- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #5.521
fıyatlar cok ıyıymıs cnm ya... bu arada ben hıc dantellı nevresım falan yaptırmıyorum kaynanam nısan ıcın pıke takımı yaptırıcaktı onu da ıkna ettım fransız dantelınden yaptırdım. kaynana bohcasına da tacın gusel bı pıke takımını koymustum. ben otekılerı kullanamam gıbı gelıo yanı ben kıyamam o kadar emek ustunde yatmaya
ama kaynanam ılla bı tane yaptırcakmıs bende gonlu olsun dıe tamam dedım. hem bosuna emek hem bosuna para gıbı gelıo bana ama ıste herkesın kendı terchı. sende ıstegın gıbı modeller yaptırırsın ıns cnm
tatlım bende istemiyorum ama napim yaaa annem hevesli kaçarak evlendiği için bütün hevesini benim üzerime kuruyobende ses etmiyorum
Yani cnm tutun artık, 3. ayda düğünn ocaktaa tutmanızz en güzell rahat rahat hazırlarsın evinii
Mobilyanı perdeni halını felan evine göree alman iyi olur ev öncedne belli olsunki onlarıda hallet yoksa sıkışırsın.
İki ay öncesi ideal evt, hemen bulunursa tabi, inşllh gönlümüze göre buluruz..
Biz şimdiden başladık aramaya, hatta bi tane beğendik haftaya bakmaya gidicem ama daha erken tutmak için, 2 ay bekletirse tutarız.. Beklemezse de kimseler tutamasın yine bize kalsın inşllaaahh aminn..
ayrıca haftaya nikah günümüzü de ayırtıcaz bizzz, gel p.tesi gel
o günlerde bende üç buçuk atıyo olucam amanııınnn... :122:
günaydın kızlarrrrrrrr
bende mutluyum huzurluyum ve bu yıldan çok beklentim var aşkımla çoooooookkkkkkkkkkkk musmutlu bi hayatın baslangıcı olcak inşallah bu yıl.
herşey güzel olsun.çok sevelim
daha çok sevelim her geçen gün.
selincim evet uygun fiyatı gerçekten.
bu aksam sandıktan çıkarırız yıkancakları yıkarız yarın aksamda güzelce ütülerim.veririz bu hafta içi.
selincim biliyon bende bunun diğer rengini düşünüyodum indirim bu ayın sonuna kadar mı geçerli.bende kaçırmiyim kızzz.bide içi kadiye demiştin sen.baktın mı kızz ben resimden anlamadım her rengide öyle miAmanınn şimdii çiftee mutluyummmm
Kızlarrr beklediğimeee değdiiiii Beğendiğim yatak örtüsünü paylaşmıştımm, Ocaktaa indirim bekliyodumm vee doğruu tahminnn
Az önce baktım fiyatlar değişmişş vee yatakk örtümmm ocak ayınaa özell giyatıı 149,40.-tl 185 den düştüüü ayy çok mutlu oldummmm,
Yarınn almayaa gidiyorumm kısmetseeeee
Eki Görüntüle 319033 Eki Görüntüle 319034
Ayyy inşallahh balım yaa çok mutlu olalımm ama hep olalımm, kocaları sevelimm, sevilelimmm.
Dantelleri aradan çıkarcan ne güzell. İkitellidemi senin bu yer bana bi tarif edermisin
Bende dün çeyizlerimi düzenledimm, güzel güzel kolilere yerleştirdimm derledim topladımm çok iyi olduu. Bu haftada alacaklarım varr sonraa bi mola vermek istiyorumm. Yatak örtümde indirimdee zatenn ayy çok mutlu oldum. Ama fiyatı artmış 200 tl olmuş ocak ayına özel 149 tl
selincim biliyon bende bunun diğer rengini düşünüyodum indirim bu ayın sonuna kadar mı geçerli.bende kaçırmiyim kızzz.bide içi kadiye demiştin sen.baktın mı kızz ben resimden anlamadım her rengide öyle mi
ben kolilemicem son zamanlara kadar yaa belki sererim belli olmaz bana.ama hepsi bi köşede duruyo derli toplu.
çeyizciyi tarif edim sana fıstık.
ikitellide istanbul hospital var.ordan aşşa iniyosun mehmet akif mahallesi yönüne dönünce ismar marketin tam karşısı.
Evet cnm her renginin içi kadife. Yarın akşama niyetlendim ama mağazada olamayabilir, sipariş veririm gelir alınca söylerim sana.
Benimkiler çok dağınıktıı küçük küçük kutulardaydıı devrincek gibi büyüklere yerleştird.m
kızlar gelinliğimi diktirmeye başladım geçtiğimiz cumartesi şimdi de üzerine nasıl bir takı olur diye düşünüyorumhem kına hem gelinlik için
Kılzlarr günaydınnn, mutluyumm, huzurluyumm, umutluyummmmmmm
2012 yılınızz hayırlıı olsunn gelinciklerimmm,
mervemm aldığın fiyatlar çok uygun hiç kaçırmaa diyorumm,
Çiğdemmim aldıkların çok hoşş kepçelerinde gözüm kaldı kaça aldın merak ettim.
Gizemcimm pardon ben yanlış anlamışım 4 ayda evleniyosunn ama bizden öncee gitcennn
:)))) oncelıkle hepınızın yenıyılını kutluyorum kızlar. canım kepçe takımını 30 aldım ama nakıt degıl taksıtlı alısverıs yaptıgım bı yerden, nakıt alımda yuzde 20 ındırım oluomus. belkı pıyasada ındırımlı fıyatından satılıodur bılmıorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?