- Konu Sahibi bal_bocegi
- #4.681
SaoL canımmm benimm..evet yaa sade modeLLeri beğeniiorum beLki üstüne taş fLn oLabiLir..
Bak misal bu tarzz modellinn göğüss kısmıı taşlı olanlarıı çok hoşş oluyoooo öyle bişide düşünebilirsinnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SaoL canımmm benimm..evet yaa sade modeLLeri beğeniiorum beLki üstüne taş fLn oLabiLir..
Bu gelinlikk çok hoşmuşşşşş beğendimmm,
Ben hiç gelinlik felan bakmıyorum yaa hepp ev eşyasıı dekoratiff şeylere bakıyorumm:26:
Kafamda da öylee belli bi tarzz yokk amaa taşlıı uzun etekli bişi olsun isterimmm
Eki Görüntüle 267822
Evet bu da güzeL yaa nası karar vericezz =)
sEN NE GİYSENN YAKIŞIRR ÖYLEEDÜŞÜNNN
Ben çok takmıyorum sanırım bu konuyuu
fiziğin düzgünde yanlış hatırlamıyosamm herşeyy güzel dururr merak etme sen.
bu gelinlikk çok hoşmuşşşşş beğendimmm,
ben hiç gelinlik felan bakmıyorum yaa hepp ev eşyasıı dekoratiff şeylere bakıyorumm:26:
Kafamda da öylee belli bi tarzz yokk amaa taşlıı uzun etekli bişi olsun isterimmm
lilacım bende baktım daa çok sade geldiler bana da yaa...tmm çok abartılı olmasın ama göz alan bir kısmı da olsun ne dersin.
Eki Görüntüle 267822
bak misal bu tarzz modellinn göğüss kısmıı taşlı olanlarıı çok hoşş oluyoooo öyle bişide düşünebilirsinnn
evet lilacım bunun gibi ve bundan daha sade ama daha hoş duran modeller var onlara bak..gelinlik seçmek içinde en güzel adres photograpy resim çekenlerin sayfaları diye düşünüyorum oralra da bir bak istersen :)
desteğinizi için tşk ederim kızlarrr....lilam sen zaten çok sıcak çok temiz kalpli bri kızsın
kibirden pislikten çok uzaksın rabbim inş. Gönlüne göre verir bebeğimmm...samimiyetine inanıyorum :))) iyi ki varsınızzz
Esmaaam canımmm tşk ederim güzeL sözLerin için nası mutLu oLdum anLatamaamm...
Aynen sende öyLee görmeden tanımadan ısındığım bu kdr sevdiğim kardeş gibi yardım etmek istediğim nadir kişiLerdensin..her zaman ne oLursa Olsun yardıma ihtiyacın oLdugunda burdaaımmm =)
bende tşk ederim tatlım...seni şimdi sarıp sıkasım geldi :))
merve gelsin en yakın zamanda buluşuyoruzz inş. :)
sen ben merve esra :)
ohhh ne güzel yaaa 19 ekimde de benim nişanlımın doğum günü
biz öyle çok doğum günü fln kutlamayız zaten öyle pasta fln üflüyüm nişanlım hiç sevmezz
bende doğal olarak ne yapsam diye düşünüyorum..insan ne kadar sevmiyorum desede bir etkinlik beklentisi oluyor ister istemezz
Bizim geLenektir aiLeden kımın doğum günü oLsa mutLaka (eniştem,teyzem,annem,babam,kuzenLer fLn) akşam bi pastayLa öLe kendi aramızda muabbet sohbet ortamı oLur...
Ben nişanLımın doğum gününde cnm cok sıkkın noLur konusaLım akşam iş çıkısı demiştim..o gun de hiç kutLamamıştım unutmus gibi yapmıstım..o da genelde kendı dogum gününü biLe hatırLamaz =) Bi restorantta arkadası caLısıodu onu aradım hemen pasta fLn organizasyon..Biz oraya gıttıgımızde baska masaya oturduk asıL masa hazırLanana kdr..snra garson geLdi burası rezervLi sizi ŞöLee aLaLım dedı..nişanLım bozuLdu tabiii..snra asıL masaya bi geçtik..süpriiiiiiizz =))
MuMLar masada pasta fLn bi de şarkı çaLdı bize özeL..pasta-yemek derken cok güzeL bi akşam oLmuştu =) Bide önceden begendıgı kıyafet oLarak bişiLer vardı onları almıştım...daha once hiç böLe düşünen oLmadı beni demişti..cok duyguLanmıştık mutLuyduk ama =)
Aminn çok teşkkür ederimm, hepimiz için inşllah, geline gülmek yakışırrrtebrık ederım tatlım allah hazırlıklarınındada dugunundede hayatındada yuzunden tebessumu eksık etmesın ıns ..... senın adına cok sevındım
ayy ne iyi patronun varmis canim, boyle tesvikler guzel oluyo :)
teknede dugun bence de guzel, hem de ekonomik oluyo. bi de, insanlarin mekani dugun bitmeden terketmek gibi bi sansi olmadigi icin, dugunun bitene kadar cumbuslu ve kalabalik olabilir :)) tabi hava sartlarinin dalgali olma riski olmayan bi mevsimde yapacaksan...
canim sorma, bekar her arkadasa birilerini ayarlamaya calisiyoruzben evlenmek icin dogmusum yaa diyo, dogdugumda bi kulagima 3 kere adim, diger kulagima 3 kere koca denmis diyo
![]()
Benim düğün tarihi 12 Mayıs 2012 oLarak kesinLeşmiştir efemmmm :82: (tabii saLon konusunda bi aksiLik oLmazsa inş)
02 haziran düğün
31 mayıs kına
24 mayıs nikah
01 mayıs ev tutması
05 mayıs çeyiz taşınması
sizce çok mu peş peşe oldu nasıl olmalı ona göre program yapmalıyım
Bence hiç erken değiL zaman nası geçio beLLi değiL..daha yeni nişanLanmışım gibi geLio ama 4ay oLdu resmen...
Ev oLayLarı taşınmak-çeyiz-temizLik ztn zaman aLıcak şeyLer..
Benim yengem dikicek geLiNLiği...dikim işi uzun süreçLi oLdugu ıcın bana sımdıden modeL bakman Lazım dedı..
Ben nikahı saLonda düğünde düşünüorum...bizde yuzde seksen kirada oLucaz...martta ev bakmaya başLarız nisanda tutup temizLik eşya fLn mayısa hazır ederiz die pLanLıorum...
bende tşk ederim tatlım...seni şimdi sarıp sıkasım geldi :))
merve gelsin en yakın zamanda buluşuyoruzz inş. :)
sen ben merve esra :)
oyyyy
evett yaa buLuşucazz inş =)
Bi de şey yapmıştımm..işyerine giderim geneLde ordaki herkes de beni cok sever..dogum gununden bi gun once en sevdıgımız fotolarımızı cıkarttırdım fotografcıda..işyerınde gıyındıgı dolabın ıcıne kucuk renkli post-it kagıtlarına notlar yazarak resımlerı de yapıştırdım...sabah gıyınmek ıcın dolabı actıgında şok olmuşş hemen beni aramıştı =)
VaLLa ne yaLan söLiiim böLe şeleri cok severim..yapmasını da bana yapıLmasını da =)