- 19 Aralık 2009
- 736
- 0
- 316
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #5.561
iş yerimi kapattım gelinliklerim çok şık zarif bakmanı öneririm .9 adet 1-2 tenesi 1kez giyilmiş diğerleri sıfır modeller uygun fiyata görmende fayda var.
mendil etek olsun ama hafif olsun diyorsan bu modeli önerebilirim.
şimdiden allah mesut etsin.
teşekkürler canımmmGüle güle kullan canım, gırgırında pek şirinmiş :) O sürahiden bende alıcam, çok kullanışlı bişey bencede..
Ay kızlar işlerim yoğun yaa, bu ara fazla giremicem galiba(
Mervee güzelmiş aldıkların hele gırgıraa bittimm, bende başucu sürahisinden alcam, hep morunu aradım geçen bir yerde gördüm morr ama bu seferde almak istemedim, sade her zaman daha hoş.
evet canım takım kullancam :)))
da bana belli olmaz beyaz diyorumda kırmızıyıda hevesim var şöleeee kırmızılı siyahlı bi pike takımıyla kırmızı siyahlı bi halı süper olurdu.
evet yaa dur ben öle yapim 2 takımım olcak.
biri mor örtü mor halı diğeri kırmızı örtü kırmızı halı evet kararımı verdim
mutfakta da kırmızı siyah beyazlı takım diktircem uygunda bi halı alırım.mutfagım açık akça rengi.
kıslarr dün aksaammmm başucu sürahisi ve deri görünülmü plastik tepsi aldım gündelik kullanmaya.bi kaç gün öncede gırgır almıştım
başucu sürahisi 4.50 tl
tepsi 3.50 tl (siyahı)
gırgır 2 tl (pembesi)
Eki Görüntüle 320762 Eki Görüntüle 320763 Eki Görüntüle 320764
sağol tatlımmm teşekkür ederimmmayy o gırgır ne kadar tatlı canım :) güle güle kullan hepsi çok cici :)
sürahini nereden aldın canım??
Aaaaaiyiki doğdun mervooşşş, mutlu yıllarr..
:119::119::119::119::119::119:
:124::124::124::124:
Günaydınn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
İyikii doğdunn mervemmmmmmm, kocacınlaa nicee mutluu yaşşlarr görr inş.
:123::123::123::123::123::123::123::123::123:
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
mutlu yaşlara merve....yeni yaşında umarım tüm güzellikler seninle olur...bu sırada kaç yaşına girdin:))
Mervee dün bellonaya gittim dediğimee, elinde başka yatak örtüleri vardı benimkini sorduu, depoda varmış sipariş etti. Yarın gelcekmişşş
ayyy ne güzelocak ayı boyunca dimi bu kesin ?
Evet cnm öyleymişş, bi elime gelsinde yinee bilgi veririmm
Oyy güzel gülee kullann, Allah yardıımcın olsun cnm o zaman biraz işin zorr. Ama telaş yapma aldığını alırsın gerisi kalır.
iyiki herşeyimi zamanında almışımm yoksaa bende buyükün altından kalkamazdım. Şurda alıncak 3-5 parça şeyim kalmışş düşünüpp duruyommm aferim banaa
hakettim amaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?