2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
selam kızlar nasılsınız ugrayamadım bugün müsait olamadım ne güzel dekorasyınlar konuşulmuş.
ben tek koltuk takımı alıcam.
zatn odalarım büyük deil.bi odam amerikan mutfak tarzı,oturma odası olcak yani.ana koltuk takımı rengi yok kafamda.sadece oturma yeri koyu renk yan derileri açık renk olsun istiyorum o kadar.
3 odam kalıyo biri yatak odası zaten.kesinlikle beyaz lake istiyorum.beyaz,üzerinde ince mor çi,zgileri olan halılarla tamamlamak istiyorum.tabi bikaç mor obje.
bi odama siz salon diyosunuz ben yemek odası diyorum.
sadece konsol ve yemek masası alcam beyaz lake olcak onlarda.ayrıca ya küçücük bi köşem,yada tek bi tane camın önüne koymaya berjer.o anda hangisi yatarsa aklıma artık.
boş bi odam kalıyo.
orayı giyinme odası yapmak isterdim ama ilerde çocuk olunca nolcak ((
o yüzden tıklım tıkışda olsa yatak odasını bi odada tutmak zorundayım.
o boş odanın çaprazlık olan duvarına gömme dolap yaptırmak istiyorum içine ıvır zıvır yüklük yatak yorgan koyarım.o odaya bi de tekli baza koymayı düşünüyorum.elektrik süpürgem çamaşır kurutmalıgım bütün dagınıklık yapacak herşeyi oraya koyarım.
ben evim çatı katı.çok küçük deil büyükde deil ama çok şeker bu kesin.
merdiven boşlugu gibi bi yer vardı orayada beton attırmışlar ve merdveni oraya kadar uzattırmışlar.
oraya bi dolap yaptırılsa 2 ailenin yatak yorganını alır.hem risklide deil bina aile binası.yada hiç yoktan kiler olur aytakkabılık olur turşu vs çok oluyo bizde.

kızlar şimdi size soracagım şeyler var.
kapıları kesinlikle beyaz istiyorum.kullananlar varsa yorum yapsın lütfen :))
parkeyi seçtik çamsan lareks.açık bi renk çok güzel duruyo bi akrabada gördük.
banyom siyah beyaz olacak.kırmızı paspaslarla kombine edicem inşallah tabi.

en kilit soru mutfak dolabı (
kesinlikle lake istiyodum ama kime sorduysam yok leke belli olur yok bez izi belli olur kullanışsız dediler lakeye ne yapmalıyım.
ben ya komple krem,yada üstler beyaz altlar kahverengi aynı selinin gösterdiği gibi istiyodum.
sizce ne renk olmalı.komple krem nasıl olur ben modası gçmez ve her türlü halı masa örtüsü vs ile renklendirip sıradanlıktan kurtulabişlirim diyorum...diğer söylediğim içinde aynısı geçerli.
ama bana renk tavsiyesi verin lütfen.
ve lake olsun mu olmasın mı.herkes balon kapak öneriyo ya.

canım ben de mini giydim nişanımda. modern bi kıyafet çok aradım, çok zor buldum. ya çok alaturkaydı, ya da çok pahalı... ben elbisemi beşiktaştaki pasajlardan birinde buldum. wella'ydı galiba mağazanın adı, aynısından bakırköyde de var. hem uyguna aldım, hem de çok severek giydim. fiyat limitin yoksa, forum istanbuldaki oleg cassini'ye bakabilirsin. bakırköyde de çok mağaza var ama benim beğendiğim bi şey çıkmamıştı ordan, her şey çok alaturkaydı. belki değişmiştir, güzel şeyler gelmiştir, bakmak lazım. bi de ters olmazsa kadıköye gidebilirsin, orda da çok abiyeci var.

canım benim şimdi oturduğum evin kapıları beyaz, amerikan kapı. çok memnunum, çok şık görünüyo, herhangi bi sıkıntısını da görmedim. mutfak dolaplarım da krem ama lake mi balon mu, bilemedim şimdi :) pek de anlamıyorum bu malzeme işlerinden galiba ama temizlikle ilgili bi hassasiyetim olmadığı için hiç dikkat etmedim bez izi, leke meke kalıyo mu diye :44: üstü beyaz altı koyu dolapları sevmedim ben ya, modası geçermiş gibi geldi, yine açık renk candır yani, kremi tek geçerim.

ay hayatım sorma, içimde bi yerde bi iç mimar yatıyo galiba, kurdukça kuruyorum geçen sene de, şimdi oturduğum eve ilk taşındığımda, kahverengi ve turkuaz bi salon döşemeyi planlamıştım ama ne salon olcaktı! her detayını düşünmüştüm. sonra bu evlilik planları falan çıkınca vazgeçtim, nasılsa değiştiririm her şeyi diye. duaların için teşekkür ederim canım, allah hepimizin gönlümüze göre versin inşallah :)

:))) Bende hep iç mimarolmak istemişimdirr nasipp olamadıkk, kendi evimizin mimarı olalım bari,
Allahtan nişanlımın öyle istekleri yok herşeyi bana bırakıyorr buda çok hoşuma giden bir durumm
Bende çok ayrıntıcıyımm misal bir haftadırr mutfağımın tezgahı nasıl olsun buzdolabıı nereye koysam gibii bir sürüü düşüncem varr, programda çiziyorum bakıyorumm falann görmen lazımm anlatılmaz yaşanırr

Hoşgeldinn cnm nerelerdesin nasıl oldunn merak ettirdin kendinii,
Seninlede zevklerimiz benziyorr beyaz ve morrr
Kapıları kesinliklee beyaz amerikan kapı ve camsız yaptırr hiç bir sorun yaşamazsın çok şık duruyorr
Parke benim tercihim hep koyu kiraz olmuştur ama zevk meselesi açık istiyosan öyle yap cnm
Banyomu bende açık gri ve koyu gri yaptırmak istiyorum siyah granit mermer hoş duruyor,

Mutfak dolabınıda nasıl ne renk istiyosan öyle yaptır cnm, leke meselesi azçok hepsinde oluyor mutfakta buhar olduğundan haliyle lekede olur. O her dolabta oluyo bizim evdekiler mobilya dolap en iyisi güya ama bi buharda oda böyle bez atınca dalgalı oluyo. Temiz özenli silersen hiç bişi olmaz, banyomuzdaki dolaplar beyaz lakee çok memnunuzz o kadar buharr içinde daha hiç atma yaşamadı kaparmada olmadı ve buhar yapışıyo silmiyoruz hiç kendi kendine kuruyunca geçiyor. Ben kendi dolaplarımıda lakeden yaptırıcam.
Benim dolaplar fikrim değişmezse eğer üstlar açık altlar kahve olcak, masamıda mutfakçıya kahve kapaklardan yaptırıcam ve örtü felanda kullanmıycam. Açık renk olsa belki örtü isterdi ama koyuya belki ortaya bişiler atarım. Halı olarakta şu taş görünümlü halılar varya ondan düşündümm

kızlar biz evimizde beyaz amerikan kapı yaptırdık sadece salonda cam ver geri kalanlar camsız
kulplar yuvarlak olunca daha çabuk bozuluyomuş bisde normal yeni çıkan kapı kulplarından aldık
çok hoş duruyor

ahahah sen benden de betermissin kiziim ben daha programda cizme asamasina gelmedim :))) oturucam ev bi belli olsaydi, gerisi daha kolay olacak. en azindan evin sekli, olcusu falan belli olcak.. dun muydu, bakinirken sey gordum. simsiyah mutfak dolaplari ve gri mozaik fayanslari olan bi mutfakta, kipkirmizi bi tezgah! cok iddiali ve enteresandi, hani ben modern dokunuslu bi evden ziyade vintage tarzi sevdigim icin, benim evime uymaz ama, eger esyalarim modern, iddiali ve farkli olsaydi, kesin mutfagi da oyle alternatif bi sey yaptirirdim :)

kızlar biz evimizde beyaz amerikan kapı yaptırdık sadece salonda cam ver geri kalanlar camsız
kulplar yuvarlak olunca daha çabuk bozuluyomuş bisde normal yeni çıkan kapı kulplarından aldık
çok hoş duruyor

benim de su an oturdugum evin kapilari aynen oyle :) bu sene subatta tasindim ben de ve evim sifirdi, ilk ben oturdum. cok memnunum kapilarimdan. oturdugum evi seviyorum ama bi senem dolmadan kendi evime tasincam insallah, allahim nasip etsin:)

benim de su an oturdugum evin kapilari aynen oyle :) bu sene subatta tasindim ben de ve evim sifirdi, ilk ben oturdum. cok memnunum kapilarimdan. oturdugum evi seviyorum ama bi senem dolmadan kendi evime tasincam insallah, allahim nasip etsin:)

amiiiin canım benim

yOK YOKK BETERR DEĞİLİMM
ya bilemiyorum ama mutfağa fazlasıyla önem veriyorumm, kabım kacağımda çok mekandan daha fazla faydalanıym diyee türlü türlüü şey düşünüyorum. Kendi mutfağımın ölçülerii çok güzell istediğim gibi bişey çıkıcak inş.
Yok bee öylee kara bi mutfakta benim yemek yapasım gelmezz siyah beniim içimi sıkıyor. Ben daha açık renkler bir okadarda sıcakk renkleri seviyorum kii güzel yemekler yapıymm, mutfak benim oyun alanım olsun biara fuşyaa düşünüyodum bak bu alttaki mutfak gibii modern tarz herzaman kullanışlıdır.

aa cok guzelmis gercekten zaten bana pembe ve tonlari dedin mi hemen eriyorum :)) fusya ve bubaburun gosterdigi gibi murdum cok guzel gorunmus gercekten mutfak dolabinda. ama yine de ben beyaz/kremciyim :)
ben ne yemek yapmayi biliyorum, ne de seviyorum allahtan nisanlimin mutfakla arasi cok iyi, yemek yapmayi hem cok sever, hem de super becerir o yemek yapiyo, ben de yaninda yamak, sunu dogra diyo dogruyorum, bulasiklarini topluyorum arkasindan falan ayy masallah, insallah degismez, nefret ediyorum yemek yapmaktan iyy.

benimkide öle canım bi hamur açıyo aklın şaşar ebn yamuk yumuk bişeler yapabiliyom
maşşallah kocişlere alcas onları alcas

bu çok güselmiş canım bide
Redirect Notice
bu renk çok güsel oluyo mutfakta

bu renk grcekten cok hos canım benım mutfagımda bu renk ve beyaz tonlarında alt kapakların hepsı murdum ustler beyaz fayanslarımda beyaz kendınden desenlı mat parlak olarak ara dolgularıda mor... hatta suan mutfagımı gormek ıcın sabırsızlanıyorum dun bıttı hafta sonu gıdıp gorucem resımlerını ceker sızlerle de paylasırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…