2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

emyay bu arada senin düğün ne zaman? benim 9 Eylül'de. Konyada bütün salonlar ful dolmuş durumda yani. Herkes Eylüle saldırmış :)
nişanlımıda üzmek istemiyorum. herşeyi kendisi yapıyor. maddi destek sıfır onun tarafından birde bunu dert etsin istemiyorum zatern yeterince zor durumda.

Son düzenleme:

canım bi de tartışmadan sakin sakin güzel güzel anlatmayı dene

canım varyaa benim gibi inat cadı bi insan bile ne kadar yumuşadı bilsen benki ailemde bile cadıyım bağırır çağırırım.. ama diyorum artık büyümem lazım... artık yuva shibi olcam falna. hep alttan al. sakince anlat falan hep yaptıgım bu zaten. ama bence o bnm deli hallerimi özledi

sanırım öyle olmuş...

canım düğününe gelmek isteyen engel falan tanımaz. okul-iş bunların hepsi bahane olur. senin yanında olmak isteyen zaten our. bence pazar akşam düğün için güzel

haklısın ama ne bilim.kasım ayı olunca ee erken hava kararıo biraz kışa giriyo falan diye düşününce bunlar da aklıma geliyo.. aman ne bilim bi orta yol buluncak elbett

haklısın ama ne bilim.kasım ayı olunca ee erken hava kararıo biraz kışa giriyo falan diye düşününce bunlar da aklıma geliyo.. aman ne bilim bi orta yol buluncak elbett

hiç dert eme canım benim kuzenimde kasımda evlendi. hatta salon buz gibiydi. ama bir o ortamı resmen ısıttık. çok güzel bir düğün oldu. emin ol seninkide çok güzel olur. sevdiğin istediğin insanlar yanında olduktan sonra gerisi boş bence.

benm düğünüm 6-12 mayısta canım
evet sanırım öle olmuş sende deli hallerini bi göster bakalım

bizimde öyle olcak buz gibi havayı ısıtcaz artık.. benim aklımı kurcalayan gelinliğimi ve kına kıyafetimi o havada giyebilmek.. açık olunca tuhaf olur mu falan diye.. hiç kış düğünü görmedim de..:26: yani gelinliğimi istediğim gibi dktirmek istiyorum napim...
evet sanırım öle olmuş sende deli hallerini bi göster bakalım [/B]
bu akşam görcek canım deli hallerimiii

kzlar merhaba bende aranıza katılabilirmiyim ?
bende yeniyim hoşgeldiiiiiin.. eee senin düğün ne zaman

cnm kıs olucak dıe sakın kafana takma bnm nısanım aralık17deydı. ınan hıc bırseyın onemı yok hatta nısan öle gusel oldu kı nısana gelen herkes nısanınız dugun gıbı oldu dugununuzu sabırsızlıkla beklıyoruz dedıler. ınanın hersey sızın elınızde. bn mesela elbısemın ustune kurk gıbı bı bolero gıymıstım. foto cekımım dısarıda oldu ve ınan usudugumu bıle hıssetmedım. sen ıcını ferah tut yeter kı rabbım gonlunden gecenı sana verır merak etme. bnm nısan cumartesıydı cuma gunu bır yagmur yagdı bız bursada sel olucak herhalde dedık ama cumartesı heryer gunluk guneslıktı. ve ısın en ılgınc tarafı pazar gunude yagmur yagdı. demek ıstedıgım sen gusel olacagına ınan gerısı bos gusellıkler senı bulur zaten :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…