- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #6.181
biz ayrılmaya karar verdik.mal anası en son ki kavgamızda tembihlemişti oglunu.sen ayrılmıyosun onlar ayrılırsa ayrılsın.derdi takılar aptal salakkkkkkkkkk
ama bu defa inat ettim ayrılmadım ve o ayrıldı.aksam babasına sölicek arar babası babamı.tabiki derdim takı deil göndermemek en doğal hakkım.ama ben göndermeyebilirim ama vicdanlıyım dua edin sadakam olsun diyip vercem.şimdi eve gidiyorum yemeğe.aksama bu iş bitmiş olcakkk.ailesinden nefret ediyorum.
bi konu açıp uzun uzun yazıp rahatlamak istiyorum.
iyi düşün bence öfkeyle karar verme ....ama önce klo kına yolla kayınvalıdene bu hale getrmıs sizi utanmaz
öfkeyle degıl uzun zamandır düşünüyrum.kına iyi fikirrr
hakkında hayırlısı olsun hangısı senı uzmeyecekse dılerım o kararı vermıs olursun
biz ayrılmaya karar verdik.mal anası en son ki kavgamızda tembihlemişti oglunu.sen ayrılmıyosun onlar ayrılırsa ayrılsın.derdi takılar aptal salakkkkkkkkkk
ama bu defa inat ettim ayrılmadım ve o ayrıldı.aksam babasına sölicek arar babası babamı.tabiki derdim takı deil göndermemek en doğal hakkım.ama ben göndermeyebilirim ama vicdanlıyım dua edin sadakam olsun diyip vercem.şimdi eve gidiyorum yemeğe.aksama bu iş bitmiş olcakkk.ailesinden nefret ediyorum.
bi konu açıp uzun uzun yazıp rahatlamak istiyorum.
Bende 14 temmuz'da evleniyorum :)
hayırlısı olsun canım ben de evlenicem diye geçiniyorum nişanlıyım ama daha düğün tarihimiz bile yok
babasıyla konuştum.kızım sakin ol dedi.babana bişey söyleme dedi.
ben konuşcam onla dedi (nişanlım)
bu son şans dedim.bidaha olursa hattı kırar atarım kimse ulaşamaz bana dedim.
kaynanamda aramıyo annemi.onu da söledim araması gerekiyodu dedim.
ohhh rahatladım döktüm içimdekileri.
tavrımdan tabiki vazgeçmiyorum tabiki ama ne bilim işte :2::2:canımmm yaz sen yazını biz okuruz yorum da yaparız da ayrılma yaaaa
seviyosun biliyoruz
ah bu analar babalar off offfff
ben de ayrıldım geçen akşam ama sabah aradı özür diledi
arada sana olan oluyo biliyorum dedi, seviyorum seni dedi yetti bana
ama akşamı çok iyi kavga etmiştik
artık bu zamandan sonra bunlar geçici şeyler
sen sakin ol ama tavrından da vazgeçme
Hakkın da hayırlısı olsun esracım, en azından babası sizi düşünüyor sanırım.. Sen de öfkele kalkma, en azından nişanlını kırma..
umarım üzelir aranız..
kızlar bıraz akıla ıhtıyacım var. canımı sıkan bazı durumlar var ve ne yapacagımı bılmıyorum.benım oturacagım ev kayınpederım ve kayınvalıdemın evınden 2 sokak arkada. 3 katlı bına en ust benım altta eltım en altta da gorumcem var. kayınvalıdem ve kayınpederım evımın anahtarının evlendıkten sonra onlardada olacagından cok emın olarak konusuyorlar hatta dun gece bıle konusu gectı.ama kesınlıkle ve kesınlıkle böle bısıye musade edemem nasıl bı tavır almalı kalplerını kırmamalı dıe dusunup duruyorum.ne olur fıkır verın
ay çok kızdımne alakası var ya baskasının evinin anahtarı baskasında olmaz böle bi düşünce yok ya yeminle geri kafalılar ayyyyyyyyyy
canım onların elindeki anahtarı bi bahaneyle alırsın benimki kayboldu vs.
sonra isterlerse tatlı bi dille kaynanana anne belki özel bişeyim olcak boşver dersin.yada hiç oralı olma.veririm falan deme.bi şekilde ellerindekini al ve bidaha verme
zamanında eltım de anahtarını gerı ıstedıgınde bız hırsızmıyız sankı onun evınden bısı calcaz tarzı cumleler kurmuslar. eltımde dınsızın hakkından ımansız gelır dıyerek kapının kılıdını degıstırmıs
işte büyükler böyle.anlamazlar.komşu gibi düşünemiyolar.ayrı ev oldugunu kabullenemiyolar sanırım.
sende iyilikte söylersin.baktın olmuyo sende eltinin yolundan gidersin
tatsızlık cıksın ıstemıorum. ama aılemın mahremıyetınede saygı gosterılsın ıstıyorum. cok zor seyler dusun dusun cıldırıcam...
hiç düşünüp canını sıkma.kaynanaya iyilikle söylersin böyle bişeyden hoşlanmadıgını böle bişeye gerek olmadıgını.baktın anlamıyolar değiştir kilidi.huzursuzluk çıkarsa çıksın sallaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?