• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
funda bu arada facedeki profilime de baksana aynısını sana da yapabiliriz. tek yapman gereken sondan başlayarak kendini o albüme etiketlemen :)

peki ben 1 ayda hem badana hem temizlik hem ev yerleştirme nasıl yapacağım :S

Canım 2 ay önceden de tutarsan boşa bir ay daha fazladan kira ödemiş olcaksın o parayla bi eksiğinizi halledersinizz,
yetiştirirsin merak etmee 1 haftaa sürer o dediğin işlerrr

peki ben 1 ayda hem badana hem temizlik hem ev yerleştirme nasıl yapacağım :S

Canımm benimm tek başına oLmiicaksın kiii eLbet yardım edicek biriLeri olucak..badanayı büyütme en fazLa 2 gün tutucak..eL birLiğiyLe de temizLik yapıLır 1-2 günde...eşyasıydı incik cincik şeyLer de 1haftanı aLsa... 1 aya haLLedersinn...

Hadi ya ikimizede ugurlu gelir inş. canım bende bi garip oldum walla nerde olucak düğünün :))

Canım biz daha tutmadıkk bayağı yer baktıkk bir tanesi içimize sindii benimki nasip olursa açık havada olucak bu yerin kapalı salonuda var yağmur durumunda kullanmak için. Ama tarihimiz kesinn umarım herşeyy güzel olurrr:69:

Canım biz daha tutmadıkk bayağı yer baktıkk bir tanesi içimize sindii benimki nasip olursa açık havada olucak bu yerin kapalı salonuda var yağmur durumunda kullanmak için. Ama tarihimiz kesinn umarım herşeyy güzel olurrr:69:

Amin inş. hakkımızda hayırlısı benimde kırdüğünü olucak bu hafta içi gidip sözleşmemizi yapıcaz nasipse memleket nere izmir mi yoksa seninde:)))

evet böcüğümm o bir aylık parayla bir çok ihtiyacımızı giderebiliriz..

hepsini üst üste düşününce çıkamıyorum içinden ister istemezz..bizde yardımlaşma ölmüş artık hemde kimseyi istemiyorum yanımda :S çünkü hep hayal kırıklığına uğratıyorlar beni

bi de aynı hafta kına fln olacak yaa ne bilim kafa karışıyorrr ister istemezzz..rabbim güç versinn....

hepsini üst üste düşününce çıkamıyorum içinden ister istemezz..bizde yardımlaşma ölmüş artık hemde kimseyi istemiyorum yanımda :S çünkü hep hayal kırıklığına uğratıyorlar beni

bi de aynı hafta kına fln olacak yaa ne bilim kafa karışıyorrr ister istemezzz..rabbim güç versinn....

Ben geLiriim canımm yardımaaa :16: =)
Rabbim herkese güç versin yardım etsinnn AMİİİİİİİİİİİİİİİİN

kızlar nıkah ıcın gun almaya kac onceden gıdılmelı yanı benımdugun hazıran sonu ne zaman gıtmelıyız gun almaya

cnm ınan rabbım yanımızda olur. benım evım hazır olucak ama ben unıde okuyorum sınavlarım bıtıcek gerıye 10 15 gun arası bı vakıt kalıcak bu zamanda temızlık yapıcam ceyız yerlesıcek ceyız asma olucak kınam olucak ve ınan herseye tek basıma kosturucam annemı kaybettım teyzemler ananemler desen annemı kaybettıgımden berı arayıp sormazlar herseyımle ılgılenıcem. o yuzden hıc sıkıntı yapma bı sekılde hersey hallolur tatlım sımdıden allah yardımcımız olsun

Amin inş. hakkımızda hayırlısı benimde kırdüğünü olucak bu hafta içi gidip sözleşmemizi yapıcaz nasipse memleket nere izmir mi yoksa seninde:)))

Bizimde deniz kenarında düşündüğümüz yerr, ama izmir değil cnm istanbulll

Canım yalnızda olsan halledersin merak etmeee, allah yardım ederr sen hiç düşünem bunları strestee yapmaa o zaman gelmeden ne olcağı belli olmazz.

kızlar nıkah ıcın gun almaya kac onceden gıdılmelı yanı benımdugun hazıran sonu ne zaman gıtmelıyız gun almaya

Bence yenii nikahh defterleri açılırr açılmazz alın, nasılsa salonlarr tutulmuşş vakitt kaybetmeyinn. Benimde haziranda ben ocaktaa almayı düşünüyorumm belediyeyi arayıp sorucam daha erken alabiliyosam erken almaya çalışıcamm.

Back