- 19 Aralık 2009
- 736
- 0
- 316
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #5.501
esra kıss sen araştırmışsındır ortalama fiyatlar nasıl.benimki deri kodonlu muı ister çelik mi bilmem ama ortalama nasıl fıstık
yok kıssss 1000 tutmaz sanmam.da pike çok tutuyo işte 300-400 arası pike zaten.ama yinede 1000i bulmaz ya bence.takımların tam takımmı yani yorgan agzı yastık agzı ve çarşaf etekleri şeklinde mi.
benim takımlarımın 3ü sadece yorgan agzı yastık agzı(artık çarşaf danteli kalmadı)
1 taneside annemin israrı nedeniyle tam takım gelin yatagı olacakmış dogum yaptıgımda kullanırmışım falan.
evet fıstık çarşafta dantel olmayınca fiyat düşer tabiki.
sen pamuk saten sordugun için çok fiyat çıkarmış olabilirler.ben normal sardırcam işleme piko yerleride sade olcak aman bu kadar eksiğin içinde ona o kadar fazla bütçe ayıramayız.zaten 1 i kaynanaya 3 ü bana bende kullanmamki pek nadir yani.yada kullanırım hemen eskisin :)) misafire onları veririm :))))
Benimkiler aplikeli şekilli mekilli bişiler olcak galiba, pamuk saten olcak hatta birini sırf saten mi yaptırsam diye de düşünüyorum :26: ama nevresimin çarşaflarında gerek yok gerçekten, o dantellerimde öyle dursun belki ilerde lazım olur bida kim örcek...
bende iyyim fıstık iyi gidiyo bi sıkıntı yok çok şükür.
öğlende eve gidiyorum yemek ye namaz kıl bi saate yakın zaman geçiyo ikindide bi daha gidiyorum 15 dk zaten aksam ezanıyla çıkıyorum bi solukta aksam oluyo allaha şükür inşallah sorunsuz deweam eder.
İyiki yakın yer bulmuşsun o zaman, benimde giynmem başörtü takmam gerekiyo rahat edilmiyo adamların yanında evt, bidaha işe girerken bende dikkat edicem, o zamana kapancam da inşllh
Güle güle kullan canımm..
yaa uyuz oldum şimdinişanlım gitmiş damatlığını almış kuzeniyle, netten bi model beğenmiştik beraber sadece bakıcaklardı güzel oldu demişler almış oda :111: ne diyim ben şimdi hayırlı olsun dedim..
ayy canım çok şıklar güle güle kullan inşalaaahhhhhh.porselen demlik bende alcam yaaa
günaydın kızlar nasılsınızzz.
aksam annemle çıktık hemen evin yakınında bi çeyizci var burdanda fiyat soralım dedik.
1 takımı 100 e sarıyo kız.
benim 4 takımım var.
3 ü yorgan agzı yastık agzı ve dantelsiz düz çarşaf
1i tam takım.çarşaf eteklerindede dantel var yani.
çarşafı düz olanları 100 den çarşafı danteli olanı 135 den yapcak (tam takımım pike havasında olsun diye dantelin altına gelecek yere saten koysak.beyaz dantel,bembeyaz kumaş,dantelin altı siyah saten:123::123::123::123::123: )
sonra 2 tane seccade yapacak danteli hazır şatafatlı bişey olcak biri kaynana bohçasına biri bana 25 den hesapladı onları
sonra 3 çift yastık kılıfı.dantelleri onlarında hazır rengine verirken kadar vercem (anneanne,babane,kayın bohçasına sadece yastık kılıfı koycaz kusura bakmasınlar abartamam o kadar)
bide annemin sandıkta kendi elleriyle işlediği etamin seccadeleri var 5 tane de onu hesapladı içine elyaf koycak namaz kılanların dizleri acımasın
bunlar yapıldıktan sonra bi de kaynana minderi olayı var saçma sapan bi adet ama annemi kırmak istemiyorum hevesi var yapsın.
kaynana minderi böle süslü püslü pufur pufur iki yer minderi düşünün.ama kaynana ya vermiyosun kaynana gelince ona oturuyomuş güya işte laf olsun torba dolsun
bunların hepsi 580 tutuyo kızlar
bide onlar normal nevresimde dikiyolar.
hani şu hazır satın aldıklarımızdan.bi kumaş gördüm kırmızı,üzeri siyah desenli ve pamuk saten.ama ben pamuk satenleri 200 e falan aldıgım için ses etmedim.
annem kumaşlara bak ne güzel diyince soruverdim bu kumaştan nevresim kaça dikersiniz diye 90 a dikiyoruz dedi
dedim tmm sardırılcakların parasını 1 ayda halletcez biz.bundanda dik sen annem öder eline parar geçtikçe (çeyizci mahallemizin orda hemen yıllardır gider gelirdik)
öyle işte çok sevindirik oldum.en çokta kırmızı nevresime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?