- Konu Sahibi bal_bocegi
- #4.661
Kızlar salonumuzu tuttuk 23 haziran 2012 c.tesi :)))
HayırLı oLsuuuunnn =)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar salonumuzu tuttuk 23 haziran 2012 c.tesi :)))
HayırLı oLsuuuunnn =)
aynıı günüüzzzz bi tuhaff oldumm
hayırlı olsunn...
peki ben 1 ayda hem badana hem temizlik hem ev yerleştirme nasıl yapacağım :S
peki ben 1 ayda hem badana hem temizlik hem ev yerleştirme nasıl yapacağım :S
funda bu arada facedeki profilime de baksana aynısını sana da yapabiliriz. tek yapman gereken sondan başlayarak kendini o albüme etiketlemen :)
Hadi ya ikimizede ugurlu gelir inş. canım bende bi garip oldum walla nerde olucak düğünün :))
Canım biz daha tutmadıkk bayağı yer baktıkk bir tanesi içimize sindii benimki nasip olursa açık havada olucak bu yerin kapalı salonuda var yağmur durumunda kullanmak için. Ama tarihimiz kesinn umarım herşeyy güzel olurrr![]()
evet böcüğümm o bir aylık parayla bir çok ihtiyacımızı giderebiliriz..
hepsini üst üste düşününce çıkamıyorum içinden ister istemezz..bizde yardımlaşma ölmüş artık hemde kimseyi istemiyorum yanımda :S çünkü hep hayal kırıklığına uğratıyorlar beni
bi de aynı hafta kına fln olacak yaa ne bilim kafa karışıyorrr ister istemezzz..rabbim güç versinn....
kızlar nıkah ıcın gun almaya kac onceden gıdılmelı yanı benımdugun hazıran sonu ne zaman gıtmelıyız gun almaya
hepsini üst üste düşününce çıkamıyorum içinden ister istemezz..bizde yardımlaşma ölmüş artık hemde kimseyi istemiyorum yanımda :S çünkü hep hayal kırıklığına uğratıyorlar beni
bi de aynı hafta kına fln olacak yaa ne bilim kafa karışıyorrr ister istemezzz..rabbim güç versinn....
Amin inş. hakkımızda hayırlısı benimde kırdüğünü olucak bu hafta içi gidip sözleşmemizi yapıcaz nasipse memleket nere izmir mi yoksa seninde:)))
kızlar nıkah ıcın gun almaya kac onceden gıdılmelı yanı benımdugun hazıran sonu ne zaman gıtmelıyız gun almaya
Bakarızz tabiii :))
Baktım bilee sade bi gelinlikk düşünüyosunn güzellerrr ben enn çok iki koludaa dantelli olanıı beğendimm o güzell kolları ayrıbir hava katmışş