- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #4.641
Günaydın arkadaşlarr,
giremiyorum bu ara işler acayip yoğun,ama dün akşam patronum çok çalıştık bu ara diye extradan 100 tl para bırakıp gitmiş masama çok mutlu oldum :))
Lilacım okullar kapanmadan yapmak mantıklı bencede baban haklı, çok sıcak olmaz havalar ama yinede tatil yapılır sanırım, üşümeyeceğimiz kesin
Ohh ne güzeL patronmuş o öyLe =) Allah daha cok kazandırsın inş..
Evet ya bana da şimdi mayıs mantıkLı geLio..dün nişanLıma sordum oLur aşkım farketmez dedı..biz de baLayına 1 ay snra cıkarız napaLım =) OnLarın manisadaki akrabaLarı eger mayısta geLebiLirLerse mayıs yapıcaz heraLde düğünü bugun yarın beLLi oLur net tarih..bende rahatLarım biraz oLsun...
Allah razı olsun iyidir patroncuk. Amin canım sanada, tüm yuva kuranlara inşllah..
Mayısın son haftası olabilir, kaç hafta tatil yapıcan hazirana da geliyo öyle ayarlayabilirsiniz mesela..
Balım böcüğüm benim düğün tarihim 19 Mayıs inşllhh, sözleşmeyi yaptık salonumuzla.
Düzeltirmisin benimkini dee
Günaydın arkadaşlarr,
giremiyorum bu ara işler acayip yoğun,ama dün akşam patronum çok çalıştık bu ara diye extradan 100 tl para bırakıp gitmiş masama çok mutlu oldum :))
Esmaa hayırlı olsun sanada.. Geçen hafta bi arkadaşın teknede düğünü oldu çok güzel geçmiş, önce nikah yapmışlar takı filan orda olmuş, ardından gençleri toplayıp tekneye :) çok eğlenceli geçmişş..
Yinede hava şartları açısından biraz riskli, salonda da olsa sorunsuz geçsinde eğleniriz biz her türlü..
Miskacım hayırlı olsun nişanın, Allah tamamına erdirsin.. Bu bekar arkadaş mevzu önemli, çook güzel bi karar almış nişanlın sonuna kadar destekle..
Düzelttimm canımm tarihleriniziii :82:
tesekkurler tatlım bu arada sen nısan resımlerını koydun mu ben kacırdım mı yoksa ya
Kızlar salonumuzu tuttuk 23 haziran 2012 c.tesi :)))
Kızlar salonumuzu tuttuk 23 haziran 2012 c.tesi :)))
böceğim ara sıra çok darlanıyorum...ama altından kalkabiliriz inş.
evim kira olacak..ev aramaya nisanda başlarız..martta da gelinlik baksam..şubatta nikah işlemlerimi halletsem..hepsi üst üste gelmese nasıl olur?? ya da çok mu erken olurr.??
böceğim ara sıra çok darlanıyorum...ama altından kalkabiliriz inş.
evim kira olacak..ev aramaya nisanda başlarız..martta da gelinlik baksam..şubatta nikah işlemlerimi halletsem..hepsi üst üste gelmese nasıl olur?? ya da çok mu erken olurr.??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?