• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Bir de Canlarr ben Mobilyalarımı aldım çok şükür benim düğün bütçesinden dolayı bunları aldık ama çok beğenerek içime sinerek aldık resimdekiler gibi som durmuyorlarrrr bir de moda life olduğunu demezsem kimse anlamaz gibi geliyorrr :)) birde şubatta buzdolabının son taksidini veiryorum oda bitiyorrr :16:

almış olduğum mobilyalar bunlar

Eki Görüntüle 321792

yivrum ben çok begenmiştim zaten aynen kim bilcek ne marka oldugunu önemli olan bütçenin yettiği kadarıyla en güzelini almış olmandı ve almışsında allahım agız tadıyla kullanmayı nasip etsin kocişinle :29::29::29::29:

yivrum bende oldum olası kullanışsız buluyorum fırınlı olakları ver geri,al setüstüyle normal bi fırın yuvarlak tepsili bişi.oohh mis.
kurutma makinası daha sonra ilerleyen zamanlarda belki alırım ama şimdi öncelik baska şeylerde senın eksiklerin bitti gibi.al tabiki kullanışlı olur

eksiklerim bitmedi aslında kuzum yaaa çok eksiğimm var

yorganlarım , kahvaltı tkmım ve bardak takımım alınacak ben hala ne istediğimi de bilmiyorum

biliyorum aslında hepsi çok para tutyorr yaa annemde sağolsun bir dedigimi 2 etmiyor her istediğimi alıyor ama çok yük oldum artık :17:

eksiklerim bitmedi aslında kuzum yaaa çok eksiğimm var

yorganlarım , kahvaltı tkmım ve bardak takımım alınacak ben hala ne istediğimi de bilmiyorum

biliyorum aslında hepsi çok para tutyorr yaa annemde sağolsun bir dedigimi 2 etmiyor her istediğimi alıyor ama çok yük oldum artık :17:

kuzum ben kahvaltı takımı yerine şu düz renk pasta tabaklarından alcam 12 tane.bide o renklere uygun küçük şekilli kaseciklerinden alırım al sana kahvaltı seti.bide porselen demlik.

almak isteyip alamadıklarım bunlarr

bu tkm bernardo 299 lira şimdi kampanyası var

1 alana 2. ürün %50 indirimli 225e geliyorr almak isteyen varsa ben hazırımmm kızlarrr
kampanya kaçmadan
$romance_kahvalti_1.webp

bu tkm içinde 225 lira istiyorlar ama perdesi hariş perde içinde 195 lira istedi yapan olsa başka ucuza ya da buna benzer bir takım hemen alacağım ama yok yaa

$263582_10150218497578768_598233767_7371774_3964862_n.webp$255082_10150218496708768_598233767_7371760_3595609_n.webp$252397_10150218496583768_598233767_7371758_797525_n.webp

bir de bir tane kına için düşündüğüm elbise varr

bir de istediğim gelinlikkk soranlara her şey tmm diyorum

Son düzenleme:

1 alana 2. ürün %50 indirimli 225e geliyorr almak isteyen varsa ben hazırımmm kızlarrr
kampanya kaçmadan
Eki Görüntüle 321825

bu tkm içinde 225 lira istiyorlar ama perdesi hariş perde içinde 195 lira istedi yapan olsa başka ucuza ya da buna benzer bir takım hemen alacağım ama yok yaa

Eki Görüntüle 321826 Eki Görüntüle 321827 Eki Görüntüle 321828

ayyy ne kadar şirin bir mutfak takımı bu böyle ya...çoook beğendimm....

canım hayırlı oslun mobilyaların ... gayet güzeller...önemli olan o eşyaların içinde mutlu yaşayabilmemiz değil mi:)))

ayyy ne kadar şirin bir mutfak takımı bu böyle ya...çoook beğendimm....

canım hayırlı olsun mobilyaların ... gayet güzeller...önemli olan o eşyaların içinde mutlu yaşayabilmemiz değil mi:)))

önceliklee merhaba ben topiğin eski müdavimlerindenim aramıza hoşgeldinn sen bayağıdır burdasın

benim Haziran 2 de düğünüm olacak bir tekstil firmasında planlama vs işler yapıyorum işte

31 mayıs kınam olacak. kayınvalidenden ayrı ev kuracağım evililkten sonra da çalışıacağımm

kendi emeğimle bir şeyler yapmaya çalışıyoruz

kendimden kısaca bahsetmek istedikkk sende ufak bir özet yaparsn kısa yoldan kaynaşmış oluruzz :34:

Bir de Canlarr ben Mobilyalarımı aldım çok şükür benim düğün bütçesinden dolayı bunları aldık ama çok beğenerek içime sinerek aldık resimdekiler gibi som durmuyorlarrrr bir de moda life olduğunu demezsem kimse anlamaz gibi geliyorrr :)) birde şubatta buzdolabının son taksidini veiryorum oda bitiyorrr :16:

almış olduğum mobilyalar bunlar

Eki Görüntüle 321792

Bizde anneme o tarz bir yerden uygun fiyata koltuk takımı aldık, herkes çok beğendi ucuz olduğu anlaşılmıyor belki kullanım ömrü daha kısadır ama şimdi en iyi mobilyayı da alsan 10 yıl dayanıyor..Canım mobilyaların çok güzel, güle güle kullan,

Bende fırınlı ocak almıyacağım, kullanışsız diyorlar hep, zaten bulaşık makinesi de alıcam onun üstüne koyarım set üstümü olur biter diye düşünüyorum. Fırın konusunda kararsızım çok güzel fırınlar var bozdolabından pahalı, ankastre fırın alsam iyi değilse markası modeli iyi pişirmiyormuş falan dediler. Annemde davul fırınlardan var şu eski tip belki bende davul fırın alırım hem çok güzelde pişiriyor, biraz rahatladıktan sonra alırım istediğim fırını.. Luxellin börekçisinden memnun değil kullananlar..

Kahvaltı takımlarında çok şirinler almak nasip olursa ağız tadıyla kahvaltılar geçirirsiniz inş. onlarla

Pinkim geçmişi okuyoduym geç oldu birazz :1: Bencede ocaklı fırını verr onlar çok eskide kaldıı kimse almıyo artıkk. Onun yerinee şöyle güzel set üstü ocaklaa mini fırın all. Bende merveye katılıyorum başka ihtiyaçların varsa onları all kurutma makşnası olmasada olur ama başka ihtiyacım yok diyosan ve evinde yer varsa al tabi kutumanıda.
Mobilyalarınıda çok beğendim kıss gülegülee kullan çok uyumlu, özellikle yatak odan çok hoşuma gitti.

kampanya kaçmadan
Eki Görüntüle 321825

Eki Görüntüle 321826 Eki Görüntüle 321827 Eki Görüntüle 321828

Mutfakk takımıı çok hoşmuuşş oyyyy. Ben almıycam böylee bişeyy sadece masaya amerikan servisleri alırım diye düşündüm, mutfaktaa dantelimsi şeyler sevmiyorum.
Bide cnm yine merveye katılıyorumm :1: Kahvaltı takımım var benim ama boşuna gereksiz bişi yani servis tabakları yemek yakımında var zaten, içindeki yumurtalık işta çay fincanlarını kullanmıyosun. Küçük kaseleri 4-5 tane oluyoo yetmiyoo felann boşunaa para yanii. Çok hevesi,n yoksaa çıkar aklından derim

Merhaba kızlarrrr ben geldim yine,
ne var ne yok bakalımm ben yokken neler yaptınız inş çooook mutlusunuzdur gelincikler:46::46::46:

pink_love kahvalti takimin cok seker.. ayrica sifonyeri cok begendim aynasi degisik, güzelmis..
mutlu günlerde kullan..

önceliklee merhaba ben topiğin eski müdavimlerindenim aramıza hoşgeldinn sen bayağıdır burdasın

benim Haziran 2 de düğünüm olacak bir tekstil firmasında planlama vs işler yapıyorum işte

31 mayıs kınam olacak. kayınvalidenden ayrı ev kuracağım evililkten sonra da çalışıacağımm

kendi emeğimle bir şeyler yapmaya çalışıyoruz

kendimden kısaca bahsetmek istedikkk sende ufak bir özet yaparsn kısa yoldan kaynaşmış oluruzz :34:

tabi canım hemen bahsedeyim kendimden:)) evet bende çok yeni sayılmam epeydir topiği takip ediyorum ve hepinizii artık tek tek tanıdım sayılır:) gerçekten burda herşeyi paylaşmak çok güzel...

benimde düğünüm 22 haziranda kısmetse canım.. kına zamanını henüz belirlemedik:) ev henüz belli olmadığı için ev eşyaları işine hiç giremedik biz henüz...ne beyaz eşya ne de mobilya.. bu sırada annemin ısrarlarını kıramadığımız için bir de nişan yapıcaz ..böyle işte tanıştığıma çokkk memnun oldum..

esmacım çok tatı kahvaltı takımı evet ama böcüğümn dediği gibi çok hevesliğin yoksa çıkar aklından.al düz renkli tabaklardan 12 tane.5-10 tane de şekilli minik kaselerden al.
bide porselen demlik.inan 100 tl yi bulmuyo.
bide ben kahvaltıda porselen bardak kupa fincan sevmiyorum cam olcak ohhh miisssss :7:cam bardakta bol bol olacagı için oldu bittii :24: o mutfak takımları süper yaaaa.bende kırmızı siyahını yaptırcam ama ben sadece masa ürtüsü runner damacana kılıfı ve poşetlik diktircem.peçete istemiyorum.camımda yok amerikan mutfak şeklinde mutfak kısmında cam yok yani.

su takımına gelince aşkitom :52::23::23::23: ben su takımlarındaki parçaları gereksiz bulanlardanım.
bu ay deilde subatta istoça gidip 12 şarap kadehi,12 de meşrubat bardağı,1 de kokoş bi karaf aldımmı al sana su takımı.yemek takımımla onları kullanırım.günlüğe bi dolu bardak oluo zaten kuşum.
fikir benden.tabi yinede senin hevesine zevkine kalmış bişey.şartlar yetişmiyosa zorlama kendini.

Kız topiğee geldiğinee pişman olduu bütünn hevesini kırdık zatiii:9::9::9::9:

Son düzenleme:
Kızlar alıntı yapmadan sohbet tadında cvp veriyorum herkeze aynı şeyi yazıp yormayayım beyinleri :)

lovely memnun oldumm tatlımmm

ve mobilyaalrım için yapmış olduğunuz yorumlar içinde çok tşk ederim daha güzelleri sizlerin olsun inş..

bazı ark bazen es geçip cvp yazamayabiliyorum lütfen mağzur görün iş yerinden yazıyorum ve gerçkten yoğun çalışıyorum aklımda kalanlara cvp yazıyorum

kahvaltı tkmı için ve su tkmı için yapmış olduğunuz yorumları beğendim kızlar aklıma da yatmadı dedigl aslında bildiginz igib bende ilkten öyle düşünüyordum ama parçaları birleştir ay şunu yap bunu yap daha çok yordu beni bir de kombinasyon çok hoşuma gitti çok mutlu etti
o mutfak tkmını istesemde alamam zaten çok pahalı inş. daha güzel masa örtüleri bulurum da es geçer bunu
bir mutfak tkmı almam lazım böyle packwork tarzı dantelsiz şeyler istiyorum varsa bildiginizz bir yer fikirlere açığımm

yok böcüğümm ya pişman olmadımmm en azından fikir beliriyor kafamdaaa

o zaman onları da şöle yapalımm kahvaltı tkmı için sadece ortaya kaselerden alıyım servisleri tabak tkmdan kullanırım çaydanlık zaten alıcam şekeriliğim tuzluğum var çay bardağı alırım şöle güzel bir tkm cam olarak kuzumunda dediği gibi cam gibisi yok oh miss tmm vazgeçtimmm :33:

su tkmı içinde öle bir fikir vardı aklımda diger topikte tanıştığımm gasoline vermişti bu fikri eminönünde bulabilir mişiz mervoş o dediğimiz kadehlerdenn annemi dertten kurtarayım acele etmiyimm

o fırınlı aygaz mevzusunu da inş. bu hafta halledicem

eminönü alışverişinde hepsini tamamlarım inş..

Son düzenleme:
Kız topiğee geldiğinee pişman olduu bütünn hevesini kırdık zatiii:9::9::9::9:
eneemm sorma :27::27::27::27::27::27::27::27:
Kızlar alıntı yapmadan sohbet tadında cvp veriyorum herkeze aynı şeyi yazıp yormayayım beyinleri :)

lovely memnun oldumm tatlımmm

ve mobilyaalrım için yapmış olduğunuz yorumlar içinde çok tşk ederim daha güzelleri sizlerin olsun inş..

bazı ark bazen es geçip cvp yazamayabiliyorum lütfen mağzur görün iş yerinden yazıyorum ve gerçkten yoğun çalışıyorum aklımda kalanlara cvp yazıyorum

kahvaltı tkmı için ve su tkmı için yapmış olduğunuz yorumları beğendim kızlar aklıma da yatmadı dedigl aslında bildiginz igib bende ilkten öyle düşünüyordum ama parçaları birleştir ay şunu yap bunu yap daha çok yordu beni bir de kombinasyon çok hoşuma gitti çok mutlu etti
o mutfak tkmını istesemde alamam zaten çok pahalı inş. daha güzel masa örtüleri bulurum da es geçer bunu
bir mutfak tkmı almam lazım böyle packwork tarzı dantelsiz şeyler istiyorum varsa bildiginizz bir yer fikirlere açığımm
masa örtüsü için güzel bişi görürsem söylerim sana kuzum aklımda bulunsun
yok böcüğümm ya pişman olmadımmm en azından fikir beliriyor kafamdaaa

o zaman onları da şöle yapalımm kahvaltı tkmı için sadece ortaya kaselerden alıyım servisleri tabak tkmdan kullanırım çaydanlık zaten alıcam şekeriliğim tuzluğum var çay bardağı alırım şöle güzel bir tkm cam olarak kuzumunda dediği gibi cam gibisi yok oh miss tmm vazgeçtimmm :33:

su tkmı içinde öle bir fikir vardı aklımda diger topikte tanıştığımm gasoline vermişti bu fikri eminönünde bulabilir mişiz mervoş o dediğimiz kadehlerdenn annemi dertten kurtarayım acele etmiyimm

o fırınlı aygaz mevzusunu da inş. bu hafta halledicem

eminönü alışverişinde hepsini tamamlarım inş..
heh böyle işte.ama ne sıkıntıya sokalımki kendimizi :29::29::29::29::29::29: istoçtada var 1 milyonculardada var.
6 kadeh bardağı max 15 tl.
12 kadeh bardağı 30
12 meşrubat bardağı da 20 desek
hadi 20 de kokoş bi karaf (ki 1 milyoncularda paşabahçenin yamuk hani altı genişşşşş üstü daracık sürahisi varya onlar 5-6 tl bişi)
70 e hallolur ki max fiyatı bu :28::28::28::28:

Kızlarrrr :52: Kınanız mı olacak ? Neyle şenlendirsemmm müthiş bir kına olsa diye mi düşünüyorsunuzz ... düşünmeyin ben araştırdımm işte fiyatlar ve çeşitlerr aşağı yukarı fiyatlar dedigim gibi ama istanbulda oturanların eminönü gibi bir vantajı var internette fiyatlar daha uçuk oluyor... eminönünü tavsiye ederimm işte buyrunnn

kına elbiseleri bunları Fatihte Eminönünde vs gelinlikçilerde diktirabilir veya satın alabilirsiniz aynı zamanda gelinliği de
üzerinde çok degerli taşlar olmadığı sürece fiyatlar 500 ile 1500 lira arasında degişiyorr. bu elbise illa kırmızı olması gerekmez istediginiz renk olabilir ama ben açık olsam kırmızı tercih ederdim.. illa kabarık olması gerekmez Nihalin elbisesi gibi bir elbise de olabilir tercihe ve mekan seçimine göre degişirr

$PromGirl-490500309.webp$74b709a577c233337db8e672d88e9dfa_1269739750.webp$441101eb7f9523e57c2d40422afc1ecf_1269736774.webp$c3fc300885aa63f06933165f739f6c7c_1298889979.webp$gelinlik 2..webp$nihalin-kina-elbisesi.webp$nisan-elbisesi-55.webp$PromGirl-490174309.webp

Ve kına yakımında giyilen bindallı

bunların fiyatları ise gene eminönünde daha uygun olup 80 ile 200 tl arası kiralayabilir veya satın alabilirsiniz

$Bindalli-Osmanli-Tasarim-Modelleri.webp$bindalli-modelleri7-9296.webp$bindallı.webp$yenibindall__1241046421.webp$kina+gecesi+kiyafetleri+ve+bindalli.webp

ve şimdilerde moda olan bindallı üstüne takılan ve eminönünde daha çok ve daha güzel çeşitleri olann aksesuar

25 ile çeşitine göre 80-90 arası degişiyor fiyatları

$H818.webp$H8301.webp

fiyatları 10 tl ile 25 tl arası degişenn kına örtüleri

$images.webp$13528288ak7.webp$k08.webp$images (1).webp

İşte gelen misafirlerinize genç kızlara kına yakılırken hediye edeceğiniz kına taçları

fiyatları 1,9 ile 3,5 tl arası degişiyorr

Eki Görüntüle 321999 $1,90 TL GG.webp$2,5 TL TANESİ.webp

Kınaların vazgeçilmezi kına mumları
fiyatları 1,8 ile gene 3 tl arası değişiyor

Eki Görüntüle 322003 $1 TL.webp$1.2 TL.webp$12 li paket 19.90 TL.webp$KINA-MUMU1.webp

Kınaların dağıtılacağı kına sepetinizzz
bunların fiyatları ise 20 ile 45 arası degişiyorrr

$KUSLU-BEYAZ-NISAN-DUGUN-KINA-SEPETI__40488701_0.webp$25 TL.webp$imgp0187.webp$Kına Sepeti.webp$Kina-sepeti-Kina-tepsisi-Takim_887390_1.webp

Kınaların yakılacağı kına tepsileri bunlarda sepetler gibi fiyatları 20 ile 45 arası degişiyorr

$KIRMIZI-KINA-TEPSISI-ebat-60cm__34039321_0.webp$ayd_kinasepeti.webp$images.webp$Kina-Tepsisi-Ozel-Tasarim__45.webp

50 lik veya 100lük paketler olarak satılan 50liklerin 9,9 olarak satıldığı 100lüklerin 19,9 olarak satıldığı kına keseleri

$100 ADET 20.webp$100 ADET 19,9.webp$100 AD.webp$50 ADET 10 LİRA.webp$50 ADET 9,9.webp$RENK-RENK-GELIN-DAMAT-FIGURLU-KINA-KUTUSU-50ADET__48866600_0.webp

Kınam daha şenlensin diyorsanızzz tefler ve mendiller

tef fiyatları degişiyorr tercihe göre 7tl den 70 e kadar var ama aleminyumlar 7,9 :34:
ve renk renklerr

$TEL 5 TL İLE 7,9 ARASI GG.webp

işte halay ve horon başınızın elleri boş olmasınnn

$HALAY MENDİLİ.webp

ve En sevdiklerimm konfetilerr

en fazla 2 adet alsanız işinizi görür gibi

fiyatları resmin üzerine tıklayınca resim adında yazar

$5 TL.webp$4,3.webp$3,5.webp$5,9.webp

ve tabisi de Volkansız olmazzzz bunlardan satın alırken iç mekan ve dış mekan olmasına dikkat edin bazıları 3 m oluyor bazıları 6 metre bazıları dumansız oluyor fiyatları da buna göre opsiyonel olarak degişiyorr
gene fiyatları resmin üstüne tıklayınca köşede yazar 5-7 tl arası

$6 LİRA.webp$İÇ MEKAN 5 TL.webp

Umarım faydalı bir paylaşım olmuştur arkadaşlar burdaki fiyat araştırmasını gittigidiyordan yaptım
Bunların daha ucuzlarını ve bir çok çeşitini eminönünden bulabilirsiniz
Ve çok iyi pazarlık yaparsanız vermiş olduğum fiyatların çok çok altında alabilirsiniz

Back
X