- Konu Sahibi bal_bocegi
- #5.541
Günaydınn mervemm nbrr??
Kahvaltıı yapıyomm gell kızz ortak oll![]()
afiyet olsun fıstık geliyorum hemenck

bende çay içiyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydınn mervemm nbrr??
Kahvaltıı yapıyomm gell kızz ortak oll![]()
Sadece günü ayırttık, para vermedik ama 300 ü bulur hepsi dediler, nikah düğünde olcağı için memur gelceği için daha pahalı oluyo tabi.
Evrak listesinde 5 foto aile hekiminden sağlık raporu kimlik fotokopisi bu kadar yazıyo.. :44:
Esracım hayırlı olsunn, ne zamana aldınızz tarihii hangi belediyee vee aşamalarr nee bizde bu ayy gidicez sanırımm.Off ne çok işimiz varr yaaaaa![]()
Esracım hayırlı olsunn, ne zamana aldınızz tarihii hangi belediyee vee aşamalarr nee bizde bu ayy gidicez sanırımm.Off ne çok işimiz varr yaaaaa![]()
Günaydın kızlarr, afiyet olsun
hepimize hayırlı bir yıl olsun inşallah...
Çokk mutluyum, dün nikah tarihimizi ayırttıkbi tane gelinlik denedim üstünü çok beğendim ama mendil etekten vazgeçtim başka parçalı etekli bişey alıcam, ben mendil eteği kaldıramıyorum galiba çok ağır bişey, onu giyersem tüm düğünüm işkence olur bana..
Başka başkaa, ev aradık beğendiğimiz bi tane vardı tutulmuş üzüldük ona ama kısmet değilmiş..
Siz naptınız hafta sonu bakalımm...
kıslarr dün aksaammmm başucu sürahisi ve deri görünülmü plastik tepsi aldım gündelik kullanmaya.bi kaç gün öncede gırgır almıştım
başucu sürahisi 4.50 tl
tepsi 3.50 tl (siyahı)
gırgır 2 tl (pembesi)