• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
günaydın... 19 mayıs 2012'de evleniyorum :12: Düğün salonu, gelinligim organizasyon tamamlandı.
Ev eşyalarımı kendim tasarladım.mobilyalar şuan yapım aşamasında. Evimin iç mimariside bana ait.
Yakında sizlerle paylaşırım :8:

Günaydınnn kıslarr, dün hava muhalefeti nedeniylee uğrayamamıştımm, bugün nasılsınızz bakemm
ne güzell evv eşyaa muhabbetleri yapmışsınızz beni en heycanlandıran kısımm :8:
Kızlarr zevklerinizz tercihlerinizz çok değişik ve güzell, evlerinizin döşenmiş resimlerinii çok merak ediyorum doğrusuu,
cybernurhan, cnm hayırlı olsunn senin az kalmışş telaş almış başını gidiyordurr ama maşallah çoğy şeyii halletmişsinn, gelinliğin ne tarzzz pekii

selam kızlar naberrr, ne güzel konular konuşuyorsunuz, evler mobilyalar gelinliklerr
benim hiç bişeyim daha belli değil ama hep böyle oldu zaten , hep kayınpederim ağırdan aldı. ona kalsa biz bu zamana kadar sözlenemezdik bile ne şanssızım ben :25:
hiçbişeyimi alamıyorum da bu yüzden. pöööfffffffff sıkıldım:31:

selam kızlar naberrr, ne güzel konular konuşuyorsunuz, evler mobilyalar gelinliklerr
benim hiç bişeyim daha belli değil ama hep böyle oldu zaten , hep kayınpederim ağırdan aldı. ona kalsa biz bu zamana kadar sözlenemezdik bile ne şanssızım ben :25:
hiçbişeyimi alamıyorum da bu yüzden. pöööfffffffff sıkıldım:31:

belirsizlik can sıkıcı bi durum.sen onlara bakma çeyizine alman gerekenleri al canım düğün tarihi bi koyulur neye ugradıgını şaşırırsın valla :)))
sen üzerine düşeni yap da onlar alması gerekeni tıpış tıpış almak zorundalar 1 günde alırsınız esya da bişey yok takma kafana :29::29::29:

üzgün ve süzgün :43:

sıkma canınııııı herşey yoluna girer.
benim kaynanatör var bi tane.her dediğini yaptırmaya alışmış biri.pısırıkta bi kaynatam var.dün aradılar.yatak yorgan konusu geldi.
dedim döşekleri kalın istemiyorum bazanın altına sıgmaz sonra.
diyoki niye öyle diyon koyarsın yüklüğe güzelce durur.dedim ben yüklük sevmiyorum 1-2 hafta durur ama kaldırırım sonra diyorum.
yok canım olur mu öyle şey yüklükte durur diyo.
ilk etapta durmasını annemde istiyo ama ben kaldırırım bi süre sonra gıcık oluyorum yüklük olayına dedim.hıımmm sen bilirsin ben fikrimi sölemiştim dedi :22::22::22::22::22:aptal :22::22::22:bu aralar sinir ediyo beni :22::22::22::22:

mutfagımın rafına peçete sercekmişim.ya sanane kadın.
bende dedimki ben sevmiyorum öle peçete sarkıtmayı.olsa yi olur dedi.ben gösteriş olsun diye mutfak takımına dünya parar dökemem valla mutfagımda peçete yok diye beni yadırgıcak olan gelmeyiverir dedim :32::32::32: sende haklısın tabi kızım dedi :10::10::10:

bana yeni nişanladıgımız dönemlerde gelinliği sordu nası istiyosun diye açık dedim.biz kapalı istiyoruz ama demişti.bende olabilir bende açık istiyorum hevesim var demiştim bişi dememişti.

dün yine sordu.açık olcam dedim.oğluna sordum sen bilirsin dedi bende açık olcam dedim.tabi senin bilecegın bişey dedi :52::52::52:

asla beni bastırmasına,bana laf geçirmesine,ailesinde oldugu gibi bana yapmaya calışmasına izin vermiyorum.
anlaşılan o ki evimi nası yerleştirceme de karıscak ama alır agzının payını :31:

sende çok sıkma canını neler var ki bak :kkk::kkk::kkk:

sıkma canınııııı herşey yoluna girer.
benim kaynanatör var bi tane.her dediğini yaptırmaya alışmış biri.pısırıkta bi kaynatam var.dün aradılar.yatak yorgan konusu geldi.
dedim döşekleri kalın istemiyorum bazanın altına sıgmaz sonra.
diyoki niye öyle diyon koyarsın yüklüğe güzelce durur.dedim ben yüklük sevmiyorum 1-2 hafta durur ama kaldırırım sonra diyorum.
yok canım olur mu öyle şey yüklükte durur diyo.
ilk etapta durmasını annemde istiyo ama ben kaldırırım bi süre sonra gıcık oluyorum yüklük olayına dedim.hıımmm sen bilirsin ben fikrimi sölemiştim dedi :22::22::22::22::22:aptal :22::22::22:bu aralar sinir ediyo beni :22::22::22::22:

mutfagımın rafına peçete sercekmişim.ya sanane kadın.
bende dedimki ben sevmiyorum öle peçete sarkıtmayı.olsa yi olur dedi.ben gösteriş olsun diye mutfak takımına dünya parar dökemem valla mutfagımda peçete yok diye beni yadırgıcak olan gelmeyiverir dedim :32::32::32: sende haklısın tabi kızım dedi :10::10::10:

bana yeni nişanladıgımız dönemlerde gelinliği sordu nası istiyosun diye açık dedim.biz kapalı istiyoruz ama demişti.bende olabilir bende açık istiyorum hevesim var demiştim bişi dememişti.

dün yine sordu.açık olcam dedim.oğluna sordum sen bilirsin dedi bende açık olcam dedim.tabi senin bilecegın bişey dedi :52::52::52:

asla beni bastırmasına,bana laf geçirmesine,ailesinde oldugu gibi bana yapmaya calışmasına izin vermiyorum.
anlaşılan o ki evimi nası yerleştirceme de karıscak ama alır agzının payını :31:

sende çok sıkma canını neler var ki bak :kkk::kkk::kkk:

hadi ben el kızıyım beni sallama, ama kendi çocuğunu neden üzüyosun be adam :kkk:
hiçderdi değil ya sanki evlatlık bizimki:20:

Merhaba kızlaaaarrr,
milena ve miska arkadaşlarım mobilyalarınız fikirleriniz güzel, ama zor bir tarz bu sanki ben uyduramam döşeyemem valla tebrik ediorum sizi..
Benim evim daha sade ve ferah olcak, fazla renk ve kalabalık sinirlerimi bozuyo ruhumu darlandırıyo :111: :1:
merve ve abcd arkadaşlarım sizleri de umursamazlığa davet ediyorum :) sallayın gitsin :1:
cybernuran arkadaşım hayırlı olsun, benimde düğünüm 19 mayısta :52:

Gunaydin kizlar.
Milenacim begenmene cok sevindim :) insallah kafamizda tasarladiklarimizin da hepsini yapabiliriz. Senin soruna gelince, sen de benim gibi tv unitesi yerine, tarzinla uyumlu konsollar koyabilirsin duvarin perdeden arta kalan yerlerine. Tabi duvarda yer kalacak mi bilmiyorum ama.. Onun disinda dresuar ve uzerine koyacagin uyumlu aksesuarlarla da salonunu tamamlayabilirsin. Kitaplik da renk katabilir.

Emyay tesekkur ederim yorumlarin icin, begenmene cok sevindim :)

Fikirlerin için teşekkür ederim miskacım, evet dresuar olabilir üstüne telefonu koyabilirim, perdenin olacağı duvarların köşelerine de V şeklinde ahşap raflar yaptırabilirim sanırım ama kitap yerine filmlerimi koyarsam daha uyumlu olabilir :D

Merhaba kızlaaaarrr,
milena ve miska arkadaşlarım mobilyalarınız fikirleriniz güzel, ama zor bir tarz bu sanki ben uyduramam döşeyemem valla tebrik ediorum sizi..

Günaydınnn kıslarr, dün hava muhalefeti nedeniylee uğrayamamıştımm, bugün nasılsınızz bakemm
ne güzell evv eşyaa muhabbetleri yapmışsınızz beni en heycanlandıran kısımm :8:
Kızlarr zevklerinizz tercihlerinizz çok değişik ve güzell, evlerinizin döşenmiş resimlerinii çok merak ediyorum doğrusuu,

Teşekkür ederim kızlar, umarım biz de böyle istediğimiz gibi görürüz evimizi de fotolarını sizlerle paylaşırız..

canım büyükler sallamaz.bu ara çok dertliyim 1 dokun 1000 ah işit modundYım valla :22::22::22::22:
aynen canım ben de beterimm beterimm :43:
mutluluğuma gölge düşsün istemiyorum ama insanın sabrının zorluyorlar, nişan olmuş düğün tarihi konmadan olur mu yaaa:kkk:

Merhaba kızlaaaarrr,
merve ve abcd arkadaşlarım sizleri de umursamazlığa davet ediyorum :) sallayın gitsin :1:

canım öyle ama nasıl sallayayım, herşey onların elinde. kendi başımıza mı iş yapıyoruz.
ne yol açıyolar ne yoldan çekiliyorlar
koca bi engel gibi önümüzde duruyorlar :20:

mutluluğuma gölge düşsün istemiyorum ama insanın sabrının zorluyorlar, nişan olmuş düğün tarihi konmadan olur mu yaaa:kkk:

canım öyle ama nasıl sallayayım, herşey onların elinde. kendi başımıza mı iş yapıyoruz.

Bizde nişanlım taraftan karışan hiç yok, oda kötü biliyomusun, çünkü benim ailem kendi başıma bişey yapsam laf ediyolar, o taraftan ilgilenen kimse yok nişanlımdan başka, yani ne annemin ne babamın muhattabı yok, bizde mecbur ikimiz uğraşıyoruz laflarını umursamamaya çalışarak. :36:

Bizde nişanlım taraftan karışan hiç yok, oda kötü biliyomusun, çünkü benim ailem kendi başıma bişey yapsam laf ediyolar, o taraftan ilgilenen kimse yok nişanlımdan başka, yani ne annemin ne babamın muhattabı yok, bizde mecbur ikimiz uğraşıyoruz laflarını umursamamaya çalışarak. :36:

Hayatım bizde de aynı sorun var, hem ilgilenmiyorlar hem de oğlumuzun çok parası gitmesin derdindeler ne işse :) :37: onlar muhattap olmayınca annem babam kime ne desin şaşırıyor, bazen nişanlımla konuşuyorlar sadece.. Düğün tarihini bile nişanlımla ben koydum

Merhaba kızlaaaarrr,
Benim evim daha sade ve ferah olcak, fazla renk ve kalabalık sinirlerimi bozuyo ruhumu darlandırıyo :111: :1:
cybernuran arkadaşım hayırlı olsun, benimde düğünüm 19 mayısta :52:
olmuyo işte hayatımmm :50::50::50::50::50: insan takıyo ister istemez :50::50::50:

canım üzülme nişanlını bunaltma sakın zamana bırak olur herşey allahın izniyle
offfffffffffffff offffffffffff :50::50::50::50::50::50::50::50:

kızlar günaydın nasılsınızzzzz.

kandiliniz mübarek olsun bu geceyi çok iyi değerlendirelim.bol bol dua edelim geleceğimiz için.

Hayatım bizde de aynı sorun var, hem ilgilenmiyorlar hem de oğlumuzun çok parası gitmesin derdindeler ne işse :) :37: onlar muhattap olmayınca annem babam kime ne desin şaşırıyor, bazen nişanlımla konuşuyorlar sadece.. Düğün tarihini bile nişanlımla ben koydum

a a a a bunların hepsi mi aynı yahuu, çocukları evleniyor farkında değiller herhalde....
canım üzülme nişanlını bunaltma sakın zamana bırak olur herşey allahın izniyle

yook canım üzer miyim ben sevdiğimi hiiçç, sabrediyorum ona sığınarak :38:
offfffffffffffff offffffffffff :50::50::50::50::50::50::50::50:
off ki ne ooffff

kızlar anaları ogullarını evlendırmeye kıyamıyorlar bızdede oldu herkeste yasıyo aynı sorunları sz kafaya takmayın önünüze bakın yeter ki eş adayınzdan emın olun gerısı boşşş varsın evınızde eksık olsun evlendıkten sonrada yaparsınz bızde öyle yaptık odama hiç bir esya almadım ben yenı yenı duzenlıyoruz hem kafanız rahat olur hem daha rahat karar verırsınz eve girince ne eksık ne lazım

Back
X