıraz tutulan bı kadın sanırım o yuzden öle oldu bı kac yer daha var kafamda onlara bakayım artık
canım onları bızdede erkek tarafı alıyor fakat bn dun uygun fıyata gorunce dayanamadım aldım kayınvalıdeme sölerım verırse verır yada gerısını alırken bı sekılde hallederız vermezsede problem degıl cok. benım ıcımden gectı o an dayanamadım aldım yapcak bısı yok:))))
ben artık kimseyi kırmamaya ugrasma cabasından vazgeçtim çünkü bi işe yaramıyo herkes bişeyler bekledği için hangisinin isteği yerine gelse diye çırpınırken psikolojim bozulmuş durumdayım.artık lak diye söylüyorum kırıp geçiyorum rahatlıyorum tavsiye ederim
dipnot:denenmiştir
günaydınnn mervoşşş
ne oluyorr sana
canım çok sıkkın aşırı derecede.ama bişey belli değil daha.kesin belli olmadan yazmak istemiyorum kafa şişiriyorum burda
ciğdm sende üstü katlı katlı tül istiyosun sanırm tül drape diyolar, bende hep böyle aradım ama hazır modelini görmedim pek, herkes yapamıyo sanırım :26:
Eteğide buna parçalı daha yakışır işleme ve dantelde yok çok sade olur yoksa.. Yada üstünü dantel işlemeli altını sade etek yapıcan denge olsun.. Ben 2. ve 3. modeli beğendm.. Zor bi seçim gelinlik işi cidden, Allah içimize sindirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?