- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #5.721
,hoşgeldin tatlım boşver kız geçmişi sen gel tanışalım kaynaşalım
çok güzel bi konuya çok hoşbuldum canım
geçmişi okumadan buralara nasıl geldiniz bilemicem o yüzden okuyorum. yoksa takıldığım bi yerde soru sorduğumda zaten geçmişte vardı diye cevap almak istemiyorum.
vee daha bizim düğün tarihimiz belli değil ya sinir oluyorum
bu hafta nişanlanalı 3. haftamız bitecek, konuşmak için gelecekler ama bakalım uygun bi tarih bulabilecek miyiz yaa, yerler dolmuştur bile ve ben nişanda olduğu gibi yine kışa kalmak istemiyorum
canım herşey kısmet.nasipden kısmetten öte gidilmiyo valla.akışına bırak sıkma canını.
kendini tanıtır mısın.
ben tanıtiyim kendimi.istanbulda yasıyorum 22 me yeni girdim.
ön muhasebe ve sekreterlik yapıyorum.
orduya gelin gidicem.
25 haziranda nişanlandım.
6 mayısda istanbulda kınam var salonda düğün gibi olcak yani
12 mayısta orduda düğünüm var.
nişanlımda muhasebeci.
işte böle
kırklareli de yaşıyorum canım, memurum. 25 yaşındayım. 24 aralıkta nişanlandım :) düğün belli değilNişanlım da memur. Böyle işte. Kendi çapımızda hayalleer kuruyoruz iştee
kızlar link vermek yasak mı iç bilmiyorum ama şu nevresime bayıldım daa 125 tl yaa
Şirinler In Love (Çift Kişilik)
hoşgeldin diyelim o zaman
hiç acele etme düğün için geç olsun temiz olsunn
günaydın gelinciklerrrrrrrrr nasılsınızzzzz
abcde canım memnun oldum olsun biz 4 aylık nişanlıyken belli oldu net tarih kafana takma
hoşbuldumm, teşekkür ederim. inşallah biz de bi tarih koyacağız bu hafta sonu
neler yapıyosunuz bakalım neler aldınız ne muhabbetleriniz var. inşallah ben de bi tarih veririm de ilk sayfada benim de adım olurr artııkk
Gold Case Çift Kişilik Nevresim Takımı İstanbul - Ev Tekstil - Hepsiburada.com
bide böle bi istanbul nevresimiama nevresim limitimi doldurdum 5 nevresimim var pike de alcam örtü de alcam 3 de battaniyem var annem asar beni artık evlendikten sonra alırım
uzun uzun yazcamda patron burda kıssbirazdan yazarım hazırlıklarımı
kızlar link vermek yasak mı iç bilmiyorum ama şu nevresime bayıldım daa 125 tl yaa
Şirinler In Love (Çift Kişilik)
kırklareli de yaşıyorum canım, memurum. 25 yaşındayım. 24 aralıkta nişanlandım :) düğün belli değilnişanlım da memur. böyle işte. kendi çapımızda hayalleer kuruyoruz iştee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?