- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #6.221
anladım canım :)
en iyisini yapmışsınız ozaman senin düğün ne zaman olacak?
6 mayıs istanbulda kına düğün karışık bişi :)
12 mayıs memlekette düğün canım
aa benimde 19 mayısta mersinde düğün ve kokteyl karışık bişeyler :) 12 mayısta antalyada nikah olacak
ne güzell demekki aynı zamanlarda aynı heyecanları paylaşıyo lcaz tatlım.
kızlar orduda nikah memurunun salona gelmesi 100-150 tl bişeymiş.öyle duydum.eğer gerçekten öyleyse salonda olcak nikahımmmmm
evet canım bende öyle duydum fiyatlar oyleymiş benim nikah nikah salonunda olacak. mersindeki düğünde koktely sırasında çakma nikah kıycaz ama yinede
kızlar nıkah ıcın saglık raporu alınıo ya onun hakkında bılgısı olan var mı? ılla bırlıkte mı gıtmemız gerekıo yada nerden alınıo aıle hekımlıklerınden mı yoksa ozel hastanelerden mı
Canım hep soru sormak için gelmee birazda muhabbet içinde uğraa topiğee,
Kendimizi kullanılmış gibi hissetmeyelimm
Şimdi cvp veriyorummSağlık raporunu almak için birlikte gitmenize gerek yok, her hastaneeden alınabiliyo. Gidiyosun nikah için sağlık raporu istiyorum diyosun onalr sana tahlil yaptırıyo sonuçları alıp herkes aile hekimini onaylattırıyo. zaten bi rontgen ve kah tahlili o kadar. Sen senin aile hekimine nişanlında kendi hekiminee. Sonraa bu sonuçlarr 5 resimm bide paraylaa belediyeye beraberr gidiyosunuzz o kadar.
canım senin fiyat da normal içinde çok şey var yani.
bizim salon büyük ama öle yeni bi yer deil.biz büyük oldugu için istedik.bizimki burda düğün olcak sonuna dogru kına yakılcak.düğün kına bir gibi yani.
memlekette olcak düğünüm çünkü.oraya burdan kimse gelemice için böle bişey yaptık
çakma nikahdelü
canım bence cuma kına cumartesi düğün pazar gün de yemek olur.dediği gibi diğer türlü gelinlikle zor olur ordan oraya ordaN Ooraya falanMerhaba canım öncelikle tebrik ederim herşey gönlünce olur inşallah, benimde durumum senin gibi ama biraz da farklı aslında:) ben sakaryada yaşıyorum adapazarı merkezde nişanlım ise akyazının bi köyünde yaşıyor onların köyün adeti pazar günü yemek veriliyo bende sadece bununla kalsın istemiyorum hani eğlentili olsun diğer türlü sadece bi mevlüt oluyo tabi aslında mevlüt okunması iyi birşey sevap ama ben istemedim :S şimdi karar veremiyorum cuma kına yapıp kadınlar arasında cumartesi salonda düğün yapıp pazar günü gelin almasıyla birlikte yemeğe mi gidilsin , yoksa cumartesi senin gibi düğün peşinden kına yakılıp pazar günü gelin almasıyla mı yemeğe gidilsin ? işin içinden çıkamadım, aslında cuma günü kına cumartesi düğün pazar yemek olsun diyorum ama bi yönden de düşününce düğünden sonra gelinliklerle eve girmek durumunda kalıyorum ne yapacağımı şaşırdım açıkçası
hehehe hatta bizim nikahı bi arkadaş kıyacak Allah vere nasıl kıyacak baya komedi bişey olacak bakalım
Bennnnn 6 Nisan Kina
7 Nisan Dügünnnnnnnnnnnnnnn
bendeee
1 eylülde insallahh evleniyorum
VEee Benn 15 temmuzda evleniyorummm
Bende 7 nisan:123:
Başsağlığı dileyen arkadaşlarım hepinizden Allah razı olsun,Allah mekanını cennet eder inşallah...
Haklısınız kızlar ben de zaten aradan zaman geçmeden konuyu açmamaya karar verdim,açtığım takdirde nişanlımı inciteceğimi biliyodum çünkü su an cok duygusal ve annesini tekbasına bırakma fikrini daha hersey bu kadar yeniyken söyleyemem diye düşünüp duruyodum,öğlen sonu nişanlımın istanbula dönen ablaları burda kuran okutmaya başladılar,ben de annemi alıp gittim.Nişanlım hala köyde ama ben ablalarının yanında olmak istedim,kuran bitince annem eve döndü ben herkes gidene kadar onlarla kaldım,sohbet edip konuşurken bir tanıdıkları evin gelini olduğumu duyunca evlenince burdamı oturacaksınız dedi,yok başka bir yer tutucaz dedim,sonra ablalarından biri annem burda oturacak dedi,babamızın evi kapanmasın dedi,sonra diğer ablası biz gelip gideriz zaten kalabalığız felan deyince şaşırdım kızlar Allah biliyor ya sevindim o an biz normalde nişanlımın işine yakın yerde tutacaktık eve ama artık buraya yakın tutarız hatta olmazsa yemeği birlikte yeriz gelip gideriz sürekli dedim,onlarda herkes yuvasında sagolsun dediler ve böyle oldu kızlar..
Gelince anneme anlattım sen bişey demeseydın felan dedi huzursuz oldum,şimdi ben yanlış bişey söylemişmiyim sizce arkadaslar,konuyu kadın acınca sadece baska yerde oturcaz deidm,gerisi öyle oldu,aslında zaman gecmeden konusmayacaktım ben acaba beni denemek için felanmı söylediler?gerçi soruyu soran tanıdıklarıydı ablaları kendileri annem burda kalcak dedi ama yinede huzursuz oldum nişanlımı üzmekten cok korkuyorum,onu birde ben üzmek istemiyorum:26::26::26:
Merhaba canım öncelikle tebrik ederim herşey gönlünce olur inşallah, benimde durumum senin gibi ama biraz da farklı aslında:) ben sakaryada yaşıyorum adapazarı merkezde nişanlım ise akyazının bi köyünde yaşıyor onların köyün adeti pazar günü yemek veriliyo bende sadece bununla kalsın istemiyorum hani eğlentili olsun diğer türlü sadece bi mevlüt oluyo tabi aslında mevlüt okunması iyi birşey sevap ama ben istemedim :S şimdi karar veremiyorum cuma kına yapıp kadınlar arasında cumartesi salonda düğün yapıp pazar günü gelin almasıyla birlikte yemeğe mi gidilsin , yoksa cumartesi senin gibi düğün peşinden kına yakılıp pazar günü gelin almasıyla mı yemeğe gidilsin ? işin içinden çıkamadım, aslında cuma günü kına cumartesi düğün pazar yemek olsun diyorum ama bi yönden de düşününce düğünden sonra gelinliklerle eve girmek durumunda kalıyorum ne yapacağımı şaşırdım açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?