- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #6.201
sımdı konusu acıldıgında bısı desem mı yoksa evlendıkten sonra mı sölesem bılemıorum aslında
kızlar bıraz akıla ıhtıyacım var. canımı sıkan bazı durumlar var ve ne yapacagımı bılmıyorum.benım oturacagım ev kayınpederım ve kayınvalıdemın evınden 2 sokak arkada. 3 katlı bına en ust benım altta eltım en altta da gorumcem var. kayınvalıdem ve kayınpederım evımın anahtarının evlendıkten sonra onlardada olacagından cok emın olarak konusuyorlar hatta dun gece bıle konusu gectı.ama kesınlıkle ve kesınlıkle böle bısıye musade edemem nasıl bı tavır almalı kalplerını kırmamalı dıe dusunup duruyorum.ne olur fıkır verın
bence şimdiden inceden inceden söyleki ilerde şok olmasınlar
ne bilim öle bi konu geldiğinde,aslında böyle şeylere gerek yok tatile vs bi yere giderken bırakırız zaten acil durumlar için dersin.
kendini bazı şeyleri açıkça sölemeye alıştır ilersi için iyi olur.ben söüyorum valla.
biz altlı üstlü olcaz.nişanlıma diyorumki onlarda anahtar olmicak dimi.saçmalama öle şey mi olur diyo.ki öle bi
şi deseler ben açıkça söylerim.yok canım olmaz öyle şey derim gülerek.
mERHABA KIZLAR,
niye evinin anahtarı onlarda da olsun ki saçmateras filan mı var ortak kullanılacak olan? Yoksa eğer, kazancınız yeme içmeniz herşeyinz ayrıysa böyle bişeye gerek yok, tabi arada samimiyet olduktan güvendikten sonra sorun olmayabilir ama ilkten hiç oralı olma bence bişey de deme vermezsin anahtarı, zaten yüz bulamassalar istemezler heralde.
mERHABA KIZLAR,
niye evinin anahtarı onlarda da olsun ki saçmateras filan mı var ortak kullanılacak olan? Yoksa eğer, kazancınız yeme içmeniz herşeyinz ayrıysa böyle bişeye gerek yok, tabi arada samimiyet olduktan güvendikten sonra sorun olmayabilir ama ilkten hiç oralı olma bence bişey de deme vermezsin anahtarı, zaten yüz bulamassalar istemezler heralde.
ya nısanlımda verme taraftarı degıl fakat abısı ve yengesı zamanında yapmadıklarını bırakmamıslar cok kavgalar falan yasanmıs. oda öle seyler olmadan halledelım dıo. cunku ıkımızde bırıyle kavga ettıkten sonra bısı olmamıs gıbı davranmayı beceremıoruz. cok buyuk sorunlar cıkar ters yaparsak. gercı son care terslemeyede basvurulabılır ama ılk once tatlı halletmeye calısalım dıoruz ama nasıl ?????
teras falan yok, yeme ıcmede ayrı.. ama fakat yıllardan berı olan alıskanlık mı desem yoksa eskı kafalılıklı bılemıorum. ben guven olsa bıle verme taraftarı degılım evıme gırıp kurcalıcak dıe degıl vermek ıstememe sebebımde böle bı saygısız dusunce aıleme yapılan hakaret gıbı gelıo cunku bn aılemden böle gorup böle yetıstım. anahtarı zaten benden ısteme geregı bıle duymuyolar dun aksam anahtarlıkla ılgılı konu acıldı kayınpederım benım anahtarlık ıyıce agırlastı 5ay sonra f... anahtarıda gelcek fln dedı. sımdı dugun ustu temızlıktı esyalar gelcektı derkn zaten anahtar olcak onlarda ve gerı nasıl alınıcak kırmadan
slm kızlar,
Çok üzgünüm,cok mutsuzum
Nişanlımın babasını kaybettik,adamcağız düğünümüzü göremeden vefat etti perşembe günü,nişanlım perişan yıkıldı,bitti onunla memleketine kadar gittim,yalnız bırakmamak için,biz döndük onlar salı günü dönecekler yani anlayacağınız düğün tarihimi yazdığım günki sevincim 1 gün sürdü,hersey değişti şimdi,annesi artık köyde tek başına kalamaz,biliyosunuz ben birlikte ourmak istemediğim için kendi evleri oldugu halde kiraya çıkmaya karar vermiştim.Şimdi ne olacak yaa hersey bu kadar yeniyken bunları düşünmem nişanlıma çok büyük ayıp biliyorum ama aklım hep bu konuda bi akıl verin ne olur
daha 57 yasında bi kayınvalidem var ve sürekli konusan biri,sağolsun cok seviyo beni ama nedense bi türlü ısınamıyorum ya babasına o kadar cok alışmışımki hala ağlıyorum ama annesinin hareketleri yapmacık geliyo,öyle olmasa bile aynı evde üstelik yeni evliyken yaşamak istemiyorum yaahicbi hayalimi yaşayamıycam,evime geldiğimde dilediğim gibi dolaşamıycam hep evde ki büyüğe göre hareket etmemiz gerekecek.Ben çokmu acımasızım sizce yaa yaşlı olsa,bakıma ihtiyacı olsa,başımın üstünde yeri var,atamam ama daha genc,20 yıl yaşasa ki Allah uzun ömür versin,hep birlikte yasamamız gerekecek,baska oglu yok,4 kızı var,evlerinde esyaları var orda yasasa,bende yakında ev tutsam,hatta gerekirse yemekleri birlikte yesek ama biz sonra sevdiğimle kendi evimize gitsek olmaz mı yaa,siz olsaydınız nasıl davranırdınız,biraz zaman gecince bu konuyu konusmam lazım...
günaydınnnn :)
salihacım başın saolsun zor bi durum ama senin dediğin gibi biraz zaman geçmeli üzerinden bu konunun konuşulması için.
düğün salonum tutuldu :) yavaş yavaş herşey tamamlanıyor. Çok heyecanlıyım ben ya şimdiden böyleysem 19 mayısta napıcam bilmiyorum.
bu heyecanımın geçmesi için napabilirim kızlar fikri olan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?