2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

Ohh ne güzeL patronmuş o öyLe =) Allah daha cok kazandırsın inş..
Evet ya bana da şimdi mayıs mantıkLı geLio..dün nişanLıma sordum oLur aşkım farketmez dedı..biz de baLayına 1 ay snra cıkarız napaLım =) OnLarın manisadaki akrabaLarı eger mayısta geLebiLirLerse mayıs yapıcaz heraLde düğünü bugun yarın beLLi oLur net tarih..bende rahatLarım biraz oLsun...

Havalar soğuk arkadaşlar, dikkat edin kendinize hasta olmayın
ben yazlıkları bıraktım bile, mevsimlikleri giyiyorum yinede üşüyorum.. :2:

Allah razı olsun iyidir patroncuk. Amin canım sanada, tüm yuva kuranlara inşllah..
Mayısın son haftası olabilir, kaç hafta tatil yapıcan hazirana da geliyo öyle ayarlayabilirsiniz mesela..

KızLar dün netten bikaç tane geLinLik modeLi foto attım teLime..akşam nişanLıma gösterdim öyle ayaküstü..strapLez modeL vardı , tek danteL omuz vardı , ince asKıLı fLn vardı..üst kısmı nasıL oLsun dedim ince asKıLıyı beğendi..ince askıLı oLsun dedı askıLarı taşLı fLn oLabiLir dedı..

Allah razı olsun iyidir patroncuk. Amin canım sanada, tüm yuva kuranlara inşllah..
Mayısın son haftası olabilir, kaç hafta tatil yapıcan hazirana da geliyo öyle ayarlayabilirsiniz mesela..

NormaLde 15 gün izin var 1 hafta da evLiLik izni..mayısta evLiLik iznini kuLLanır dinLeniriz evde - haziran ya da temmuz gibi de yıLLık izin kuLLanır tatiLe gideriz olmazsa =)

Balım böcüğüm benim düğün tarihim 19 Mayıs inşllhh, sözleşmeyi yaptık salonumuzla.
Düzeltirmisin benimkini dee

Balım böcüğüm benim düğün tarihim 19 Mayıs inşllhh, sözleşmeyi yaptık salonumuzla.
Düzeltirmisin benimkini dee

tebrık ederım tatlım allah hazırlıklarınındada dugunundede hayatındada yuzunden tebessumu eksık etmesın ıns ..... senın adına cok sevındım

ayy ne iyi patronun varmis canim, boyle tesvikler guzel oluyo :)

teknede dugun bence de guzel, hem de ekonomik oluyo. bi de, insanlarin mekani dugun bitmeden terketmek gibi bi sansi olmadigi icin, dugunun bitene kadar cumbuslu ve kalabalik olabilir :)) tabi hava sartlarinin dalgali olma riski olmayan bi mevsimde yapacaksan...

canim sorma, bekar her arkadasa birilerini ayarlamaya calisiyoruz ben evlenmek icin dogmusum yaa diyo, dogdugumda bi kulagima 3 kere adim, diger kulagima 3 kere koca denmis diyo

Benim düğün tarihi 12 Mayıs 2012 oLarak kesinLeşmiştir efemmmm :82: (tabii saLon konusunda bi aksiLik oLmazsa inş)

Merhaba Kızlar

hepimize hayırlı olsun inş. nişan konuşurken sıra nikah düğüne geldi..

Bende aslında öyle istedim. Nikah olsun orda takılar takılsın sonra gençleri toplar tekneye geçeriz dedim ama ailem kabul etmedi..Benim için dua edinde teknede ayarlayabiliyim düğünümü...inş..

Nikahı hafta içine denk getirip çıkarız diyorum..havalr fln iyi olur zaten düğün ile nikahı da yakın tutarsak çok daha iyi olur..ama çok iyi program yapmam gerekicek bakalım...Bizde program sorun değilde hem para hemde nişanlım uğraşmak istemiyor..kafası rahat olmadığı için eğlenemiyor bilee...

Lilacım bu arada mayıs daha iyi baban haklı
benimde nişanlım temmuzda olsun istiyordu haziranın başına zor ikna ettik..
ben düğünden sonra tatile gidicem diye tutturmuştu çünkü :)

bende dedim..1 ay sabrederiz..temmuz 1 de havalr çok güzel olur..15 gün babalar gibi tatil yaparız..düğünden sonra herkez iş başına marş marş dedim öle nazlanmak yok iş yerlerimizle de konuşuruz dedim..o da kabul etti...

02 haziran düğün
31 mayıs kına
24 mayıs nikah
01 mayıs ev tutması
05 mayıs çeyiz taşınması

sizce çok mu peş peşe oldu nasıl olmalı ona göre program yapmalıyım

Canım ev hazırmıkii nasıll bulupğ hemen ansıl tutacaksınızz önceden bakarsınız yadaa hangisine karar verirsenizz mayıstan tutarsın evini yerleştirirsin peşpeşe değil bencee 1 ay normall herşeyi rahat rahat yaparsın ev temizlemek ev yerleştirmek kaç gün sürerr o ayy çabuk geçerr sanaa

böceğim ara sıra çok darlanıyorum...ama altından kalkabiliriz inş.

evim kira olacak..ev aramaya nisanda başlarız..martta da gelinlik baksam..şubatta nikah işlemlerimi halletsem..hepsi üst üste gelmese nasıl olur?? ya da çok mu erken olurr.??

Son düzenleme:

Bence hiç erken değiL zaman nası geçio beLLi değiL..daha yeni nişanLanmışım gibi geLio ama 4ay oLdu resmen...
Ev oLayLarı taşınmak-çeyiz-temizLik ztn zaman aLıcak şeyLer..
Benim yengem dikicek geLiNLiği...dikim işi uzun süreçLi oLdugu ıcın bana sımdıden modeL bakman Lazım dedı..
Ben nikahı saLonda düğünde düşünüorum...bizde yuzde seksen kirada oLucaz...martta ev bakmaya başLarız nisanda tutup temizLik eşya fLn mayısa hazır ederiz die pLanLıorum...

Canım banadabazen geliyolarr hepp hesapp hemm plann yapıpp duruyorumm, ne ne zaman nasıl olsun felannn
Benim nikah salonda olcak ordan yırttım ayrı telaş yaşamamma iyi olcakk, nikah gününü de ocakta alcazz ev işidee son 1 ay kala düşünüyorum bendee
üstüste değil cnm ancaa olurr herşeyyy merak etme senn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…