- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #4.921
istanbulda büyükçekmecedeoturyorum am aiş yerim leventte yani sürekli o taraflara gidip geliyorum kırmızı diz üstü üstüme oturan bir elbise istiyorum erkek arakdaşımın ailesi hacı ama benim ailem değil:S mini almak istiyordum ancak bu olmaycak diz üstü kırmızı bir elbise istiyorum sade şık zarif göz alıcı ama biraz kapalı böyle bişey ama model yok kafamda , nereye bakmalıyım?
kızlar şimdi size soracagım şeyler var.
kapıları kesinlikle beyaz istiyorum.kullananlar varsa yorum yapsın lütfen :))
parkeyi seçtik çamsan lareks.açık bi renk çok güzel duruyo bi akrabada gördük.
banyom siyah beyaz olacak.kırmızı paspaslarla kombine edicem inşallah tabi.
en kilit soru mutfak dolabı(
kesinlikle lake istiyodum ama kime sorduysam yok leke belli olur yok bez izi belli olur kullanışsız dediler lakeye ne yapmalıyım.
ben ya komple krem,yada üstler beyaz altlar kahverengi aynı selinin gösterdiği gibi istiyodum.
sizce ne renk olmalı.komple krem nasıl olur ben modası gçmez ve her türlü halı masa örtüsü vs ile renklendirip sıradanlıktan kurtulabişlirim diyorum...diğer söylediğim içinde aynısı geçerli.
ama bana renk tavsiyesi verin lütfen.
ve lake olsun mu olmasın mı.herkes balon kapak öneriyo ya.
Amanınn ben kendimi ayrıntıcıı sanırdımm yanılmışımm ve çok şey istiyorum sanıyodumm, kendimi biraz iyi hissettim kıs sayendeee sen benden daha derinmişsinnn bu düşündüklerinii inş. yaparsın ve bulursun cnm allahım gönlüne göre versinnn.
ay hayatım sorma, içimde bi yerde bi iç mimar yatıyo galiba, kurdukça kuruyorumgeçen sene de, şimdi oturduğum eve ilk taşındığımda, kahverengi ve turkuaz bi salon döşemeyi planlamıştım ama ne salon olcaktı! her detayını düşünmüştüm. sonra bu evlilik planları falan çıkınca vazgeçtim, nasılsa değiştiririm her şeyi diye. duaların için teşekkür ederim canım, allah hepimizin gönlümüze göre versin inşallah :)
kızlar şimdi size soracagım şeyler var.
kapıları kesinlikle beyaz istiyorum.kullananlar varsa yorum yapsın lütfen :))
parkeyi seçtik çamsan lareks.açık bi renk çok güzel duruyo bi akrabada gördük.
banyom siyah beyaz olacak.kırmızı paspaslarla kombine edicem inşallah tabi.
en kilit soru mutfak dolabı(
kesinlikle lake istiyodum ama kime sorduysam yok leke belli olur yok bez izi belli olur kullanışsız dediler lakeye ne yapmalıyım.
ben ya komple krem,yada üstler beyaz altlar kahverengi aynı selinin gösterdiği gibi istiyodum.
sizce ne renk olmalı.komple krem nasıl olur ben modası gçmez ve her türlü halı masa örtüsü vs ile renklendirip sıradanlıktan kurtulabişlirim diyorum...diğer söylediğim içinde aynısı geçerli.
ama bana renk tavsiyesi verin lütfen.
ve lake olsun mu olmasın mı.herkes balon kapak öneriyo ya.
:))) Bende hep iç mimarolmak istemişimdirr nasipp olamadıkk, kendi evimizin mimarı olalım bari,
Allahtan nişanlımın öyle istekleri yok herşeyi bana bırakıyorr buda çok hoşuma giden bir durumm
Bende çok ayrıntıcıyımm misal bir haftadırr mutfağımın tezgahı nasıl olsun buzdolabıı nereye koysam gibii bir sürüü düşüncem varr, programda çiziyorum bakıyorumm falann görmen lazımmanlatılmaz yaşanırr
kızlar biz evimizde beyaz amerikan kapı yaptırdık sadece salonda cam ver geri kalanlar camsız
kulplar yuvarlak olunca daha çabuk bozuluyomuş bisde normal yeni çıkan kapı kulplarından aldık
çok hoş duruyor
benim de su an oturdugum evin kapilari aynen oyle :) bu sene subatta tasindim ben de ve evim sifirdi, ilk ben oturdum. cok memnunum kapilarimdan. oturdugum evi seviyorum ama bi senem dolmadan kendi evime tasincam insallah, allahim nasip etsin:)
ahahah sen benden de betermissin kiziimben daha programda cizme asamasina gelmedim :))) oturucam ev bi belli olsaydi, gerisi daha kolay olacak. en azindan evin sekli, olcusu falan belli olcak.. dun muydu, bakinirken sey gordum. simsiyah mutfak dolaplari ve gri mozaik fayanslari olan bi mutfakta, kipkirmizi bi tezgah! cok iddiali ve enteresandi, hani ben modern dokunuslu bi evden ziyade vintage tarzi sevdigim icin, benim evime uymaz ama, eger esyalarim modern, iddiali ve farkli olsaydi, kesin mutfagi da oyle alternatif bi sey yaptirirdim :)
yOK YOKK BETERR DEĞİLİMM
ya bilemiyorum ama mutfağa fazlasıyla önem veriyorumm, kabım kacağımda çok mekandan daha fazla faydalanıym diyee türlü türlüü şey düşünüyorum. Kendi mutfağımın ölçülerii çok güzell istediğim gibi bişey çıkıcak inş.
Yok bee öylee kara bi mutfakta benim yemek yapasım gelmezz siyah beniim içimi sıkıyor. Ben daha açık renkler bir okadarda sıcakk renkleri seviyorum kii güzel yemekler yapıymm, mutfak benim oyun alanım olsun biara fuşyaa düşünüyodum bak bu alttaki mutfak gibii modern tarz herzaman kullanışlıdır.
Eki Görüntüle 275815
Eki Görüntüle 275816
aa cok guzelmis gercektenzaten bana pembe ve tonlari dedin mi hemen eriyorum :)) fusya ve bubaburun gosterdigi gibi murdum cok guzel gorunmus gercekten mutfak dolabinda. ama yine de ben beyaz/kremciyim :)
ben ne yemek yapmayi biliyorum, ne de seviyorumallahtan nisanlimin mutfakla arasi cok iyi, yemek yapmayi hem cok sever, hem de super becerir o yemek yapiyo, ben de yaninda yamak, sunu dogra diyo dogruyorum, bulasiklarini topluyorum arkasindan falan ayy masallah, insallah degismez, nefret ediyorum yemek yapmaktan iyy.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?