2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
aaa evet, o tarz da cok şık! asil bi durusu var, ozellikle koyu mor ve bordo cok yakisiyo o tarza :) insallah istedigin gibi bi evin olur bocukcum, hepimizin oyle :)

Evet mor yada mürdüm olabilirr, ve inş. olurrr çok istiyorumm sade vee şık birr evim olsunn çokkkkkk

Ayy esmamm senlee zevk ve tercihlerimizz aynıı çok hoşumagitti bu durummm Bende bütün mobilyalar beyaz mor fuşyaa koltuklarr açık renkte halılarr felen istiyorum.
Banyomu bende gri beyaz tonalrında düşünüyorumm yaa bilemiyorumm çok güzell şeyler bunlar. Mutfağımıda üstler beyaz alt kapaklar koyu kafvee nasıl sence ??
Bizim evde ufak tadilatlar olcak şimdiden planlıyorum, fazlada planlamıyım dşiyorum olmazsa üzülürüm diyee ama napim elimde değill :26:

Canımmmm 2012 nin ilk gelinii senmi olcaksın aramızdann, ne güzel yaa çok az kalmışş 2 ay nedirkiii, bencede hemen gelinliğini hallet sona bırakmaa en önemli şeyy. Hadi hayırlısı balım herşey gönlünce olsun inş.

Ayy cnm bende çok sevindim seninde hayırlı olsun, bak ne güzell kafanda düşünüp duruyodun nasıl olcak bi askerden gelsede belli olsa diyeee gözün aydınn balımm gönlünce olsun herşeyyy

beyaz güzel ama koyu kahveyi daha önce hiç görmedim..mor rengini gördüm ama mutfakta çok güzel duruyor.. Sadece siyah da çok güzel duruyor ..şimdi yeni çıkan mutfak dolapları varya pvc kaplama parlak böyle onlar işte..siyah çok güzel duruyor..istersen bardak konulan kısıma renk attır ambiyans yaptır ama dediğin gibi sen hayal edersin aynısını yapamazsın üzülürsün ya da daha güzelleri çıkabilir karşına aklındakini unutabilirsin.. Hayırlısı böcüğüm ama renk ambiyensına karar ver bence..ama tavsiyem mutlaka önce ıkeadan örnek al

Mobilya olarak ne almayı düşünüyorsun peki?

Bazıları gümüşlük takımı fln da istiyor. Sen düşünüyor musun?

Mesela hem misafir için koltuk tkmı alan hemde 2 çekyat alanlar var

ben öyle yapmayacağım be sadece 1 tane oturma odası yapacağım

Ben salonu mutlaka yaparım diyorum. Ama oturma odasınaa bilemiyorum paramız yetersee maddiyata bağlı yanii eğer yetmezse hiç fark etmez oturma odası yapmıycam o odam boş kalır, daha sonra alırız diyorum. Ama imkanımız olursa 2 çekyat türü koltuk alıcam yatak olabilen 3 lü koltuklardan yeter. Öyle oturma grubu felan almam zaten tekli koltuklar boşa yer tutuyo.

Salon içinde mobilyalarından sadece masa ve konsol alıcam, vitrin kesinlikle düşünmüyorum oda boşa yer kaplıyoo bence. Bide koltuk takımı iki tane 3lü ikitanede tekli berjer diyorum.

Böyle bişi işte kötümü duruyoo

kafanı lkarıştırmak gibi olmasın ama ben kendi evime gelin gidiyor olsam

kesinlikle gardorap almazdım..o boş olan odamı giyinme odası yapardım..ütümü kurutmamı vs. işlerimi orda görürdüm hem evim toplu olurdu..hemde yatağım yorganım çarşafım hepsi bir arada olurdu evden sağdan soldan absurt bi şey çıkmazdı..her yerine dolap yapardım o odamın inş. kendi evim olursa öle planlıyorum hayırlısı...
o zaman hem yatak odam istediğim gibi olurdu..yatağımın ve gardorabımın mesafe derdi olmazdı..çok büyük düzen bence

:))) canım zaten bi odam aynen dediğin gibii 4 odam varyaa 1 oda salon bi odam yatak odası bi giyinme odası birde oturma odasıı,
Salonum büyük eşyalarım rahat rahat sığar, oturma odası işte yaparsak oda çok ideal tam karı kocaya yetcek gibi diğer iki odanın ölçüleri aynı birine yatak şifonyer tuvalet mesası koycam, diğer giyinme odamada raydolap yaptırcazz 3lü puf koyucaz bide ufak tefekler işte o odada olcakkk

Aslında bu biraz daha koyuu flaştan çok az açık çıkmış gibi.
Üst işte bembeyaz belki acık krem olur bilemiyorum, yani heveslendim mutfağım yapılcak diyee inş. olurr yaa esmamm çok zor bu evlilik işleriii allahım heveslerimizi boşaa çıkarmasınnn

ben de evimi aldiktan sonra, olculerine uygun olarak plan yapayim diye simdiden hayal etmeyim diyorum ama tutamiyorum kendimi

eger salonumda yer olursa, tv unitesi yerine, onu koyacagim duvara tabandan tavana, tum duvari kaplayacak sekilde kitaplik gibi bi sey yaptircam. tv`yi koyacagim yer uygun buyuklukte olcak, diger raflar da kare kare bi suru bolmeden oluscak. oralara fotograf, aksesuar, mum vs gibi seyler serpistircem. raflarin bazi bolmelerine led isiklar yaptircam, raflarin arkasindan cikan isin huzmeleri olcak yer yer :) bilmiyorum iyi tarif edebildim mi aklimdakini ama cok guzel olacak :)

asla takim almiycam, salonun buyuklugune gore bir L koltuk, 2 berjer ya da 1 uclu koltuk+2 berjer koyabilirim. salonumu ucuk pembeye boyaticam, mobilyalarim beyaz, dosemelerim de ucuk pembe ve ucuk yesil desenli olcak :) hali da oyle. perdeler pembeli yesilli fon, beyaz tuller...

yemek masam eskitme gorunumlu olcak, beyazin altindan ucuk pembeler gorunucek. sandalyelerim beyaz tiffany sandalyeler, minderlerinin bazilari ucuk yesil, bazilari ucuk pembe... yemek masamin oldugu duvarda, beyaz/pembe/ucuk yesil dik cizgili duvar kagidi... beyaz porselen vazolarimda ucuk pembe guller

ooff guya hayal kurmiycaktim

bu konuda kesinlikle sana katiliyorum! ben de insallah 3+1 bi ev alirsam, oturma odasi yapmiycam, salonda oturucam. yatak odama da gardrop koymayip, misafir odasini giyinme odasi yapicam. yani hem tum gardrop duzenim o odada olcak, hem de misafir gelince yatsin diye bi cekyat tarzi bi sey aticam. diger odam dursun, onu bebis odasi yapicam, allah nasip ederse 1-2 sene icinde istiyoruz zaten. o zamana kadar daginikligimi toplar o oda :)) bebek gelince naparim o pili pirtiyi bilmiyorum tabi :)

ben haziranda evleneceğim. sözlüyüm şu an 19 kasımda nişanlanacağım ve 20 haziranda evleneceğim şimdiden heycanlıyım yalnız hala nişan elbisesi alamadım nerden almalıyım sizce? mutlaka kırmızı olmasını istiyorum ve her öneriye açığım:)

eminönünden almalısın bence ama yanında dişli birini götür sıkı bir pazarlık etsin tatlımmmm..bu işlerde biraz açık gözlü olmak gerekiyor 500 tl dedikleri bir elbiseyi 350 ye bile satın alabilirsinnn

hayirli olsun califia. nerde yasadigini soylersen ve ne tarz bi elbise istedigini tarif edersen ya da fotosunu eklersen yardimci olmaya calisalim? ben istanbuldayim, baska sehirlerdeki abiyecileri pek bilmem mesela.

Amanınn ben kendimi ayrıntıcıı sanırdımm yanılmışımm ve çok şey istiyorum sanıyodumm, kendimi biraz iyi hissettim kıs sayendeee sen benden daha derinmişsinnn bu düşündüklerinii inş. yaparsın ve bulursun cnm allahım gönlüne göre versinnn.

Hayırlı olsun cnm, düğünün hafta içimi olcakk??
Bu arada nerde yaşıyosunn ??

hayirli olsun califia. nerde yasadigini soylersen ve ne tarz bi elbise istedigini tarif edersen ya da fotosunu eklersen yardimci olmaya calisalim? ben istanbuldayim, baska sehirlerdeki abiyecileri pek bilmem mesela.

istanbulda büyükçekmecedeoturyorum am aiş yerim leventte yani sürekli o taraflara gidip geliyorum kırmızı diz üstü üstüme oturan bir elbise istiyorum erkek arakdaşımın ailesi hacı ama benim ailem değil:S mini almak istiyordum ancak bu olmaycak diz üstü kırmızı bir elbise istiyorum sade şık zarif göz alıcı ama biraz kapalı böyle bişey ama model yok kafamda , nereye bakmalıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…