2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Günaydınnnnn günaydınnnn günaydınnnnnnnnn hayırlı bir hafta olur inş.

Günaydın böcüğümmmm

Pazar günü çılgın gibi alışveriş yaptımm bir sürü şey aldım gene

aldım verdim ekonomiye can verdimmm..

su takımını aldımmm Evkurdan peşin fiyatına 4 taksit 173 lira

Fırınlı aygazımı verdim saç kurutma mak. verdim. şarjlı el süpürgemi verdim

Gittim kendime Bime gelen katlanabilir saç kurutma makinasından aldım 35 TL

arçelikteki 65 TLdi

Bir tane set üstü ocak beğendimm ( 250 TL )

bir tane yuvarlak tepsi girebilen mini fırın

bir tane tost makinası ( 150 )

bir tane kattle ( 50 )

bir tane ütü masası artstil ( 50 ) hemde :)

bir de kurutma makinası ( 600 )

OoO sen çeyizi tamamlamışsınn gülümmmm, ocaklı fırını verip bu kadar şeyy almak çok mantıklı güle güle kullan. Su takımını paylaşta bakalım nasıl bişi görelimm

Ben bu hafta çeyize bişiler almadım kendimee aldım vee başkaa çok güzel cicilerr beğendimm şuan aklımı meşgul ediyolarr benii al benii all diyolarrr

Böcüğüm cuma günü gelecek takımım resmini çeker de eklerimmm

ya bi de bişe sorcam ben ürünleri tam olarak bilmiyorum arayıp kodlarını istesem ayıp olur mu?

wawwww pink love bu nasıl bir araştırma böyle.. harika olmuşşş .. tüm ihtiyaçlar ve fiyatlarını yazmışsın.. çoook teşekkürlerrr

Böcüğüm cuma günü gelecek takımım resmini çeker de eklerimmm

ya bi de bişe sorcam ben ürünleri tam olarak bilmiyorum arayıp kodlarını istesem ayıp olur mu?

Nasıl yani aldıklarını görmedin mii ?? Hangi marka pekiii hepsi aynı markanın sanırım

oooooo topiğimize masallah diyelim
ben sabahtan beri müsait olamamıştım yeni girebildim nasılsınız kızlar bu hafta çabucak gesin inşallahhhhhh

pinkim aldıkklarını güle güle kullan tatlımmm ne çok şey almışsın eksik kaldı mı kız daha
yaa bubabur kumaşı eminönünden aldım yazmışya kafama takıldı bende mi öyle yapsam acaba yaa bi takım fiyatına 2 takımım olur bilemedimki şimdi :26:gderim belki eminönüne bidahaki ay yaa bilmiyorum kafam karıştı :2:

Nasıl yani aldıklarını görmedin mii ?? Hangi marka pekiii hepsi aynı markanın sanırım

ne aldığımı biliyorum ama kodlarını bire bir bilmiyorum o yüzden özelliklerine bakamıyorum acaba arayıp istedsem arçelik yetkili satıcımı ayıp olur mu ki?

oooo olmaz mı kuzummm çok var daha eksikkk yavaş yavaş inş.

ya bence de bubaburun dedigi daha mantıklı mervem altı üstü mutfak takımı çok para dökmeye gerek yok hemde daha uygun niye boşuna o kadar para verelim ki ?

kızlar hepınıze slm.... cok yogun bı pazar gunu gecırdım kafamı hala toplamıs degılım. mobılya baktık aman allahım adaamlar artık kendılerını asmıslar gorduklerımıze ınanamadık dogrusu. ondan sonraa beyaz esyalarımıza baaktık arcelıkten bu konuda fıkrı olan varsa yardım beklıyorum. nasıldır ıyımıdır kullanıslı mıdır vs falan. buzdolabı ocak davlumbaz fırın mıkrodalga çamasır ve bulasık makınası baktık gusel bı lıste ve fıyat aldık artık evdekılerden alalım ısaretını beklıyoruz DDD sonra mutfaga tezgah arası ıcın fayans mozaik falan baktık onları aldık. mutfagımızın fayanslarında eksık vardı onlarıda aldık. banyo mutfak ıcın bataryalarımızı baktık fıyat arastırması ve markalara baktık en cazıp artema geldı. ooo baya bısı halletmısız ya sımdı yazınca fark ettım :))) bıtane ozdılek cıft kısılık yorgan aldım nısanlıma bı tane pıjama takımı aldık aydogan marka( ındırımde yakaladıkta ) basucu surahılerınden , mutfak onlugu kul tabagı , dıkıs setı , plastık karıstırma kapları falan aldım ceyızede...

bu hafta sonu herkezde bı yogunluk varmıs gordugum kadarıyla

slm :) Benım annem yıllardır arcelık kullanır gayet ıyı nısanlım ılla bosch olucak dedıgı ıcın beyaz esyamı boschtan aldım ama arçelikde bana göre gayet iyi canım ....

Merhana topiğimizin güzel gelinleri,

Haftasonu herkesin çok yoğun geçmiş sanırım benim de yoğun sayılırdı.. Eninönüne gittim gelinlik kumaşı bakmaya, altın hazır düşmüşken set baktım kendime.. yaza doğru artar fiyatlar yine.. sanırım haftaya alıcaz.. önerdiklerine göre 22 ayar olmasına dikkat etmek gerekmiş bir de işçiliği az bir model seçersek satarken fazla zarar etmezmişiz..

Nişanlım trabzon hasırlarını çok beğeniyor, ben de şimdi takamazsam da 5-6 yıl sonra onları taşıyabilecek bir kadın olurum diye düşündüm.. Ama çok pahalılar gramları fazla çünkü bende dedim sen kolyesini al sadece dedim, kelepçesini kalın almadıktan sonra incesi pek güzel görünmüyor. Çocuk maaşını biriktiyor o kadar aldıramam hepsini başka bişey alırız eve diye düşünüyorum.. Zaten sadece kolyenin fiyatı bir set kadar..

Nişanlım kolyeyyi alır annem de kelepçe takmak istiyor ona uygun bir de kelepçe annem aldı mı al sana takım :)

bakalım cumartesi alıcaz.. siz de alırken dikkat edin, ayarı gramı ve gramının fiyatını sorun kıyaslama yapabilirsiniz.. Mesele nette 22 ayar altının gram fiyatı 89 tl, kuyumcu diyor ki gramı 115 tl işçilik için de .. İşçiliği en az olan yerden almak gerek.. siz de araştırın..

slm :) Benım annem yıllardır arcelık kullanır gayet ıyı nısanlım ılla bosch olucak dedıgı ıcın beyaz esyamı boschtan aldım ama arçelikde bana göre gayet iyi canım ....

ya arcelık eskıden gercekten mukemmel denılebılecek kadar ıyıydı fakat sımdı kalıtesı bozuldu dıe duydum o yuzden cok kararsızım

çiğdemcimm merhaba bende arçelikten aldım eşyalarımı şimdi netteki ile fiyat karşılaştırması yapıyordum da
çok sinir oldum yaa hep bizi kazıklıyorlar valla millet ucuz ucuz indirim yaptırıyor bize gelince kazıkkkk hep
şimdi aldıklarımı karşılaştırdımda bakıyorum aslında adam bize indirim fln yapmamış ki biz öyle zannetmişiz
çok kızıyorum böyle şeylere göz boyamalara adam bize fırını 275 dedi.. 250 indirim yaptı sözde aynı fırın nette 237 lira yaaa

Arçelikse iyidirr cnm herşeysi güzel ama telde sor tabi yada ordan geçerken felan al kodlarını. Sonuçta para verip aldın neden ayıp olsun, bedavamı verdilerkii ayıp olsunn

bir daha hiç bi şey almayacağım arçelikten yaa milyarlarca alışveriş yaptık arçelikten boru degil herhalde bu da para dimi ?

insan biraz insaf eder bunların bir standartları yok mu kafalarına göre fiyat veriyolar

Arçelikse iyidirr cnm herşeysi güzel ama telde sor tabi yada ordan geçerken felan al kodlarını. Sonuçta para verip aldın neden ayıp olsun, bedavamı verdilerkii ayıp olsunn

merveye arattırdım ben şimdi utandım aramayı aldı sağolsun bütün kodları yarım yamalak vermiş adam neyse ki gene de buldum ben valla adam aşağı aynı fiyat vermiş interneten alsamda gene aynı parayı ödücekmişimm

Canım sende hakikaten bayağı iş yapmışsın hafta sonu. Bende beyaz eşyalaırmı arçelikten aldım. Bizim evde de yıllardırr arçelik kullanılır. Ama herkes gibi bosh ve arçelik arasında gidip geldik. İkisineden bakın hengisini beğpenirseniz dedi. Arçelik daha kaliteli ve parçaları daha alternatifli geldi birde madem para gidcek Türk malına gitmesini istedik. İkisi hemen hemen aynı kalitede bence senin hangisi şekil ve maddi olarak içine sinerse onu al cnm.

Hadi gözün aydın cnmm, ama o arçelikten kaynaklanmoyo, bayideki adamın karakterinden kaynaklanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…