Merhana topiğimizin güzel gelinleri,
Haftasonu herkesin çok yoğun geçmiş sanırım benim de yoğun sayılırdı.. Eninönüne gittim gelinlik kumaşı bakmaya, altın hazır düşmüşken set baktım kendime.. yaza doğru artar fiyatlar yine.. sanırım haftaya alıcaz.. önerdiklerine göre 22 ayar olmasına dikkat etmek gerekmiş bir de işçiliği az bir model seçersek satarken fazla zarar etmezmişiz..
Nişanlım trabzon hasırlarını çok beğeniyor, ben de şimdi takamazsam da 5-6 yıl sonra onları taşıyabilecek bir kadın olurum diye düşündüm.. Ama çok pahalılar gramları fazla çünkü bende dedim sen kolyesini al sadece dedim, kelepçesini kalın almadıktan sonra incesi pek güzel görünmüyor. Çocuk maaşını biriktiyor o kadar aldıramam hepsini başka bişey alırız eve diye düşünüyorum.. Zaten sadece kolyenin fiyatı bir set kadar..
Nişanlım kolyeyyi alır annem de kelepçe takmak istiyor ona uygun bir de kelepçe annem aldı mı al sana takım :)
bakalım cumartesi alıcaz.. siz de alırken dikkat edin, ayarı gramı ve gramının fiyatını sorun kıyaslama yapabilirsiniz.. Mesele nette 22 ayar altının gram fiyatı 89 tl, kuyumcu diyor ki gramı 115 tl işçilik için de .. İşçiliği en az olan yerden almak gerek.. siz de araştırın..