2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
esmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
seni sımsıkı sarmak istiyorum bu nasıl güzel bir arastırma böyle kurban olurum sana kızzzzz
inan çok faydalı oldu.ben ikinci bindallıyı çok begendim.
mumlar süper
dagıtılacak kınalar harika ayyyyyyyyy heyecan yaptım.kaynana bana ödenek çıkarsında bende alışverişi yapem
sonuçta bindallıdır kınadır sepettir kına başörtüsüdür erkek tarafına ait.
ekstra bi mum la kızlara dagıtılacak taç var.

ayyy o teften almam lazım kesin alcam 2-3 tane yaaaaaaaaaa

herkese merhaba bende 2012 eylul ayında evlenıcem... Çeyiz hazırlıklarına basladım ne zor ıslermıs dısardan ne kadar kolay gelıyordu... 2012 de evlenıcek butun bayanlar allah yardımcınız olsun ceyız begenme ve alma konusunda...

sana katiliyorum arkadasim.. bende agustos ayinda evlenicem.. gercekten cok zor ve stresli bir sürec.. ama tatli stres diyelim, ve tadini cikarmaya calisalim.. =))

kızlar masaörtüsü takımı yüklediğinizi gördüm bnde o modele bakıpkendii beğendiğim tarzı yarattım ..
bu bana dikim kumaş herşey dahil 12 peçetesi masa örtüsü üst te ayrı bi parçadı 70 e geldi güpür felan içinde

nerde diktirdinki gelincik :26: çok ucuza halletmişsin.
ben masa örtüsü runner damacana kılıfı ve poşetliği 60 a yaptırcamda :26:

kızlarrrrrrr günaydın nasılsınızzzzz dün aksam sardırılcakları verdik nihayet

4 takım (1 inin çarşafında dantelleri var tam takım yani)
-1 takım turuncu dantelliydi turuncu kumaşa sarcaklar sadece dantelin altı beyaz olcak
-1 takım beyaz dantel onu komple çingene pembesine sarcaklar dantelin etrafını beyazla işlicekler
-1 takım beyaz dantel onu komple turkuaz mavisine sarcaklar sandelin etrrafını beyazla süslicekler (kaynanaya bu)
-1 takım (tam olan) danteli beyaz,onu da bembeyaza sarcaklar.ama dantelin altı siyah saten olcak pike görünümü olcak birazcıkın

sonraaa 4 tane sadece takımlardan hariç yastık kılıfı.(anneanne-babanne-kaynıma koymaya.biride anneme bırakcam)
renklerini hatırlamıyorum ama

sonraaa 4 seccade(annem etamin işlemiş eskiden onların içine elyaf koycaklar ayaklık yapcaklar falan.

2 seccade daha,onlarda dantelli olcak.simli mimli bişiler olcak biri bana biri kaynanaya

2 kaynana minderi,koyu mor kumaş,danteli beyaz

Günaydınn kıslarrrr
Neler olmuş böylee çok güzel paylaşımlarr yapmışsınızzz canalrımm, esmam sen birr harikasınnn amaa gözümüü korkutttun ne yalan söyliyimmm bindallısıydıı kınasıydı bilmem nesiydii Bi eminönüü şarttt benim elbisem var konada giyilebilcek kırmızı onu giyebilirim yada hiç elbise felan giymem sadecee bindallı giyebilirim. Okadar kına gecesi org. yapıyoruz bindallıyı sadece kına yakılırken giyiyoruzz

Sonracımaa mervemm sen ne kadar şey yaptırmışsın kıss öyleee ne kadar tuttu bunalrın hepsiiciğii:18:

Bende çok beğendim kumaş içindemi 70 tl ucuza gelmiş cidden, güle güle kullan.

sana katiliyorum arkadasim.. bende agustos ayinda evlenicem.. gercekten cok zor ve stresli bir sürec.. ama tatli stres diyelim, ve tadini cikarmaya calisalim.. =))

Kızlarr aramıza hoşgeldinizz, hayırlı olsunn, aramıza daha sık uğrayın birlikte paylaşalım, stresimizi beraber yenelimm.

Eee pekii sizde durum nedir, ne aşamadasınız ??

evet canım baya bişiler ayarladık.bunlar 580 tuttu

ayriyetten kırmızı siyah pamuk saten nevresim diktiriyorum oraya o 90 tl
ve 16 parça boncuk işlemeli salon takımı aldım 95 tl.
yani hepsi toplam 765 tuttu da 580inini bu ay kapatvaz pikoların parası yani.diğerleini annem eline geçtikçe vercek öle annastık

Selam kızlarrr nabersinizz,
ay neler kaçırmışım oku oku bitiremedim cvp veremedim bi türlü
pinkciim önceliikle mobilyalarını almışsın çok güzeller hayırlı olsun güle güle kullan, markada neymiş en iyisi bile rutubet nem alınca şişiyo nasılsa, dikkatli kullanırsan yıllarca bişey olmaz..
fırınlı ocağa gelince bende ondan aldım ablamlar kullanıyo senelerdir bi sorun olmadı, çift bölmeli fırını var benimkinin çok beğenmiştim ama her mutfakta onu koymaya yer olmuyo malesef o zaman kötü olur, evim bi tutulsunda yeri yoksa mecburen değiştirip setüstü ocak ve mini fırın alıcam
kahvaltı takımını merveninn dediği gibi yapmak mantıklı, onun renkli görünüşü hoş oluyo kendin uydur gerekli parçalardan. Ben aldım takım siyah beyaz benimki, o renklilerde gözüm var hala.. :)
kına araştırmalarına hayran kaldım süpersin valla, kırmızı hafif kabarık göğüs altı taşlı olan kınalığı çok beğendimm..
Ne kaldı yaa :111: pikolarını halleden herksin gözleri aydın, bende görürüm o günleri inşallah

nerde diktirdinki gelincik :26: çok ucuza halletmişsin.
ben masa örtüsü runner damacana kılıfı ve poşetliği 60 a yaptırcamda :26:
kuzum istanbul eminönünden malzemeleri aldım gltepede de dikime verildi
Bende çok beğendim kumaş içindemi 70 tl ucuza gelmiş cidden, güle güle kullan.

çok saolu kuzular..bende dikilceklerimi verdim terziye valla incik cincik ne çok masraf oldu:26:

kızlar kına ıcın bısı soylıyım bende kesınlıkle su shakıra kemerı mı ne dedıklerı zımbırtılardan 8 10 tane almalısınız sahsen ben öle yapıcam oynarken harıka oluo :))))

bıde kınaya gelen genclere dagıtmak ıcın 100 tane falan kırmızı oje alıcam toptan alınca ıyı fıyata verırler. uzerlerıne de stıker ....kınasına hosgeldınız falan yazıp yapıstırıcam kına lar dagıtılırken genclere kına yerıne verılsın dıe...

gırıste mısafırler karsılanırken arkadaslarınızdan bırı bındallı tarzı bı kıyafet gıyıp elınde tepsıde lokum tutabılır.

ben kınam ıcın kırmızı mınık mınderler dıktırıcem( kaynanamın elınden gelıo o dıkcek ) kına yakılırken ben sandalyeye otuurcam onlarda mınderler etrafıma oturucaklar. sandalyemıde suslucem. cunku kına gecesı adı ustunde ama kımse kına yakılırken gormuo herkez hurra kosturuo. ben hep uzulmusumdur goremıom dıe o yuzden böle bı fıkır geldı aklıma.

sımdılık bu kadar aklıma gelenler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…