• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
kızlar bişey sorcam bizim burda bi markette sinbonun saç düzleştiricisi indirimde 15 tl saç maşası mı ve varya lüle yapıyo o da indirimde 13 tl.
görüntü olarak güzeller 2 yıl da garabtili.nem nrmalde kapalıyım ama benim kociş düz saçlı halime hasta ayıptır sölemesi :17::17::17::17::17::17::17::17: bende özel günlerde süprüz yaparım süslerinirim evlenince diyorum almak istiyorum öle çok sık kullanmicam yani :17: maşayı da alsam mı almasam mı bilmiyorum dümdüz saçın üstüne bir iki kıvrık saç güzel duruyo kendim için kendimi iyi hissetmek için arada yaparım ne dersiniz almalı mıyım kullanan var mııı :26:

cnm 15 lıra bıle olsa paranı cope atma derım ınan sınbonun sac sekıllendırıcılerı hıc bır ıse yaramıo ılla almak ıstıosan 60 70 e babylıss var onlara bak barı bı ıse yarasın

cnm 15 lıra bıle olsa paranı cope atma derım ınan sınbonun sac sekıllendırıcılerı hıc bır ıse yaramıo ılla almak ıstıosan 60 70 e babylıss var onlara bak barı bı ıse yarasın

haklısın canım ne bilim çok kullanmicaam bişiye 50-60 vermek de zor geliyo açıkçası.hani şöle 30 lu fiyatlar olsa olabilir ama o parayı verecek o kadar çok önemli eksik var ki napcam bilemedim :26:

kıslarrrrrrrr bu arada bugün buranın pazarı vardıda iki dk dolandım geldim :8:
kendime 2 tane (patik gibi olanlardan)
nişanlıma 2 tane (normal)
çorap aldım.ben çeyize biriktiriyorum 5-6 tane vardı zaten.
nişanlım içinde 10 tane biriktiricem damat bohçasına.
eski ne varsa atsın iç çamaşırınıda ben ona atlet külot baksır faln fazla fazl alcam 5-6 tane alcam hep.
hem bohça fazla görünür hemde yeni yeni kullanır :17::23:

Mervoşum eğer düzleştirici ve maşa metalsa sakın alma yakarsın yazık edersin saçlarına :45: seramikliyse kullanabilirsin ama seramik olan o kadar ucuz değildir sanırım orasını bi sor bence.
Bi çorap almak bile böyle mutlu edermi insanı yaa :1: :69:

Mervoşum eğer düzleştirici ve maşa metalsa sakın alma yakarsın yazık edersin saçlarına :45: seramikliyse kullanabilirsin ama seramik olan o kadar ucuz değildir sanırım orasını bi sor bence.
Bi çorap almak bile böyle mutlu edermi insanı yaa :1: :69:

ben hep böyleyim yaa arkadasım kokulu mum almış delirdim sevinçten.kuzenim 1 milyoncudan bileklik almış allahım baka baka doyamadım :17::17::17::17:

yaa düzleştirici metal değildi.siyahtı yani içi.o nası olur bilemiyorum kuzum.ama maşa metaldi.maşayı almayabilirim yaaa.henüz karar vermedim.hatta maşa alacagıma ikisine vereceğim parayla orta yollu bi düzleştiricide alabilirim.

ben hep böyleyim yaa arkadasım kokulu mum almış delirdim sevinçten.kuzenim 1 milyoncudan bileklik almış allahım baka baka doyamadım :17::17::17::17:

yaa düzleştirici metal değildi.siyahtı yani içi.o nası olur bilemiyorum kuzum.ama maşa metaldi.maşayı almayabilirim yaaa.henüz karar vermedim.hatta maşa alacagıma ikisine vereceğim parayla orta yollu bi düzleştiricide alabilirim.

emyay ben bablıss kullanıyorum canım 3 yıl önce falan almıştım 150 civarıydı şimdi çok daha ucuzlamıştır. kesinlikle tavsiye ederim..maşa olrakta philips aldım 30 liraydı ara sıra onu kullanıyorum..düzleştiriciyi ucuz bişey alıpta saçlarını yakma sakın..

emyay ben bablıss kullanıyorum canım 3 yıl önce falan almıştım 150 civarıydı şimdi çok daha ucuzlamıştır. kesinlikle tavsiye ederim..maşa olrakta philips aldım 30 liraydı ara sıra onu kullanıyorum..düzleştiriciyi ucuz bişey alıpta saçlarını yakma sakın..

aynen mervem seramikli al bende istiyorummm

philipsde fiyatlar daha uygun sanırım.öyle yapim bari ya ucuz diye 15 veripte çöpe atnmaktansa 30-40 verrim kullanırım

Cnm çok faydalı bir bilgiye değinmişsin bizde takı seti alıcaz sanırım. Bende trabzon hasırı istedim yada kelepçesini ama takabilirmiyim diyede tereddüt ettim. Aslınd ben gerdanlık tarzı şeyler hiç takamam aldırmakta istemiyorum ama illaki alınması lazımmış. Bakalım ben nasıl bişey beğeneceğim .

Tanıdık bir kuyum atölyesine trabzon hasırlarını sordurduk canım, rahat bir takı değilmiş tel ile ördükleri için zamanla teller çıkıp boynuna batıyormuş satarken de zarar edermişiz en az 1000 tl..
normal bir takı alıp ona vereceğiniz parayla adana burması yaptırın dediler satılırken değeri düşmezmiş fazla onların..

bilmiyorum ne alıcaz pırlanta kolye alsak diyor ama kaybolur falan üzülürüm sonra çok..

:1: süpersin.. :29:
düzleştiriciylede dalga lüle filan yapılıyo ama nasıl beceriyolar ben bilmiyorum, belki sen öğrenir yaparsın.. :)

Tanıdık bir kuyum atölyesine trabzon hasırlarını sordurduk canım, rahat bir takı değilmiş tel ile ördükleri için zamanla teller çıkıp boynuna batıyormuş satarken de zarar edermişiz en az 1000 tl..
normal bir takı alıp ona vereceğiniz parayla adana burması yaptırın dediler satılırken değeri düşmezmiş fazla onların..

bilmiyorum ne alıcaz pırlanta kolye alsak diyor ama kaybolur falan üzülürüm sonra çok..

Trabzon hasırları çok gösterişli yaa sarı sarı nasıl takılır o bilemiyorum :26:
Ben beyaz altınla karışık ince kibar bişey istiyorum belki takarım ayda yılda, zaten 22 ayar olanlar çok pahalıymış 14 ayar alırız 1800 civarı tutarmış sanırım...

yaaaaaaaaaaaaaa :5::5::5::5::5: çok üzüldüm gerçekten :5::5::5::5::5: neyse dediğin gibi daha iyi bişeyler bakcam artık :5:

canım tarif ettiğin yeri not alcam.ama 1 takım için kaç metre kumaş lazım.mesela takımdan kastım mutfak önlüğü masa örtüsü runner damacana kılıfı ve poşetlik.
kaç metre kumaş çıkar yazarsan çok sevinirim valla
kuzum 7 metre felan alman lazım sanırım ben damacana şeyi felan almadım..
sadece masam önlüğüm 12 peçetem için 5 metre aldım:16:
tucem kumaş fln almaya birlikte gidebiliriz kuzummm

sen şimdi bana bir hesaplama yapar mısınz?

2 tane kanat perde istiyorum ben
1 tane masa örtüsü
1 tane geniş runner
12 tane peçete
buzdolabı örtüsü
poşetlik
damacanalık
mutfak önlüğü

sanırım sende de 7 metre felan gider kuzum bu kadar net bilmiyorum çnkü ben yapmadım bunları:17:

Bizim bi tanıdıkta var ama hiç bişey olmadı. Şöyle düşünmek lazım bütün takılarda bir kayıp ve risk söz konusu. Sonuçta taşlı birr gerdanlıkta alsan taşının düşme ihtimali yada herhangi başka bişey başına gelebilir. Ama renk ve abartı konusunda katılıyorum şuan takamayabiliri. Kelepçesini kesinlikle istiyorum ama şimdimi olurr evlendikten sonramı bilemiyoru. Beyaz sarı altın karışık bir set aldırılabilir şuan için. Ne çok sarı olsun, dikkat çeksin şöyle yaşımıza uygun şık ve hafif bi takı hoş olurr.:23:

Günaydın Canlarım

tucem sen şimdi bana sen mi yaptırırsın yoksa ben mi gidip alıyım başkasına yaptırıyım ? o kısmı tam anlamadım

arçeklikteki kız mutfak robotumu degiştirmemiş sinir oldum yaa :47:

ben şimdi o mutfak robotunu değiştiricem

hemde ketılı verip bir tane çaycı mı alsam diye düşünüyorum

çaycıyı misafir varken çay demlerim.. normaldede ketıl olark kullanırım hem paradan hemde yerden tasarruf ederim :44:

sizce nasıl fikir ? :28:

kızlar nişanlı biri olarak ben de aranıza geldim ama maceraya atılıp taaa en baş sayfadan okumaya başladım. iş arasında ne kadar okuyabilirsem sonunda aranıza katılacağım :) sson mesajda yazılana da cevap veriyim, çaycı iyi fiikir bence ben aldım. bir de ona zaman ayarlı priz yaptırırsınız. akşamdan kur prizi sabah kalktığında sıcacık çayın hazır olsun :9:

kızlar nişanlı biri olarak ben de aranıza geldim ama maceraya atılıp taaa en baş sayfadan okumaya başladım. iş arasında ne kadar okuyabilirsem sonunda aranıza katılacağım :) sson mesajda yazılana da cevap veriyim, çaycı iyi fiikir bence ben aldım. bir de ona zaman ayarlı priz yaptırırsınız. akşamdan kur prizi sabah kalktığında sıcacık çayın hazır olsun :9:

,hoşgeldin tatlım boşver kız geçmişi sen gel tanışalım kaynaşalım :29:

Back
X