2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

nasıl yani kızlar bayidense netten daha mı uyguna alınıyo beyaz eşyalar...

Cnm çok faydalı bir bilgiye değinmişsin bizde takı seti alıcaz sanırım. Bende trabzon hasırı istedim yada kelepçesini ama takabilirmiyim diyede tereddüt ettim. Aslınd ben gerdanlık tarzı şeyler hiç takamam aldırmakta istemiyorum ama illaki alınması lazımmış. Bakalım ben nasıl bişey beğeneceğim .

Canım böyle konularda biraz uyanık olmak gerekiyor. Fiyatlar kartalogta belirlenen fiyatlardır heryerde. Ama emin olmak için aynı ürünü 2 bayiye sorarsın. Bide pazarlık işin aslı sıkı biriysen en az 1 tl düşüyolar. Hediyede veriyolar. Yani iş sende bitiyo.

ya arcelık eskıden gercekten mukemmel denılebılecek kadar ıyıydı fakat sımdı kalıtesı bozuldu dıe duydum o yuzden cok kararsızım

canım şimdi nasıl bılmıyorum ama annem ıkı sene once camasır makınesını yenıledı bır sıkayetı yok memnun ama tabıkı sen bılırsın canım ben pek anlamam...

pinkim aynen böcüğümün dediği gibi ordaki adamın karaktersizliğinden kaynaklanıyo gerizekalı herif git sor bence bunu onlara

bal_böceği ceyizimi sormuşsun yazayım hemen. Unuttuklarım olabilir aralarında ; ¤ 12 kişilik yemek tk. ( özel günler içn) ¤ 6 kişilik günlük yemek takımı ¤ Çelik tencere takımı ¤ Teflon tencere -tava takımı ¤ Kahvaltı takımı ¤ Tost makınası ¤ Elektrik süpürgsi ¤ Bornoz takımı ¤ 4 adet battaniye ¤ 2 adet yorgan ¤ 6 adet nevresim takımı ¤ 1 adet uyku seti ¤ 2 adet özel yatak örtüsü
¤ 2 adet klozet takımı ¤ 1 adet deri banyo seti( çamaşırlık , çöp kovası , sabunluk , diş fırçalık) ¤ 1 adet seramik banyo seti ¤ 2 adet deri , 2 adet gümüş servis tepsisi ¤ masa örtüsü ve peçeteleri (özel günler için) ¤ borcam tencere seti ¤ baharat takımı ¤ kahvaltılık seti ¤ sandıklı 12kişilik çatal kaşık seti ¤ günlük 12kişilik çatal kaşık seti ¤ 4tane minı , 1orta boy kilim ¤ 3lù küçük tencere ¤ plastik kaplar ¤ yaş pastası kabı ¤ saklama kapları ¤ erzak kavanozları ¤ kek kalıpları ¤ çay bardakları ¤ su bardakları ¤ küllükler ¤ bıçak setleri ¤ çerezlıkler ¤ hazır mutfak örtü takımı ¤ 2 adet salon örtü takımı ¤ 6lı mutfak el havlusu ¤ 8li yüz havlusu ¤ 2tane ayak havlusu ¤ 12li recellik ~ sosluk ¤ közmatik ¤ yağdanlık
Anne emeği örgüler , danteller , vitrin , salon , mutfak örtüleri , yelekler , patıkler , sallar , tülbentler.
Beyaz eşyalar , mobilyalar ve küçük el aletleri son 2ay alıncak. Simdilik kina hazırlıkları ve kalan ufak defek eşyaları alıyorum. Ama eksikler bitmiyoo..

offf bu gün hiç geçmiyorrrrr

aman boşver kuzumm yaaa aldık bir kere o karaktersizden şimdi çemkiremicem 2 saat ona o zaten çıkar ondan

kuzuuuum ben size seçenek sundum ama tabi karar sizin ben mutfak önlüğüm içinde çiften 70cm lik kumas aldım 2 tane çıktı tekini kardeşime tekini kendime yaptım hemde dikimi dahil kumaş felan 15 e geldi 2 önlük masaörtsüde hazır fiyatına 2 tane yaptırırsın
eminönünde bursa pazarına çık iş bankası varya yanında harun kurul var koskocaman yer inanılmaz modeller var dudagın uçujlar valla
hele adamla arkadaş çıktık artık 15 milyona metresi olanı 9 milyona alıyom

Günaydın gelinciklerrr,

Mervemm bu cevabım sana; dün yatak örtümü teslim aldım. 150 ye değil 130 a aldım. Zaten 100tl den de fazla etmezmişş, iyiki çok para vermemişimm. Bikere evdekiler beğenmedi çok sade dediler bu nasıl gelin yatak örtüsüü felan dedilerr. Üstündeki kumaşı ben saten sanıyodum parlıyo felanyaa amaa saten değill taftaya benzer bi kumaşı varr ayrıcaa işçiliktee sıfırr. Bozuntuyaa vermedim ama benimdee hiç içimee sinmedii. Tek beğendiğim tarafıı boyutu çok güzell bizim yatakk çok yüksek olmasına rağmen yere kadar değiyodu.
Düğün zamanı durum müsait olursa daha güzel bişi alabilirim bunuda biraz kullanıp annemlere verebilirim belki yada günlük kullanırım bilemiyorum. Ama sen alcaksan üçe beşe bakma biraz daha alımlı ve kaliteli bişey al.

Canım ne güzell eksiğin kalmamış, herşeyini tamamlamışsın benimde büyük eşyalarım kaldı. Oda ev hazır olunca alınacak. Aynen eksik hiç bitmiyorrr, Allah hepimizin yardımcısı olsun..

yaaaaaaaaaaaaaa çok üzüldüm gerçekten neyse dediğin gibi daha iyi bişeyler bakcam artık

canım tarif ettiğin yeri not alcam.ama 1 takım için kaç metre kumaş lazım.mesela takımdan kastım mutfak önlüğü masa örtüsü runner damacana kılıfı ve poşetlik.
kaç metre kumaş çıkar yazarsan çok sevinirim valla

tucem kumaş fln almaya birlikte gidebiliriz kuzummm

sen şimdi bana bir hesaplama yapar mısınz?

2 tane kanat perde istiyorum ben
1 tane masa örtüsü
1 tane geniş runner
12 tane peçete
buzdolabı örtüsü
poşetlik
damacanalık
mutfak önlüğü

bizde bütün beyaz eşyalarımızı arçelik aldık, inşallah pişman olmayız... eğer bahsettiğin bu yeni çıkan midi fırınsa bende onu 250 tlye aldım buzdolabını da almıştık o anda mikrodalgayı da hediye aldım

pinkim ben arastırcam kumaşı benden olursa kaça dikiyolar bikaç yere sorcam uygun bişi sölemezlerse kumaş falan almamda uygun bi fiyat verirlerse kumaş almaya bende gelirim beraber gideriz

bize vermediler işte bize sadece mutfak robotu verdiler hediye hiç kullanışlı degilmiş o da ablam hiç bir kere bile kullanmadı o kadar berbat ve kullanışsız bir şey.. ama ben değşitirdim dedim ablam hiç kullanamadı çöp oldu veriyimde bari siz kullanın

Günaydın kızlarr
pinkim beyaz eşyalarımı alırken bizdede aynı muhabbet olmuştu, bayideki adama söylemiştim nette daha uyguna var aynı model diye
o da biz internet ile rekabet edemeyiz, bizim kiramız maaşımız elemanlarımız vs. var buna göre kar koymak durumundayız, internetten satış yapanların bu maliyetleri bizim kadar değil onun için daha düşük fiyat yapabiliyorlar demişti. Ben hak vermiştim açıkcası :26: tabi çok ucuk farklar yoksa normaldir sıkma cancazını...

kızlar bişey sorcam bizim burda bi markette sinbonun saç düzleştiricisi indirimde 15 tl saç maşası mı ve varya lüle yapıyo o da indirimde 13 tl.
görüntü olarak güzeller 2 yıl da garabtili.nem nrmalde kapalıyım ama benim kociş düz saçlı halime hasta ayıptır sölemesi bende özel günlerde süprüz yaparım süslerinirim evlenince diyorum almak istiyorum öle çok sık kullanmicam yani maşayı da alsam mı almasam mı bilmiyorum dümdüz saçın üstüne bir iki kıvrık saç güzel duruyo kendim için kendimi iyi hissetmek için arada yaparım ne dersiniz almalı mıyım kullanan var mııı :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…