• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
gunaydin kizlarr, ben nisanlandim geldim:69: her sey harika gecti, cok mutluyum, allah bozmasin :nazar:

ya mervenin durumuyla ilgili bi seyi merak ettim, nisanlanmadan once birlikteler miydi? ya da ne kadar zamandir birliktelerdi? hani cocugu yeni mi taniyor, yoksa nisanlaninca degisti mi, onu merak ettim?

gunaydin kizlarr, ben nisanlandim geldim:69: her sey harika gecti, cok mutluyum, allah bozmasin :nazar:

ya mervenin durumuyla ilgili bi seyi merak ettim, nisanlanmadan once birlikteler miydi? ya da ne kadar zamandir birliktelerdi? hani cocugu yeni mi taniyor, yoksa nisanlaninca degisti mi, onu merak ettim?

HayırLı oLsun canımmm güzeL geçmişş Allah bozmasın devamı geLsin inşş ..resim payLaşır mısın kıyafetin fLn nasıLdı =)
Bildiğim kadarıyLa önceden beraberLerdi ama detayını biLmıorum =/

Mrb Kızlar

gene ben uğradım topiğee

solunuumuzu tuttuk . haziran mayıs gibi düğün yapacaklar salonları mutlaka ayarlasın yoksa yer kalmıyor..

Bu Grand paris salona baktık..2500 lira istedi küçük salona..3500 lira da 1000 kişilik salona istedi ama rüya gibiydi
resimlerdekinden daha müthiş daha hoş bir salon girişi çıkışı her yeri her yeri çok iyi düşünülüp tasarlanmış..çor modern çok ilgileniyorlar giidince..

canlarım dugun tarıhım kesınlestı 30 hazıran bal bocegı benı lıstede duseltırsen sevınırım bu aksam allah kısmet ederse ıstedıgımız salonla kesınlestırmeye gıdıcez

Son düzenleme:
Miskaamm hayıelı olsunn cnm nişanınnn, allahım bir ömür boyu mutlu etsinn,

Esmacıkk salonuu tutmuşsun gözün aydınn bizde bu aralarrtutcazz sanırımmm herkess acelecii davransın bencedeee

Çiğdemcim seninde hayırlı olsunn cnm tabikii düzeltirim tarihii senle düğün tarihlerimizz yakınn :)) Ben balatından döndüğüm tarifhee evleniyosunnn:82:

Kıslarr biraz geçmişee göz attımmdaa soğuk rüzgarlarr esiyoo sanırıımm, bunalrın hepsii geçici kızlarr dirayetli olalım zor dönemlerden geçiyoruzz sabrın sonu selamet olsun, allahım bizleri sevdiklerimizee bağşlasınn gül gibi geçinipp gidelim inş..:69::69:

Esmaam hayırLı oLsunn..bi biz gidip bakamadık hep bişey cıktı yaa sinir oLuorum...
sımdıde babam dıokı haziran'da herkes köye-tatile fln gıdıo mayıs olsun...karşı tarafa 9 haziran die söledık sımdıde mayısa cekicez off olmaz baba dıorum olur dıo...balayı için de mayıs erken bence yaa biz normal iznimizi de katıp tatile gıdıcez dıorum hiçbi işyeri o kdr cok ızın vermez dıo..napıcam :S

Mrb Kızlar

gene ben uğradım topiğee

solunuumuzu tuttuk . haziran mayıs gibi düğün yapacaklar salonları mutlaka ayarlasın yoksa yer kalmıyor..

Bu Grand paris salona baktık..2500 lira istedi küçük salona..3500 lira da 1000 kişilik salona istedi ama rüya gibiydi
resimlerdekinden daha müthiş daha hoş bir salon girişi çıkışı her yeri her yeri çok iyi düşünülüp tasarlanmış..çor modern çok ilgileniyorlar giidince..

slm canım çok ucuzmuş benim amca oğlu evlenecek kasımda grand salonda 9.000 lira sen çok ucuza tutmuşsun grand pariside hiç görmedim resimlerini gördüm pek güzel değil normal düğün salonu grand salon süper ya biz grand salonu istiyoruz yemekli falan istiyoruz bize 22.000lira fiyat verdiler 20.000 olur heralde

HayırLı oLsun canımmm güzeL geçmişş Allah bozmasın devamı geLsin inşş ..resim payLaşır mısın kıyafetin fLn nasıLdı =)
Bildiğim kadarıyLa önceden beraberLerdi ama detayını biLmıorum =/

lilacimm cok tesekkur ederim, tabi ki paylasirim, aksam eve gittigimde eklerim bi kac foto :))

Miskaamm hayıelı olsunn cnm nişanınnn, allahım bir ömür boyu mutlu etsinn,

Kıslarr biraz geçmişee göz attımmdaa soğuk rüzgarlarr esiyoo sanırıımm, bunalrın hepsii geçici kızlarr dirayetli olalım zor dönemlerden geçiyoruzz sabrın sonu selamet olsun, allahım bizleri sevdiklerimizee bağşlasınn gül gibi geçinipp gidelim inş..:69::69:

cok tesekkur ederim canimm yaa, allah isteyen herkese bu mutlulugu tattirsin :) duana da yurekten bi amiinnn diyorumm :)

slm canım çok ucuzmuş benim amca oğlu evlenecek kasımda grand salonda 9.000 lira sen çok ucuza tutmuşsun grand pariside hiç görmedim resimlerini gördüm pek güzel değil normal düğün salonu grand salon süper ya biz grand salonu istiyoruz yemekli falan istiyoruz bize 22.000lira fiyat verdiler 20.000 olur heralde

ben orayı tutmadım ama herkez ayağına göre uzatıyor yorganını bizim bütçemiz belli...biz mutlu olalım yeter kimse umurumda bile değil.. 2200 tl ye başka bi yeri tuttuk orası da çok güzel balkonlu fln oda 1000 kişilik...düğün olsunda önemli değil..ben asıl düğünü inş. Teknede yapıcam nişanlımın ikna olursa

Onun halasının oğlunun teknesi var 200 kişi kapasiteli

düğün org. Yapıyolar yemekli yemeksiz isteğe göre...

Bize dedi isterseniz size yapalım

nişanlım dedi yok abi para yok zaten

yok oğlum sizden de para mı alcaz

o da dedi olur mu öle şeyyy

öle havada kaldı bakalım

inş. Ikna edebilirim inş. Yaaaaa

ama şimdilik bekliyorum daha o zmaana çok var diye

hayırlı ugurlu olsn cnm,allah tamamına erdirsin...:nazar:

hayırlı ugurlu olsn cnm,allah tamamına erdirsin...:nazar:

cok tesekkur ederim :) bugun de sirketteki butun bekarlara kurdelemden yutturdum :1: nisanlim da diyo ki, ya ben cok havaya girdim, artik bekar arkadaslarimla gorusmiycem ya, evli barkli adam sayilirim diyo, deli :1:

Günaydınn cnm nbbrr???
Yaa benn üşüyorumm bu sabahh
Daha doğrusuu 3 gündürrr sabah akşamm donuyorummmm, kışlıkları çııkarma zamanı geldi sanırımm:85:

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlarr,
giremiyorum bu ara işler acayip yoğun,ama dün akşam patronum çok çalıştık bu ara diye extradan 100 tl para bırakıp gitmiş masama çok mutlu oldum :))

canlarım dugun tarıhım kesınlestı 30 hazıran bal bocegı benı lıstede duseltırsen sevınırım bu aksam allah kısmet ederse ıstedıgımız salonla kesınlestırmeye gıdıcez
Hayırlı olsun çiğdm canımm, asıl geri sayım tarih kesinleşince başlıyo, gidici gözüyle bakıyon kendine artık ayy hem çok güzel hemde hüzünlü bir şeyy.. :5:

Esmaam hayırLı oLsunn..bi biz gidip bakamadık hep bişey cıktı yaa sinir oLuorum...
sımdıde babam dıokı haziran'da herkes köye-tatile fln gıdıo mayıs olsun...karşı tarafa 9 haziran die söledık sımdıde mayısa cekicez off olmaz baba dıorum olur dıo...balayı için de mayıs erken bence yaa biz normal iznimizi de katıp tatile gıdıcez dıorum hiçbi işyeri o kdr cok ızın vermez dıo..napıcam :S

Lilacım okullar kapanmadan yapmak mantıklı bencede baban haklı, çok sıcak olmaz havalar ama yinede tatil yapılır sanırım, üşümeyeceğimiz kesin :1:

ben orayı tutmadım ama herkez ayağına göre uzatıyor yorganını bizim bütçemiz belli...biz mutlu olalım yeter kimse umurumda bile değil.. 2200 tl ye başka bi yeri tuttuk orası da çok güzel balkonlu fln oda 1000 kişilik...düğün olsunda önemli değil..ben asıl düğünü inş. Teknede yapıcam nişanlımın ikna olursa
Esmaa hayırlı olsun sanada.. Geçen hafta bi arkadaşın teknede düğünü oldu çok güzel geçmiş, önce nikah yapmışlar takı filan orda olmuş, ardından gençleri toplayıp tekneye :) çok eğlenceli geçmişş..
Yinede hava şartları açısından biraz riskli, salonda da olsa sorunsuz geçsinde eğleniriz biz her türlü.. :34:

cok tesekkur ederim :) bugun de sirketteki butun bekarlara kurdelemden yutturdum :1: nisanlim da diyo ki, ya ben cok havaya girdim, artik bekar arkadaslarimla gorusmiycem ya, evli barkli adam sayilirim diyo, deli :1:

Miskacım hayırlı olsun nişanın, Allah tamamına erdirsin.. Bu bekar arkadaş mevzu önemli, çook güzel bi karar almış nişanlın sonuna kadar destekle.. :1:

Günaydınn cnm nbbrr???
Yaa benn üşüyorumm bu sabahh
Daha doğrusuu 3 gündürrr sabah akşamm donuyorummmm, kışlıkları çııkarma zamanı geldi sanırımm:85:

İyiyim cnm snden nbr?
Artık havaLar soğudu güneşe aLdanmamak Lazım..bnde donuyorum vaLLa..dun aksam durakta titredim resmen üzerimde uzun koLLu oLmasına ragmen.. :S

Back