2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

Aslında herşeyi erkenden yapmak çok güzell, kafan rahat ediyoo, gayet iyi fiyatıdaa gülee güle kullan cnm

böcüğüm sen sadece kızlara takacagın duvakları ve kızların tutacagı mumları eline kına yakılınca koyacagın gül mü ne onu al.onları almaz erkek tarafı.ekstraya giriyo çünkü.

Yok kına alışverişine nişanlımlaa gideriz büyük ihtimal, güldü mumdu tül felan 10 tl yi bulmaz zatenn, odaa onlardan olsun cnm ne olcakk Ben kına için değişik şeyler yapmak istiyorum ama du bakalım daha fikrim gelmedii

canım duvaklar 3 tl falanmış.ben 5-6 tane alsam yeterli.
mumlarda 1 tl 2 tl civarıymış.10 tane yeterlidir sanırım o da.herkes mum tutmayıversin :)))
gülleri bilmiyorum :))

canım duvaklar 3 tl falanmış.ben 5-6 tane alsam yeterli.
mumlarda 1 tl 2 tl civarıymış.10 tane yeterlidir sanırım o da.herkes mum tutmayıversin :)))
gülleri bilmiyorum :))

Bende 5 taneden fazla almam duvakk, zaten bizde bekar kızz yok diyebilirim, güller de 1,5 bildiğim kadarıyla bi tek kendime alırım. Bumda en fazla 10 tane yeter. Bide o bele bağlanan dansözz kuşaklarından istiyorum 5 tane felan

benim kınamda

kınalarımız farklıydı büyük kutuların içindeydi birazcık pahalıya geldi ama 200 tane aldık tanesi 1 t,TL falandı sanırım.

mum tutan kızlara hediye olsun diye yuvarlak minik cam fanus gibi bişey aldık otantik bir görüntü oldu.

kurabiye, meyve suyu , aldık masalara koyduk yaz olduğu için su aldık.

bindallımı da kaynanamla aldık annem ben 3 müz gittik. 250 TL falandı hepsi kemeri zartı zurtu

benimde çevremde çok bekar yok max 5-6 olur böcüğüm.
mum da aynen 10 yeter.
gülü bende sadece kendime alırım.
kuşak işine gelince kızlar lokum gibi kıyafetlerinin üstüne tkmak istermi bilmem.sorarım takarız derlerse alırım

200 tene kına çok diilmi cnm, 50 tane yeter gibi hesap etmiştim. kurabiye ve meyve suyu iyi fikirmiş.

Bide Bindallını satınmı aldın cnm ??

kınayı erkek tarafı getircek bi 400 tane almaları lazım beni kınam 2 katlı düğün salonunda olcak düğün gibi yani.burda düğünüm olmcaa için babam salon tuttu saolsun.kimsede düğünüme taa orduya gelemice için herkes buraya gelcek e alıversinler bi zahmet nişan kıyafetimi ayakkabımı bile ben aldım :))
çerezi almasalarda olur.çünkü pasta kuru pasta meyve suyu dagıtılcak salonda.ama kendileri bilir almayın demem

bi de bindallı meselesi.
bizim pinkimle hayatımla gittiğimiz gelinlikçi bidallıyıda veriyo kiralık tabi hepsi.aman olsun napcam sonra onu ben

Son düzenleme:

Erkek tarafı alacak tabi.
hatta çerezler içinde özel bişey almıştık resimleri vardı ama artık hiç birisi yok bulamıyorum
kına+çerez kırmızı üzerinde beyaz noktaları vardı. çok istiyordm napıyım yaw.

sipitt bana kalsa bende değişik şeyleri seviyorum ama nası anlatim sana çok çok önemli bişey olmadıgı sürece kayınvalidemden bişey istemiyorum tavsiyede bulunmuyorum yorum yapmıyorum onu kendi haline bıraktım.sonuçta kına ve çerez alınması gereken seyler alsında nası alırsa alsın.ben karısmıyorumki onun işine o da bana karısmasın biraz despot mu derler her dediğini yaptırmayı seven bi kadın.ondan yani.herşey karsılıklı izlenimi vermeye calısıyorum karısmıyorumki karışmaya yüzü olmasın

anladım canım ama senin fikrini sormayacak mı ?
kınalarını o alacak belki ama güllüsü var çiçeklisi var ona mı bıraktın yani..
fikrini nişanlına söyleseydin yada hep beraber çıkıp alsaydınız biz öyle gittik eşim yoktu bitek.
herşeyimizi o gün aldık bitirdik.

hayatta sormaz.hatta bana para vercekler esya almaya gittiğimzde gelinlik bindallı ayakkabı vs için.dedimki kına malzemelerinide alırım siz ta kaç saatlik yoldan gelip bi de çarsıya mı çıkcaksınız dedim.mırın kırın etti.biz hallederiz falan dedi.neyse en azından söylerim çok basit bişi olmasın derim.kınadan 1 gün nce alırlar ben yanlarında olabilir miyim o telaşede bilemiyorum.çünkü onlar alışverişi sultanbeyliden yaparlar orda kalıyolar ist a gelince.biz ikitellideyiz.istanbulun birer ucu gibi.yani taa orayada gidemem kınadan 1 gün önce.

hımm klasik kaynana modu yani canım..
biz mayısın ortasında aldık çerezi bile adam bunları vakumlu poşete koyun hiç bişey olmaz dedi
20 gün öyle bekledi işte kınalarımızda orada kaldı kına günü salona getrdiler
zor olacak 1 gün önce almaları inşallah beklediğinden güzel bieşy çıkar sallamazşar

ben zaten nisanda çarsıya gidicem taclar mumlar falan filan için.orda çeşitleri görürüm sölerim şöylesi var böylesi var şöyle modelinden alın falan diye.bari bunda karışim dimi.kına benm kınam ne de olsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…