- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #5.621
herkese merhaba bende 2012 eylul ayında evlenıcem... Çeyiz hazırlıklarına basladım ne zor ıslermıs dısardan ne kadar kolay gelıyordu... 2012 de evlenıcek butun bayanlar allah yardımcınız olsun ceyız begenme ve alma konusunda...
Eki Görüntüle 322241
kızlar masaörtüsü takımı yüklediğinizi gördüm bnde o modele bakıpkendii beğendiğim tarzı yarattım ..
bu bana dikim kumaş herşey dahil 12 peçetesi masa örtüsü üst te ayrı bi parçadı 70 e geldi güpür felan içinde
Eki Görüntüle 322241
kızlar masaörtüsü takımı yüklediğinizi gördüm bnde o modele bakıpkendii beğendiğim tarzı yarattım ..
bu bana dikim kumaş herşey dahil 12 peçetesi masa örtüsü üst te ayrı bi parçadı 70 e geldi güpür felan içinde
herkese merhaba bende 2012 eylul ayında evlenıcem... Çeyiz hazırlıklarına basladım ne zor ıslermıs dısardan ne kadar kolay gelıyordu... 2012 de evlenıcek butun bayanlar allah yardımcınız olsun ceyız begenme ve alma konusunda...
sana katiliyorum arkadasim.. bende agustos ayinda evlenicem.. gercekten cok zor ve stresli bir sürec.. ama tatli stres diyelim, ve tadini cikarmaya calisalim.. =))
Günaydınn kıslarrrr
Neler olmuş böylee çok güzel paylaşımlarr yapmışsınızzz canalrımm, esmam sen birr harikasınnn amaa gözümüü korkutttun ne yalan söyliyimmm bindallısıydıı kınasıydı bilmem nesiydiiBi eminönüü şarttt benim elbisem var konada giyilebilcek kırmızı onu giyebilirim yada hiç elbise felan giymem sadecee bindallı giyebilirim. Okadar kına gecesi org. yapıyoruz bindallıyı sadece kına yakılırken giyiyoruzz
Sonracımaa mervemm sen ne kadar şey yaptırmışsın kıss öyleee ne kadar tuttu bunalrın hepsiiciğii:18:
Günaydınn KIzlarr
Ben kimse gelmez diye düşünüyordum ama herkez burdaymış maşallahh :)
evet canım baya bişiler ayarladık.bunlar 580 tuttu
kuzum istanbul eminönünden malzemeleri aldım gltepede de dikime verildinerde diktirdinki gelincik :26: çok ucuza halletmişsin.
ben masa örtüsü runner damacana kılıfı ve poşetliği 60 a yaptırcamda :26:
Bende çok beğendim kumaş içindemi 70 tl ucuza gelmiş cidden, güle güle kullan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?