• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Bu gelinlikk çok hoşmuşşşşş beğendimmm,
Ben hiç gelinlik felan bakmıyorum yaa hepp ev eşyasıı dekoratiff şeylere bakıyorumm:26:
Kafamda da öylee belli bi tarzz yokk amaa taşlıı uzun etekli bişi olsun isterimmm

$116.webp

bu gelinlikk çok hoşmuşşşşş beğendimmm,
ben hiç gelinlik felan bakmıyorum yaa hepp ev eşyasıı dekoratiff şeylere bakıyorumm:26:
Kafamda da öylee belli bi tarzz yokk amaa taşlıı uzun etekli bişi olsun isterimmm

lilacım bende baktım daa çok sade geldiler bana da yaa...tmm çok abartılı olmasın ama göz alan bir kısmı da olsun ne dersin.

Eki Görüntüle 267822

bak misal bu tarzz modellinn göğüss kısmıı taşlı olanlarıı çok hoşş oluyoooo öyle bişide düşünebilirsinnn

evet lilacım bunun gibi ve bundan daha sade ama daha hoş duran modeller var onlara bak..gelinlik seçmek içinde en güzel adres photograpy resim çekenlerin sayfaları diye düşünüyorum oralra da bir bak istersen :)

desteğinizi için tşk ederim kızlarrr....lilam sen zaten çok sıcak çok temiz kalpli bri kızsın
kibirden pislikten çok uzaksın rabbim inş. Gönlüne göre verir bebeğimmm...samimiyetine inanıyorum :))) iyi ki varsınızzz

evet lilacım bunun gibi ve bundan daha sade ama daha hoş duran modeller var onlara bak..gelinlik seçmek içinde en güzel adres photograpy resim çekenlerin sayfaları diye düşünüyorum oralra da bir bak istersen :)

desteğinizi için tşk ederim kızlarrr....lilam sen zaten çok sıcak çok temiz kalpli bri kızsın
kibirden pislikten çok uzaksın rabbim inş. Gönlüne göre verir bebeğimmm...samimiyetine inanıyorum :))) iyi ki varsınızzz

Esmaaam canımmm tşk ederim güzeL sözLerin için nası mutLu oLdum anLatamaamm...
Aynen sende öyLee görmeden tanımadan ısındığım bu kdr sevdiğim kardeş gibi yardım etmek istediğim nadir kişiLerdensin..her zaman ne oLursa Olsun yardıma ihtiyacın oLdugunda burdaaımmm =)

Esmaaam canımmm tşk ederim güzeL sözLerin için nası mutLu oLdum anLatamaamm...
Aynen sende öyLee görmeden tanımadan ısındığım bu kdr sevdiğim kardeş gibi yardım etmek istediğim nadir kişiLerdensin..her zaman ne oLursa Olsun yardıma ihtiyacın oLdugunda burdaaımmm =)

bende tşk ederim tatlım...seni şimdi sarıp sıkasım geldi :)) :16:
merve gelsin en yakın zamanda buluşuyoruzz inş. :)

sen ben merve esra :)

Günaydın esraaammmm

Günaydınn kızlarrrr

güzel bir gün olması dileğiyleee...haftanın tam ortasına geldik çok şükürrr

Günaaydııınnnn =)

Evet yaa bitsin artık şu hafta...
Cuma akşamı kuzenımın kınası var..pazar da nikahı...evLeri nişanLıma cok yakın...
Cuma akşam gidicem ctesi de ordayım..
Pazar günü doğum günüm oLduğu için nişanLımın kuzenii organizasyon yapmış sanırım tutturdu ctesi bizde kaLıosunuz die bi yandan da bnm kuzenLer,annemLer ayrı tabii napcagımı şaşırdım =)
Cumaaaaaaaaaaa GeeeeeeeeeeeeeL artııııııııııık =)

ohhh ne güzel yaaa 19 ekimde de benim nişanlımın doğum günü

biz öyle çok doğum günü fln kutlamayız zaten öyle pasta fln üflüyüm nişanlım hiç sevmezz

bende doğal olarak ne yapsam diye düşünüyorum..insan ne kadar sevmiyorum desede bir etkinlik beklentisi oluyor ister istemezz

ohhh ne güzel yaaa 19 ekimde de benim nişanlımın doğum günü

biz öyle çok doğum günü fln kutlamayız zaten öyle pasta fln üflüyüm nişanlım hiç sevmezz

bende doğal olarak ne yapsam diye düşünüyorum..insan ne kadar sevmiyorum desede bir etkinlik beklentisi oluyor ister istemezz

Bizim geLenektir aiLeden kımın doğum günü oLsa mutLaka (eniştem,teyzem,annem,babam,kuzenLer fLn) akşam bi pastayLa öLe kendi aramızda muabbet sohbet ortamı oLur...

Ben nişanLımın doğum gününde cnm cok sıkkın noLur konusaLım akşam iş çıkısı demiştim..o gun de hiç kutLamamıştım unutmus gibi yapmıstım..o da genelde kendı dogum gününü biLe hatırLamaz =) Bi restorantta arkadası caLısıodu onu aradım hemen pasta fLn organizasyon..Biz oraya gıttıgımızde baska masaya oturduk asıL masa hazırLanana kdr..snra garson geLdi burası rezervLi sizi ŞöLee aLaLım dedı..nişanLım bozuLdu tabiii..snra asıL masaya bi geçtik..süpriiiiiiizz =))
MuMLar masada pasta fLn bi de şarkı çaLdı bize özeL..pasta-yemek derken cok güzeL bi akşam oLmuştu =) Bide önceden begendıgı kıyafet oLarak bişiLer vardı onları almıştım...daha once hiç böLe düşünen oLmadı beni demişti..cok duyguLanmıştık mutLuyduk ama =)

Bi de şey yapmıştımm..işyerine giderim geneLde ordaki herkes de beni cok sever..dogum gununden bi gun once en sevdıgımız fotolarımızı cıkarttırdım fotografcıda..işyerınde gıyındıgı dolabın ıcıne kucuk renkli post-it kagıtlarına notlar yazarak resımlerı de yapıştırdım...sabah gıyınmek ıcın dolabı actıgında şok olmuşş hemen beni aramıştı =)

VaLLa ne yaLan söLiiim böLe şeleri cok severim..yapmasını da bana yapıLmasını da =)

Bizim geLenektir aiLeden kımın doğum günü oLsa mutLaka (eniştem,teyzem,annem,babam,kuzenLer fLn) akşam bi pastayLa öLe kendi aramızda muabbet sohbet ortamı oLur...

Ben nişanLımın doğum gününde cnm cok sıkkın noLur konusaLım akşam iş çıkısı demiştim..o gun de hiç kutLamamıştım unutmus gibi yapmıstım..o da genelde kendı dogum gününü biLe hatırLamaz =) Bi restorantta arkadası caLısıodu onu aradım hemen pasta fLn organizasyon..Biz oraya gıttıgımızde baska masaya oturduk asıL masa hazırLanana kdr..snra garson geLdi burası rezervLi sizi ŞöLee aLaLım dedı..nişanLım bozuLdu tabiii..snra asıL masaya bi geçtik..süpriiiiiiizz =))
MuMLar masada pasta fLn bi de şarkı çaLdı bize özeL..pasta-yemek derken cok güzeL bi akşam oLmuştu =) Bide önceden begendıgı kıyafet oLarak bişiLer vardı onları almıştım...daha once hiç böLe düşünen oLmadı beni demişti..cok duyguLanmıştık mutLuyduk ama =)

senin nişanlın eğlenceli bir çocuk anladığım kadarıyla ama benimki pek öyle sayılmaazz her daim çok ciddidir ağır abidir.
o yüzden o sevmez böyle şeyleri :)

ama çok güzel bir org olmuş benmide hoşuma gitti

bende sevmem doğum günlerini

Günaydın arkadaşlarıımmm :)
Dün neler kaçırmışım bakıyıım :27:

tebrık ederım tatlım allah hazırlıklarınındada dugunundede hayatındada yuzunden tebessumu eksık etmesın ıns ..... senın adına cok sevındım
Aminn çok teşkkür ederimm, hepimiz için inşllah, geline gülmek yakışırrr :16:

ayy ne iyi patronun varmis canim, boyle tesvikler guzel oluyo :)

teknede dugun bence de guzel, hem de ekonomik oluyo. bi de, insanlarin mekani dugun bitmeden terketmek gibi bi sansi olmadigi icin, dugunun bitene kadar cumbuslu ve kalabalik olabilir :)) tabi hava sartlarinin dalgali olma riski olmayan bi mevsimde yapacaksan...
canim sorma, bekar her arkadasa birilerini ayarlamaya calisiyoruz :1: ben evlenmek icin dogmusum yaa diyo, dogdugumda bi kulagima 3 kere adim, diger kulagima 3 kere koca denmis diyo :60:

Ayy sorma yaa, aynen, çoğu evlendi bizimkinin arkadaşlarının ama bi tane var samimi, onunla benim arkadaşımı tanıştırdık anlaşamadılar :47: tez zamanda başı bağlanır onunda inşllahh..
Nişanlın eğlenceli biri baya galiba :) onların hevesli olması bizi daha bi heveslendiriyo.
Benim nişanlımda geçen abimlere salonda sis makinası kar makinası volkan gösterisini filan anlatırken kendimi kaptırmışım diyo, birden ne anlatıyorum diye durdum güldüler bana diyo :60: beni beklerken biyerde çay içmişti çay bardakları güzeldi şöyleydi böyleydi anlatıyo filan, çok hevesli herşeye :69:

Benim düğün tarihi 12 Mayıs 2012 oLarak kesinLeşmiştir efemmmm :82: (tabii saLon konusunda bi aksiLik oLmazsa inş)

Hayırlı olsun efemmm :54: elinizi çabuk tutun.. :34:

02 haziran düğün
31 mayıs kına
24 mayıs nikah
01 mayıs ev tutması
05 mayıs çeyiz taşınması

sizce çok mu peş peşe oldu nasıl olmalı ona göre program yapmalıyım

Bence hiç erken değiL zaman nası geçio beLLi değiL..daha yeni nişanLanmışım gibi geLio ama 4ay oLdu resmen...
Ev oLayLarı taşınmak-çeyiz-temizLik ztn zaman aLıcak şeyLer..
Benim yengem dikicek geLiNLiği...dikim işi uzun süreçLi oLdugu ıcın bana sımdıden modeL bakman Lazım dedı..
Ben nikahı saLonda düğünde düşünüorum...bizde yuzde seksen kirada oLucaz...martta ev bakmaya başLarız nisanda tutup temizLik eşya fLn mayısa hazır ederiz die pLanLıorum...

Bu kadar programa uyduramayız hepsini ama aşşa yukarı son ay toparlanır hepsi,
nikahı salonda istiyorum bende onun tarihi ne zaman alınıyosa alırız hemen çıksın aradan.
Nisan başında 1,5 ay önceden evi tutarız, nerde ev var nerde yok devamlı takipteyiz zaten.. :)
badanası temizliği yapılır eşyalar taşınır, perdeleri diktircem.
Eve de çeyiz sererim o arada 1 hafta kalıcak sonra toplayıp götürürüz yerleştirirz.
Eksiklere bakarız alışveriş yaparız ooff başım döndü :111:

bende tşk ederim tatlım...seni şimdi sarıp sıkasım geldi :)) :16:
merve gelsin en yakın zamanda buluşuyoruzz inş. :)

sen ben merve esra :)

oyyyy :70:

evett yaa buLuşucazz inş =)

Amanda amann sevgi pıtırcıklarıı :76: inşllah kuzucuklarrrr... :61:

Bi de şey yapmıştımm..işyerine giderim geneLde ordaki herkes de beni cok sever..dogum gununden bi gun once en sevdıgımız fotolarımızı cıkarttırdım fotografcıda..işyerınde gıyındıgı dolabın ıcıne kucuk renkli post-it kagıtlarına notlar yazarak resımlerı de yapıştırdım...sabah gıyınmek ıcın dolabı actıgında şok olmuşş hemen beni aramıştı =)

VaLLa ne yaLan söLiiim böLe şeleri cok severim..yapmasını da bana yapıLmasını da =)

bu da çok güzelmiş :16:

böle ufak süprizleri bende seviyorum

kimsenin haberi olmadan gizli gizli ufak tefek süprizler hoş

ama abartılı alenen yapılanları sevmiyorumm

benim nişanlım tam odun ne alenen ne de gizli gizli yapar böle şeyleri :50:

Aynen esmaam eğLenceLidir bnm aşkımm yerine göre ağır abi takıLır =))

Hayatımm tşk ederim cnm yaa..Bende yaa işLeri bırakıp sizinLe muabbet etmek istioorum =)

nişanlımı çok seviyorum çok dürüst çok düzgün ortama girsin ayak uydurur insanlar onu sever herkez tarafından sevieln takdir gören biri ev konusunda ssadece duvar kağıdına heves etmişti o hoşuma gitti :16:

ama tam bir odun yaa..çok kaba işine gelince çok nazik bir çocuk halbuki ama yılların ona verdiği yetkiyle rahatlıkla kAbalaşıyor bazen..bu konularda incelikten hiç anlamaz ufak süprizler flnn hiç yapmazzz..sadece bir keresinde ben pier lotteye hiç gitmemiştim..oraya çıkartmıştı beni..yolu bilmediğim için merakla nereye gittiğimize tabelalara bakıyordum anlayabilmek için pier lotte yazan tabelaları görüyorum ama hiç aklıma gelmiyordu..o tarafta çok akrabası var kesin dedim onlardan birine çay içmeye gidiyoruz..öyle böylee gittik işte...güzel olmuştu çok sevinmiştim

Back