- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #6.641
canım alıştırman gerekmiyo tabiki saçmalama düğün senin gelin sensin ona ne.nişanlın sıkıntı yaratmıyosa bence dilediğini giymelisin.
öyle bolerolu falan giyme gelinliği bozuyo onlarsakın giyme sakın en fazla üzerine güpürden kol yaptırırsın iffetin gelinliği gibi kesinlikle sana dediğini yaptırmasına izin verme
ne yazıkki nişanlımda straptezi sevmyior artık bende öyle kol falan yaptırırım herhalde yarın gidicem modellere bakmaya :)
canım alıştırman gerekmiyo tabiki saçmalama düğün senin gelin sensin ona ne.nişanlın sıkıntı yaratmıyosa bence dilediğini giymelisin.
öyle bolerolu falan giyme gelinliği bozuyo onlarsakın giyme sakın en fazla üzerine güpürden kol yaptırırsın iffetin gelinliği gibi kesinlikle sana dediğini yaptırmasına izin verme
ne yazıkki nişanlımda straptezi sevmyior artık bende öyle kol falan yaptırırım herhalde yarın gidicem modellere bakmaya :)
evet canım tül veya güpür kol yakısıyo.ayrıca nişanlını her türlü ikna edebilirsin sana baglı.ben normalde kapalı oldugum halde straptes istegime izin verdi.gerçi ben tül kol yaptırcam iffetinki gibi ama olsun izin çıktı yani.
kayganada ben kapalı istiyom ama demişti takmadım bileona en güzel cvp o söze ragmen acık gelinlik giycek olmam DD
canım bi de tartışmadan sakin sakin güzel güzel anlatmayı dene
canım varyaa benim gibi inat cadı bi insan bile ne kadar yumuşadı bilsenbenki ailemde bile cadıyım bağırır çağırırım.. ama diyorum artık büyümem lazım... artık yuva shibi olcam falna. hep alttan al. sakince anlat falan hep yaptıgım bu zaten. ama bence o bnm deli hallerimi özledi
canım düğününe gelmek isteyen engel falan tanımaz. okul-iş bunların hepsi bahane olur. senin yanında olmak isteyen zaten our. bence pazar akşam düğün için güzel
haklısın ama ne bilim.kasım ayı olunca ee erken hava kararıo biraz kışa giriyo falan diye düşününce bunlar da aklıma geliyo.. aman ne bilim bi orta yol buluncak elbett
benm düğünüm 6-12 mayısta canımemyay bu arada senin düğün ne zaman? benim 9 Eylül'de. Konyada bütün salonlar ful dolmuş durumda yani. Herkes Eylüle saldırmış :)
nişanlımıda üzmek istemiyorum. herşeyi kendisi yapıyor. maddi destek sıfır onun tarafından birde bunu dert etsin istemiyorumzatern yeterince zor durumda.
evet sanırım öle olmuşcanım varyaa benim gibi inat cadı bi insan bile ne kadar yumuşadı bilsenbenki ailemde bile cadıyım bağırır çağırırım.. ama diyorum artık büyümem lazım... artık yuva shibi olcam falna. hep alttan al. sakince anlat falan hep yaptıgım bu zaten. ama bence o bnm deli hallerimi özledi
benm düğünüm 6-12 mayısta canım
senin baya az kalmış canım yaa... eşyalar falan hazırmı..iki düğün olcak sanırım senin..hangi ile gelin gidiyorsun?
hiç dert eme canım benim kuzenimde kasımda evlendi. hatta salon buz gibiydi. ama bir o ortamı resmen ısıttık. çok güzel bir düğün oldu. emin ol seninkide çok güzel olur. sevdiğin istediğin insanlar yanında olduktan sonra gerisi boş bence.
bu akşam görcek canım deli hallerimiiievet sanırım öle olmuşsende deli hallerini bi göster bakalım [/B]
benm düğünüm 6-12 mayısta canım
senin baya az kalmış canım yaa... eşyalar falan hazırmı..iki düğün olcak sanırım senin..hangi ile gelin gidiyorsun?
canım istanbuldan orduya gidiyorum.istanbulda salonda kınam olcak 6 mayısta.ama düğün gibi olcak.gelin alma ilk dans vs olcak.sonuna dogru bindallımı giycem kına yakılcak.
12 mayıstada orda düğün olcak.
esyaları önümüzdeki ay alcaz 3 hafta sonra gidiyorum oraya.
bizimde öyle olcak buz gibi havayı ısıtcaz artık.. benim aklımı kurcalayan gelinliğimi ve kına kıyafetimi o havada giyebilmek.. açık olunca tuhaf olur mu falan diye.. hiç kış düğünü görmedim de..:26: yani gelinliğimi istediğim gibi dktirmek istiyorum napim...
canım kuzenin straptez giymişti kınasındada, düğününde de, üzerine kürk gibi bolero almıştı. salonda oynamaktan terleyip çıkarmıştı. zaten gelinlik ağır olup çok üşümezsin meral etme. birde o heyecanla anca terlersin :)
canım istanbuldan orduya gidiyorum.istanbulda salonda kınam olcak 6 mayısta.ama düğün gibi olcak.gelin alma ilk dans vs olcak.sonuna dogru bindallımı giycem kına yakılcak.
12 mayıstada orda düğün olcak.
esyaları önümüzdeki ay alcaz 3 hafta sonra gidiyorum oraya.
kınanda da gelinlik giyersin o zaman canım. birçok akraban orduya gidemeyebilir. seni gelinlikli prenses gibi görsünler değilmi? hadi bakalım herşeu güzel olur inş.
kzlar merhaba bende aranıza katılabilirmiyim ?
bende yeniyimkzlar merhaba bende aranıza katılabilirmiyim ?
bizimde öyle olcak buz gibi havayı ısıtcaz artık.. benim aklımı kurcalayan gelinliğimi ve kına kıyafetimi o havada giyebilmek.. açık olunca tuhaf olur mu falan diye.. hiç kış düğünü görmedim de..:26: yani gelinliğimi istediğim gibi dktirmek istiyorum napim...
canım kuzenin straptez giymişti kınasındada, düğününde de, üzerine kürk gibi bolero almıştı. salonda oynamaktan terleyip çıkarmıştı. zaten gelinlik ağır olup çok üşümezsin meral etme. birde o heyecanla anca terlersin :)
[B]ayyyyy saol yaaaaaa.. bende straptez giymek istiyorum çünkü. içimden kalsın istemiyorum.. nişanımda öyleydi gerçi ama ne bilm her kafadan bi ses çıkınca ..
saol içim biraz rahatladı[/B]
kınanda da gelinlik giyersin o zaman canım. birçok akraban orduya gidemeyebilir. seni gelinlikli prenses gibi görsünler değilmi? hadi bakalım herşeu güzel olur inş.
evet canım gelinliğimi giycem zaten.kına yakılacagı zaman bindallı giycem
bu akşam görcek canım deli hallerimiii
evet canım gelinliğimi giycem zaten.kına yakılacagı zaman bindallı giycem
ne güzel 2 kez gelinliğini giyceksin süper :)
kzlar merhaba bende aranıza katılabilirmiyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?