2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

mutlaka çıkar eksik canım.ama eksiği en aza indirmeye çalışıyoruz ki lak dye sıkıntıya düşmeyelim.
eveett okuyorum evlenen 2011 gelinlerinde şimdide allah hayırlı evlat nasip etsin anne adayııı

bakalım bi arastırim yapmak daha uyguna gelcekse yaparım tabiki güzel bi hatıra arkadaslarıma

tabiki de öyle canım.. en aza indirmek lazım..
2011 gelinlerinde zman geçmeyecek gibi geliyordu. son 3 ay 3 yıl gibi geliyordu.. burada sohbet etmek harika bişey.
geriye döndüğünde vay be diyorsun...

bi araştır maliyeti ne olur hiç bilmiyorum...

ben tam 8 aydır nişanlıyım nasıl geçyi anlamadım valla :26: evlilikte öyle sanırım.misafirdi,evin işlerine alışmaktı derken zaman su gibi geçer.allahtan herşeyin hayırlısı bakalım

ben tam 8 aydır nişanlıyım nasıl geçyi anlamadım valla :26: evlilikte öyle sanırım.misafirdi,evin işlerine alışmaktı derken zaman su gibi geçer.allahtan herşeyin hayırlısı bakalım

2011 hazıranda mı nişanlandın.
bende tam 8 aylık evliyim çünkü
aynen işe git işten çık eve git yemek yap ev işlerine bak tv izle gece oldu hadi yat geçiyor.
misafir olayını hiç katmıyorum işin içine o zaman akşamdan yapmak zorundasın

allahtan ben evlenince 4-5 ay çalışmicam.o aradada misafirlik olayları biter

allahtan ben evlenince 4-5 ay çalışmicam.o aradada misafirlik olayları biter

çevre kalabalık değilse biter ama ben artık anladım bizimki bitmez.
annemin evide öyleydi devamlı birileri var bizimki de öyle şimdi haftaiçi haftasonu full ev..

4/5 ay dinlenirsi işte iiy olur senin içinde

çevre kalabalık değilse biter ama ben artık anladım bizimki bitmez.
annemin evide öyleydi devamlı birileri var bizimki de öyle şimdi haftaiçi haftasonu full ev..

4/5 ay dinlenirsi işte iiy olur senin içinde

sipit çevre kalabalık valla ne yalan sölim.ben aslen orduluyum nişanlımda ordulu ve orda yasıyo evimiz orda nişanlımın işi orda oraya gelin gitcem allahın izniyle.bizim bütün akrabalar orda onlarınkilerde orda yandı gülüm keten helva

ohh ozaman sende bol bol misafir ağırlarsın.
ilkten zor geliyor düşününce nasıl yaparım diyorsun ama evlenince sihirli bir değnek dokunuyor. :13:

ne eksiğin var kız

Göze görülmeyen şeylerr ama birsürü ıvır zıvırrr, ben misal banyo, wc ye hiçbişi almamışım şimdiye kadar sonra bi eminönü bi istoçç şart gibii :18:

Bence herkese kırmızı all ben öylee yapcamm , kına gecesini rengii kırmızıı ben herşey kırmızı olsun istiyomm, yaa bide bişi dicemm bu kona sepetii işte ne biliym bindallıydı vss vss malzemeleri erkek tarafımı alıyoo ???

Ayy sipaydimmmm bebekmii düşünüyonuzzz, çok güzell haberr inş. en kısa zamandaa mutluu haberinii alırızzzz. Bi sene evlilikten sonra bence ideal bi planlamaaa

ohh ozaman sende bol bol misafir ağırlarsın.
ilkten zor geliyor düşününce nasıl yaparım diyorsun ama evlenince sihirli bir değnek dokunuyor. :13:

ne güzel bişey söledin çünkü kadın oluyosun evi çekip çevirmek zorundasın.ve yaptıklarının begenildiğini gördükçe mutlu oluyosun.yarını düşünüyosun falan.güzel olmalı umarım herşey gönlümüzce olur

Ayy sipaydimmmm bebekmii düşünüyonuzzz, çok güzell haberr inş. en kısa zamandaa mutluu haberinii alırızzzz. Bi sene evlilikten sonra bence ideal bi planlamaaa

bu konu da biraz kararsızım canım düşünüyoruz ama düşünmediğimiz bişeyler var gibi.
Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah.. herkes için.

evet canım.. işlern altından kalkabiliyorsun şanslısın çünkü bu zamanda evde olacaksın bide işe gitme derdin olmayacak. :26:

canım kına sepeti,tepsisi,kınalar,kınada basına örteceğin örtü,eline eldiven,çerezler erkek tarafına ait.

kızlaaaaaaaaaar ben geldiiiim yarın sözleniyoruuum
veeee koltuklarımızı aldık

ikilim ve üçlüm aynı böle kalcak teklim bu şekilde olcak

evet canım aynen öyle.ben çaylı misafir değilde yemekli misafiri çok seviyorum.tencere yemeği yapmayı çok seviyorum.misafir agırlamayı seviyorum evimin hanımı olmak istiyorum.düşünüyorumda anneme gelen misafiri deil kendi evime geleni ağırlicam

bu konu da biraz kararsızım canım düşünüyoruz ama düşünmediğimiz bişeyler var gibi.
Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah.. herkes için.

Hayırlı cnm inş.

canım kına sepeti,tepsisi,kınalar,kınada basına örteceğin örtü,eline eldiven,çerezler erkek tarafına ait.

Hmmm iyiymiş o zaman

Yarın sözleniyosun ve koltukların alındıı, hızlıymış sizin erkek tarafıı haftayada evleniyonmuu kıss yoksaaa

Canımm şaka tabikiii hayırlı uğurluu olsunn, koltuklarınndaaa çok hoşş bayıldımm, ider mii markasıı onun koltuklarına benziyoo

bubabur nerden aldın canım güzelmiş koltukların..

benimkilere benziyor

canım güle güle kullanın.markası ne kaça aldınız

bizim ev döşendi bitti bile borçlarını bitirmek için herşeyleri aldılar sağolsunlar
küçükyalıda LİDER mobilyadan 2700 e alındı teklinin yanındaki zigonda şirketten
evet spidim senle konuşmuştuk ya facedede tam tarzım bunlar çok seviyorum..renkli yastıklarla

böcüğüm sen sadece kızlara takacagın duvakları ve kızların tutacagı mumları eline kına yakılınca koyacagın gül mü ne onu al.onları almaz erkek tarafı.ekstraya giriyo çünkü.

güle güle kullan canım çok güzel çok da iyiymiş fiyatı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…