- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #5.681
bir daha hiç bi şey almayacağım arçelikten yaa milyarlarca alışveriş yaptık arçelikten boru degil herhalde bu da para dimi ?
insan biraz insaf eder bunların bir standartları yok mu kafalarına göre fiyat veriyolar
Merhana topiğimizin güzel gelinleri,
Haftasonu herkesin çok yoğun geçmiş sanırım benim de yoğun sayılırdı.. Eninönüne gittim gelinlik kumaşı bakmaya, altın hazır düşmüşken set baktım kendime.. yaza doğru artar fiyatlar yine.. sanırım haftaya alıcaz.. önerdiklerine göre 22 ayar olmasına dikkat etmek gerekmiş bir de işçiliği az bir model seçersek satarken fazla zarar etmezmişiz..
Nişanlım trabzon hasırlarını çok beğeniyor, ben de şimdi takamazsam da 5-6 yıl sonra onları taşıyabilecek bir kadın olurum diye düşündüm.. Ama çok pahalılar gramları fazla çünkü bende dedim sen kolyesini al sadece dedim, kelepçesini kalın almadıktan sonra incesi pek güzel görünmüyor. Çocuk maaşını biriktiyor o kadar aldıramam hepsini başka bişey alırız eve diye düşünüyorum.. Zaten sadece kolyenin fiyatı bir set kadar..
Nişanlım kolyeyyi alır annem de kelepçe takmak istiyor ona uygun bir de kelepçe annem aldı mı al sana takım :)
bakalım cumartesi alıcaz.. siz de alırken dikkat edin, ayarı gramı ve gramının fiyatını sorun kıyaslama yapabilirsiniz.. Mesele nette 22 ayar altının gram fiyatı 89 tl, kuyumcu diyor ki gramı 115 tl işçilik için de .. İşçiliği en az olan yerden almak gerek.. siz de araştırın..
bir daha hiç bi şey almayacağım arçelikten yaa milyarlarca alışveriş yaptık arçelikten boru degil herhalde bu da para dimi ?
insan biraz insaf eder bunların bir standartları yok mu kafalarına göre fiyat veriyolar
ya arcelık eskıden gercekten mukemmel denılebılecek kadar ıyıydı fakat sımdı kalıtesı bozuldu dıe duydum o yuzden cok kararsızım
oooooo topiğimize masallah diyelim
ben sabahtan beri müsait olamamıştım yeni girebildim nasılsınız kızlar bu hafta çabucak gesin inşallahhhhhh
pinkim aldıkklarını güle güle kullan tatlımmm ne çok şey almışsın eksik kaldı mı kız daha
yaa bubabur kumaşı eminönünden aldım yazmışya kafama takıldı bende mi öyle yapsam acaba yaa bi takım fiyatına 2 takımım olur bilemedimki şimdi :26:gderim belki eminönüne bidahaki ay yaa bilmiyorum kafam karıştı :2:
bal_böceği ceyizimi sormuşsun yazayım hemen. Unuttuklarım olabilir aralarında ; ¤ 12 kişilik yemek tk. ( özel günler içn) ¤ 6 kişilik günlük yemek takımı ¤ Çelik tencere takımı ¤ Teflon tencere -tava takımı ¤ Kahvaltı takımı ¤ Tost makınası ¤ Elektrik süpürgsi ¤ Bornoz takımı ¤ 4 adet battaniye ¤ 2 adet yorgan ¤ 6 adet nevresim takımı ¤ 1 adet uyku seti ¤ 2 adet özel yatak örtüsü
¤ 2 adet klozet takımı ¤ 1 adet deri banyo seti( çamaşırlık , çöp kovası , sabunluk , diş fırçalık) ¤ 1 adet seramik banyo seti ¤ 2 adet deri , 2 adet gümüş servis tepsisi ¤ masa örtüsü ve peçeteleri (özel günler için) ¤ borcam tencere seti ¤ baharat takımı ¤ kahvaltılık seti ¤ sandıklı 12kişilik çatal kaşık seti ¤ günlük 12kişilik çatal kaşık seti ¤ 4tane minı , 1orta boy kilim ¤ 3lù küçük tencere ¤ plastik kaplar ¤ yaş pastası kabı ¤ saklama kapları ¤ erzak kavanozları ¤ kek kalıpları ¤ çay bardakları ¤ su bardakları ¤ küllükler ¤ bıçak setleri ¤ çerezlıkler ¤ hazır mutfak örtü takımı ¤ 2 adet salon örtü takımı ¤ 6lı mutfak el havlusu ¤ 8li yüz havlusu ¤ 2tane ayak havlusu ¤ 12li recellik ~ sosluk ¤ közmatik ¤ yağdanlık
Anne emeği örgüler , danteller , vitrin , salon , mutfak örtüleri , yelekler , patıkler , sallar , tülbentler.
Beyaz eşyalar , mobilyalar ve küçük el aletleri son 2ay alıncak. Simdilik kina hazırlıkları ve kalan ufak defek eşyaları alıyorum. Ama eksikler bitmiyoo..
yaaaaaaaaaaaaaaGünaydın gelinciklerrr,
Mervemm bu cevabım sana; dün yatak örtümü teslim aldım. 150 ye değil 130 a aldım. Zaten 100tl den de fazla etmezmişş, iyiki çok para vermemişimm. Bikere evdekiler beğenmedi çok sade dediler bu nasıl gelin yatak örtüsüü felan dedilerr. Üstündeki kumaşı ben saten sanıyodum parlıyo felanyaa amaa saten değill taftaya benzer bi kumaşı varr ayrıcaa işçiliktee sıfırr. Bozuntuyaa vermedim ama benimdee hiç içimee sinmedii. Tek beğendiğim tarafıı boyutu çok güzell bizim yatakk çok yüksek olmasına rağmen yere kadar değiyodu.
Düğün zamanı durum müsait olursa daha güzel bişi alabilirim bunuda biraz kullanıp annemlere verebilirim belki yada günlük kullanırım bilemiyorum. Ama sen alcaksan üçe beşe bakma biraz daha alımlı ve kaliteli bişey al.
kuzuuuum ben size seçenek sundum ama tabi karar sizin ben mutfak önlüğüm içinde çiften 70cm lik kumas aldım 2 tane çıktı tekini kardeşime tekini kendime yaptım hemde dikimi dahil kumaş felan 15 e geldi 2 önlük masaörtsüde hazır fiyatına 2 tane yaptırırsın
eminönünde bursa pazarına çık iş bankası varya yanında harun kurul var koskocaman yer inanılmaz modeller var dudagın uçujlar valla
hele adamla arkadaş çıktık artık 15 milyona metresi olanı 9 milyona alıyom
çiğdemcimm merhaba bende arçelikten aldım eşyalarımı şimdi netteki ile fiyat karşılaştırması yapıyordum da
çok sinir oldum yaahep bizi kazıklıyorlar valla millet ucuz ucuz indirim yaptırıyor bize gelince kazıkkkk hep
şimdi aldıklarımı karşılaştırdımda bakıyorum aslında adam bize indirim fln yapmamış ki biz öyle zannetmişiz
çok kızıyorum böyle şeylere göz boyamalara adam bize fırını 275 dedi.. 250 indirim yaptı sözde aynı fırın nette 237 lira yaaa
bizde bütün beyaz eşyalarımızı arçelik aldık, inşallah pişman olmayız... eğer bahsettiğin bu yeni çıkan midi fırınsa bende onu 250 tlye aldımbuzdolabını da almıştık o anda mikrodalgayı da hediye aldım
salep içiyorum kızçeler:126::126::126::126::126::126::126::126::126:
gelin beraber içelim
Düşmanmıı çatlatıyonnnn,
Bak soğukk kış gününde bizimde canımızz istedii ne olcek şimdiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?