- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #5.641
Kızlarr aramıza hoşgeldinizz, hayırlı olsunn, aramıza daha sık uğrayın birlikte paylaşalım, stresimizi beraber yenelimm.
Eee pekii sizde durum nedir, ne aşamadasınız ??
sana katiliyorum arkadasim.. bende agustos ayinda evlenicem.. gercekten cok zor ve stresli bir sürec.. ama tatli stres diyelim, ve tadini cikarmaya calisalim.. =))
Oyy yenii gelinlerr gelmişş aramızaa hoşgeldinizzzz kıslarrrr
Oyy yenii gelinlerr gelmişş aramızaa hoşgeldinizzzz kıslarrrr
Kızlarr aramıza hoşgeldinizz, hayırlı olsunn, aramıza daha sık uğrayın birlikte paylaşalım, stresimizi beraber yenelimm.
Eee pekii sizde durum nedir, ne aşamadasınız ??
bnde nisan da nişan
eylülde düğün düşünüyoruz ama uğraşacak yapılacak o kadar çok şey var ki...
ne yapacağımı bilmiorm
bnde nisan da nişan
ne yapacağımı bilmiorm
haftaya ailelerin tanışma faslı:) eylül de düğün :)))
Canım hosbulduk valla ben durumun daha basındayım 4 ay oldu nısanlanalı eylülde düğün olucak... ceyız oalark daha basındayım aldıklarım 85 parca yemek takımı, günlük yemek takımı, kahvaltı takımı, elektrikli süpürge, bornoz takımı, klozet takımı, catal bıcak takımı, çelik tencere takımı, seramık tencere takımı, sahan seti, 3 adet nevresim takımı, 2 battaniye,mutfak takımım hazır annem zamanında dantel ve nakıstan yapmıs, çay fincan takımı,ütü, 2 tane yorgan annem yaptırdı onun dısında havlular patıkler tulbentler falan hazır... yani daha cok basındayım çookk. Eksiklerimi düşünmek istemıyorum((
ben de Eylül'de evleneceğim, harıl harıl çeyiz yetiştirmeye çalışıyorum :/
sizin durumunuz yine iyi.. birde beni düsünün.. almanya dan gelin gidecegim.. o yüzden buradan fazla esya almak istemiyorum, yoksa hepsini nasil götürürüm türkiye'ye.. aylar öncede hal ettiginiz seyleri ben bakalim bir ay icerisinde nasil yapicagim.. ayyyy düsündükce deliriyorum..
ben de Eylül'de evleneceğim, harıl harıl çeyiz yetiştirmeye çalışıyorum :/
bnde nisan da nişan
ne yapacağımı bilmiorm
Merhabalar... :)
Bende bu gruba dahil biri olarak hazırlıklarımı son sürat devam ettiriyorum. Umarım hepimize hayırlı bir hayat olur..
Söz - Nişan ; 05.11.2010
Düğün ; 07.07.2012
9 kasım nişan :)
13 temmuz düğün:)
kızlar kına ıcın bısı soylıyım bende kesınlıkle su shakıra kemerı mı ne dedıklerı zımbırtılardan 8 10 tane almalısınız sahsen ben öle yapıcam oynarken harıka oluo :))))
bıde kınaya gelen genclere dagıtmak ıcın 100 tane falan kırmızı oje alıcam toptan alınca ıyı fıyata verırler. uzerlerıne de stıker ....kınasına hosgeldınız falan yazıp yapıstırıcam kına lar dagıtılırken genclere kına yerıne verılsın dıe...
gırıste mısafırler karsılanırken arkadaslarınızdan bırı bındallı tarzı bı kıyafet gıyıp elınde tepsıde lokum tutabılır.
ben kınam ıcın kırmızı mınık mınderler dıktırıcem( kaynanamın elınden gelıo o dıkcek ) kına yakılırken ben sandalyeye otuurcam onlarda mınderler etrafıma oturucaklar. sandalyemıde suslucem. cunku kına gecesı adı ustunde ama kımse kına yakılırken gormuo herkez hurra kosturuo. ben hep uzulmusumdur goremıom dıe o yuzden böle bı fıkır geldı aklıma.
sımdılık bu kadar aklıma gelenler
Aramıza yeni katılan gelinlerimizhoşgeldiniz
Kına yerine oje dağıtma fikri çok süpermiş sevdim bende yapabilirim çok teşekkürler fikir için
Ben de bugün araştırdım, ufak bir nikah töreni yapacağız, aileler olmayacak sadece yakın arkadaşlarımız gelecek 15 kişi falan, bende gelinlik giymeyeceğim zaten, nikah şekeri bakıyordum netten adet sayısı az olunca maliyetli oluyor, başka bir yerde rastlamıştım daha önce sabunları eritip içine sim boya koku falan katıp kalpli küçük kalıplara döküyorsun, Nikah şekerlerimi kendim yapacağım sabunları yapıp tüllerle süslerim, mercan yokuşunda sordum süs malzemeleri çok uygun.. Hem de kendi emeğimi hediye edeceğim..
Umarım üstesinden gelirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?