2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Günaydın kızlarr, afiyet olsun
hepimize hayırlı bir yıl olsun inşallah...
Çokk mutluyum, dün nikah tarihimizi ayırttık bi tane gelinlik denedim üstünü çok beğendim ama mendil etekten vazgeçtim başka parçalı etekli bişey alıcam, ben mendil eteği kaldıramıyorum galiba çok ağır bişey, onu giyersem tüm düğünüm işkence olur bana..
Başka başkaa, ev aradık beğendiğimiz bi tane vardı tutulmuş üzüldük ona ama kısmet değilmiş..
Siz naptınız hafta sonu bakalımm...

nikah tarihinizimi ayırttınızzz :2::2::2::2::2::2::2::2::2:
o zaman sen tecrübeli saylırsın kız bu konuda.anlat bakalım neler istiyolar nası oldu kaçpara aldılar.
ben haftrasonu evde oturdum :)))

Sadece günü ayırttık, para vermedik ama 300 ü bulur hepsi dediler, nikah düğünde olcağı için memur gelceği için daha pahalı oluyo tabi.
Evrak listesinde 5 foto aile hekiminden sağlık raporu kimlik fotokopisi bu kadar yazıyo.. :44:

canım günü ayırtıyosun sonra mı evrakları tamamlayıp götürüyosun
ayy evrakda çok yokmuş iyi yaaa
ben benimkine sölimde bi araştırsın

Esracım hayırlı olsunn, ne zamana aldınızz tarihii hangi belediyee vee aşamalarr nee bizde bu ayy gidicez sanırımm.Off ne çok işimiz varr yaaaaa

Esracım hayırlı olsunn, ne zamana aldınızz tarihii hangi belediyee vee aşamalarr nee bizde bu ayy gidicez sanırımm.Off ne çok işimiz varr yaaaaa

Saol balımm, 19 mayıs c.tesi 19:45 te inşllah :)
19 mayıs özel tarih olduğu için çabuk dolar gelip yerinizi ayırın demişti beykoz nikah dairesi, bizde öyle yaptık sadece randevuyu aldık.
evrak listesini verdiler martta filan hazırlayıp götürcekmişiz..

iş yerimi kapattım gelinliklerim çok şık zarif bakmanı öneririm .9 adet 1-2 tenesi 1kez giyilmiş diğerleri sıfır modeller uygun fiyata görmende fayda var.
Eki Görüntüle 320207 Eki Görüntüle 320208 Eki Görüntüle 320209 Eki Görüntüle 320210 Eki Görüntüle 320211 Eki Görüntüle 320212 Eki Görüntüle 320213 Eki Görüntüle 320214 Eki Görüntüle 320215 Eki Görüntüle 320216 Eki Görüntüle 320217 Eki Görüntüle 320218 Eki Görüntüle 320219 Eki Görüntüle 320220 Eki Görüntüle 320221 Eki Görüntüle 320222 Eki Görüntüle 320223 Eki Görüntüle 320225 Eki Görüntüle 320226 Eki Görüntüle 320227 Eki Görüntüle 320228 Eki Görüntüle 320229
mendil etek olsun ama hafif olsun diyorsan bu modeli önerebilirim.
Eki Görüntüle 320232 Eki Görüntüle 320233
şimdiden allah mesut etsin.

Günaydınn gelinciklerrrr, bu sabahh moralimm bozukkk, akşam bellonaya gittimm yatak örtümü sormayaa, adam dedi biz satmıyoruzz anlaşmalı mağazalar adımıza satıyo dedii. Nasıl olurr bunee saçmalık dedimm anlaşmalı mağazasınada gittim. Katalogtan beğenin getirelim ama bellonanın fiyatında satmıyoruzz dediii laa havleeee
Bugün başka bi mağazasınaa gidip sorucam inş. aynı osrunu yaşamammmm offffff

günaydın kızlarrrrr.
selincim anlaşmalı mağaza dediği ne atıyorum x mobilya ama bellona bayiliği var bu şekilde mi?
üzüldüm yaaaa (

Anlaşmalı mağaza dediği bütün ev gereçlerini isatan yerler misal benii evkurr tarzı bir mağazayaa yolladı. Ya ben daha önce bellonadan uyku setimi felan aldım o mağazaya gitcem bu akşam. Bende katologtan beğenmiştim getirmişti adam. Ama kendi has mağazından aldım.

Aynenn bide orda kesin olur diye büyük bir yere gittim. Ya ben yatak örtüsünü şimdiye kadar hiç beğenmemiştim bunu gördüm işte bu dedimm ayy şimdidee bulamıycam diyeee geliyolarr

ya bende kolay kolay begenmem işte buna bayıldım açık rengini alcaktım vazgeçtim bende mor alcaam.morlu beyazlıda halı alcam.
bide pike takımı alırım beyaz değişik değişik kullanırım diye düşündümmm

Takımm kullancaz yanii Beyaz çabuk kirleniyo diye hiç istemedim ben amaa bunu bulmam lazımm yarın yinee irtibat veririm

evet canım takım kullancam :)))
da bana belli olmaz beyaz diyorumda kırmızıyıda hevesim var şöleeee kırmızılı siyahlı bi pike takımıyla kırmızı siyahlı bi halı süper olurdu.
evet yaa dur ben öle yapim 2 takımım olcak.
biri mor örtü mor halı diğeri kırmızı örtü kırmızı halı evet kararımı verdim
mutfakta da kırmızı siyah beyazlı takım diktircem uygunda bi halı alırım.mutfagım açık akça rengi.

Güle güle kullan canım, gırgırında pek şirinmiş :) O sürahiden bende alıcam, çok kullanışlı bişey bencede..
Ay kızlar işlerim yoğun yaa, bu ara fazla giremicem galiba (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…